Laden reviews...
247 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast shipping and careful packaging. They highlight friendly service and clear product information. The assortment of olive-based products is valued, and many reviews note good value for money. Overall, the experience is described as reliable and pleasant.
Snelle levering, geen plastic verpakking, een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling én 2 samples! Om blij van te worden!
Tiny
Twisk
Snelle service, fijne producten. Bewuste keuze voor het zorgen voor een beter klimaat
Jessy
Lage mierde
Zeer snel bezorgd!!
Selly
Budel
Fantastisch,snelle bezorging,leuk persoonlijk kaartje en heerlijke samples. Zeker weer bestellen.
Yvonne
Heemstede
In eerste instantie dacht ik dat is een gewoon sponsje met een blokje zeep, maar het is echt een scrub spons en de zeep ruikt heerlijk, top product ben, ben zeer tevreden
Paula nieborg
HAREN GN
snel geleverd met een handgeschreven kaartje.
M.M. van Roon
Schiedam
Duidelijk hoever de bestelling wa en keurig afgeleverd
Sonja
Hoogvliet
Zoals beloofd snel geleverd, met zorg was mijn bestelling plus een paar samples verpakt in een klein doosje opgevuld met maismeel schuimpjes, top!
Irma
Beverwijk
Ik gebruik al jaren de Hand & Nail cream Olive-elia, maar had ik nu op de vroege maandagochtend met mijn suffe kop de verkeerde handcrème besteld! Eén mailtje van mij was voldoende om gewoon de volgende dag, binnen 26 uur het juiste product in handen te hebben zonder de ellende van terugsturen enzo. Kijk dat is iets waarmee je als ondernemer nog uit kunt blinken en dat doet deze club dus. Ja, ik beveel MetOlijf.nl volmondig aan. Klasse!
Petra
Goes
Goede productinformatie. Snelle levering. Sample's, gerelateerd aan besteld product, bij geleverd. Een positieve ervaring.
14 April 2021
Annemieke
Etten-Leur
Nette en snelle bezorging en milieu vriendelijke vetpakking
14 April 2021
Paula
Noordwijk
Goede communicatie en snelle levering!
13 April 2021
G.
Nieuwe Niedorp
Netjes geleverd met leuke samples fijne produkten
Anita
Venlo
Ik ben zeer blij met hun producten. Ik vind ze erg klantvriendelijk. Vooral dat ik geur samples kan proberen vind ik erg fijn omdat ik zeer allergisch ben en eigenlijk geen eau de toiletten kan gebruiken. De twee die ik kon proberen gaven geen allergische reactie alleen waren het mijn geuren niet. Ik stel het zeer op prijs dat ik het kan proberen. Wist niet goed hoe ik dit aan kon vragen en heb met de klantenservice contact gehad. Erg vriendelijke mail gehad en uitleg hoe ik dit een volgende keer kan doen. Kortom zeer tevreden klant
Marion
Groningen
Fijne producten, netjes verpakt met een persoonlijke boodschap!
Marielle
Oosterhout
Vriendelijk en snel, goed verpakt, het kon door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven
Nel
Den Burg
Snelle levering, goede kwaliteit
Jacqueline
Spijkenisse
1 produkt online besteld en op lokatie opgehaald. goede service.
marianne
haarlem
Mijn bestelling had ik de volgende dag al binnen, met extra ssmples erbij.
Ria
Duivendrecht
Geweldige producten. Snelle levering.
Joke
Gouda
Eindelijk gevonden na lang zoeken, zelfs in het buitenland. Gelijk een voorraadje besteld en een paar in mijn linnenkasten gelegd tot ze aan de beurt zijn. Was ook blij met de bijgesloten samples gezichts- en bodycreme... interessant voor als ik dat weer nodig heb!
elma
Sassenheim
De persoonlijke noot bij de bestelling geeft je echt het gevoel dat je bij een speciaalzaak iets koopt. Dat is waar ik erg veel waarde aan hecht. Hier ben je echt klant!!
Irene
Austerlitz
Prima service, snelle levering, goed product.
Tanja
Ede
Snelle service en geweldige producten!
Inne
België
Snel geleverd, zag er verzorgd uit, vrienelijk en persoonlijk berichtje erbij.
Nely
Benneko.