Metolijf bezorgd altijd boven verwachting. De extraatjes geven een extra touch aan de bestelling en hebben mijn oordeel over de webshop positief beïnvloed.
Product was snel en goed geleverd.
Producten helpen echt. Droog haar en geïrriteerde hoofdhuid is verdwenen.
Snelle levering van de spullen. Shampoo tegen haaruitval is supergoed!
Goed verpakt met daar in altijd een leuk berichtje op een kaartje en wat proefmonstertjes
De huid van onze dochter is echt heel snel verbeterd! Het handgeschreven kaartje is super... wij zijn heel blij dat we de producten hebben uitgeprobeerd. Ik ga straks weer bestellen.
Snelle levering, mooie producten, netjes verpakt en heel leuk een persoonlijk handgeschreven kaartje er bij!
Brilliant company. Items were delivered promptly
Artikelen netjes en snel geleverd. Het handgeschreven kaartje is superleuk.
Heel goede site, heel leuk dat je samples krijgt bij de levering, is een leuke verassing!!
Aromaesti Shampoo Bar Lavendel, weinig nodig, voelt goed aan en mijn haar blijft lang mooi !
Voor het eerst bad bruisballen besteld! Het pakketje rook al heerlijk, voor ik het open had gemaakt! Daar word je toch blij van! Vervolgens ook nog een geschreven kaartje erbij vond ik echt geweldig. Ik heb nu 1 bal gebruikt, om eerlijk te zijn viel deze wel wat tegen. Hij bruisde niet, en vervolgens kwamen er allemaal stukjes/vliesjes vrij in het bad wat ik persoonlijk niet fijn vond. (Cleopatra secret). Ben wel benieuwd naar de volgende, daar kijken we nog even naar uit. Gebaseerd op deze bad bruisbal beveel ik het niet aan. Verder wel erg tevreden over de service en verzending, de proefmonsters en de persoonlijke tekst op de kaart.
Beste Willienne, Dank je wel voor het willen schrijven van een uitgebreide beoordeling. Jammer dat je ons als bedrijf niet wil aanraden op basis van je ervaring met een bruisbal dat je hebt gekocht. De bruisballen welke wij verkopen zijn 100% natuurlijk. Deze bevatten geen sulfaten (SLS/SLES) dat normaliter voor schuimvorming zorgt. Dit betekent, onder andere, dat het er voor zorgt dat de bruisbal PH-neutraal is, zelfs voor de intieme zone van de vrouw. Wij kiezen er liever voor dat iedereen kan genieten van een lekker, mild geurende bruisbal, dat wel ronddraait in bad, maar niet al te veel schuimt, dan dat we er ingrediënten in stoppen dat zorgt voor veel schuim, maar niet goed is voor de huid. In de Cleopatra's Secret zit ezelinnenmelk en kamille. De kamilleblaadjes laten inderdaad los in bad, maar kunnen gewoon mee het putje in. Ik hoop je hierbij van iets meer informatie te hebben voorzien over onze bruisballen. Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Marlon MetOlijf.nl
Wij zijn als gezin helemaal over op de shampoo bars. Nu ook met aluminium bewaardoosje ipv plastic. Een bar gaat voor mij met halflanghaar bijna een jaar mee. De mannen gebruiken de oceaan voor elke dag. Ik zelf rozemarijn voor de kriebelige hoofdhuid en onze dochters voor lang haar de honing. Allemaal blij.
Shampoobar en conditionbar bestelt. Wel eerder geprobeerd om mijn haren te wassen zonder SLS en siliconen maar dat was geen succes. Ik was blij verrast! Heerlijk schuimende shampoo die lekker ruikt. Haar wordt grondig schoon. Ik heb totaal geen last van residu gehad. Ook zure spoeling was niet nodig. Top. Milieu wordt ook nog een minder belast en mijn haar is nog nooit zo zacht geweest.
Fijne ervaring en goede service
Ik was blij met de zeer vlotte levering. Mijn Calmurid crème voorgeschreven door de Huidarts i.v.m. mijn psoriasis is plotseling niet meer leverbaar. Via mijn huisarts ben ik bij jullie terecht gekomen.
Zeer fijne creme kunnen kopen (in Nederland nergens anders verkrijgbaar). Keurig verpakt en op tijd geleverd, helemaal top dus!
Fijne producten , snelle levering , goeie hulp
Goede informatie over de producten en prima service en leveringen.
Na lang zoeken eindelijk een shampoo gevonden zonder SLS. Zondag besteld, dinsdag al binnen, fijn! Nu 1 keer gebruikt dus kan nog niet zo veel zeggen, maar behoorlijk positief. M'n haar glanst en is niet zo enorm droog. Heb erg weinig nodig, dus ik denk dat ik er lang mee ga doen. Voor m'n dochter ook een besteld, die heeft 'm nog niet gebruikt.
de eerste keer dat ik bij OLIJF.NL bestel. zeer vriendelijk aan de telefoon, en de levering gebeurt de dag als gepland ! zeker een aanrader !
Leuk zo'n persoonlijk kaatje bij de bestelling.
Het werkt prima
Helemaal top
Bij mij zijn de pigmentvlekken nog niet minder geworden.
Beste Sahidan, Dank je wel voor het schrijven van een review. Als eerste beoordeel je op dit platform ons als bedrijf, en niet het product dat je hebt gekocht. Naast een pigmentvlekkencrème verkopen we nog talloze andere producten. Wat betreft de pigmentvlekkencrème en dat je schrijft dat de pigmentvlekken nog niet minder zijn geworden. Je hebt de crème nu een aantal dagen in huis. Het is nooit zo dat een crème, elke vorm van pigmentatie, in een paar dagen kan doen verminderen/verdwijnen. Pigmentatie is in de loop van jaren opgebouwd en is onmogelijk om in een aantal dagen met een crème te doen verwijderen. Je hebt minimaal zo rond de 28 dagen nodig, waarin je de crème in de ochtend en avond smeert. Dit heeft te maken met huidvernieuwing dat zo rond iedere 21 dagen plaatsvindt. Deze tijd moet je een crème ook gunnen. Hopelijk heb je hier iets aan. Mocht je vragen hebben of je twijfelt over een product, je kan ons ook altijd persoonlijk benaderen. Met vriendelijke groet, Marlon MetOlijf.nl
Original review
Bij mij zijn de pigmentvlekken nog niet minder geworden.
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.