Fijne (natuurlijke) producten. Erg persoonlijk dankzij het handgeschreven briefje bij de bestelling (leuk!).
Fijne biologische zeep in papieren verpakking.
Ik had teveel betaal gebeld vogende dag teruggestort prima
Op Kos de producten gekocht. Aan schoondochter gevraagd of ze omdat ze op Kreta was de producten voor me mee wilde nemen. Ze stuurde me echter een apje en toen bleek dat uw bedrijf in Nederland zit, tot mijn grote vreugde . Ook bleek dat de door mij gebruikte producten in de aanbieding waren, wat natuurlijk de vreugde nog groter maakte. Direct een bestelling geplaatst en de volgende dag werd de bestelling bezorgd. Het zag er keurig verzorgd uit met een persoonlijke kaart en 2 monstertjes, super! Inmiddels heb ik het adres aan een vriendin doorgegeven, zij had nl. delfde producten gekocht(Marian Kloosterboer) Van haar kunt u dus ook een bestelling verwachten. Met vriendelijke groet, Joke Sonneveld Ps. de nieuwsbrief wil ik graag ontvangen.
Fijne producten Vragen via mail worden snel beantwoord..
Fijne producten. Bij een vraag krijg je altijd sne antwoord. Verzending is keurig en snel
Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten.
Een leuk pakketje en goede produkten
Service is prima en ook de telefonische info. Producten de volgende dag al in huis! Shampoo bar is heel fijn en schuimt goed. De conditioner bar schuimt niet zo goed. De volgende keer koop ik hier de liquid van. Al bij al ben ik zeer tevreden en zal deze site zeker aanbevelen.
Beste Renate, Dank je wel voor het schrijven van een beoordeling. Wat betreft de conditioner bar. Een conditioner hoort niet te schuimen. Deze reinigt je haar dan ook niet, maar zorgt voor een zijdezachte aanraking. Ook een vloeibare conditioner schuimt niet. Waarschijnlijk is het even wennen een bar. Wat je doet is, je maakt de bar nar en je handen nat. Je wrijft de oliën door je handen en het haar en laat dat 3 tot 5 minuten zitten. Spoel het dan uit. Als het goed is, is je haar dan een heel stuk zachter. Ik hoop dat het hiermee iets duidelijker wordt hoe de bar te gebruiken. Mocht je nog andere vragen hebben dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
De zeep, shampoo en conditioner die ik heb gekocht werken erg goed en zijn heel fijn. Veel beter dan wat ik eerst gebruike van de drogist! Ik had een green tea shampoo bar besteld voor de 2de keer en had dus eigenlijk zo'n zelfde verwacht, maar helaas verschilde deze erg. Hij was geel, bijna oranje en rook erg anders. Ik had gevraagd of het kon kloppen dat ik de verkeerde had binnengekregen, maar het antwoord was dat de kleur en geur kan verschillen. Dat vond ik wel jammer, maar dat is ook alles.
Beste Sophie, Dank je wel voor het invullen van de beoordeling. Geur en kleur kunnen inderdaad wat van elkaar verschillen als het uit een nieuwe batch komt. Dit heeft ermee te maken dat het met de hand wordt gemaakt. Als het machinaal gebeurt dan zou het wel vaak exact dezelfde kleur/geur zijn. Wij vinden het leuk dat het nog met de hand gebeurt en nemen voor lief dat de kleur wat anders kan zijn dan die van ervoor. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Fijne producten,snelle levering.
Ik ben zeer tevreden over de shampoo en de conditioner bars. Ook fijn dat je uitgebreid antwoord krijgt op je vragen via de chat.
Ik was heel lang op zoek naar dit product en ik ben heel erg blij dat ik het hier kon vinden
Eindelijk een goede conditionerbar gevonden!
Snelle levering, duidelijke productomschrijving
Heel behulpzaam aan de telefoon!
Ik gebruikte al een tijdje de verpakkingsvrije solid shampoo van aromaesti. Een goede solid conditioner was er nog niet, deze is wel vereist omdat de shampoo het haar wel erg goed ontvet. Gelukkig is de conditioner er nu ook en deze bevalt uitstekend. Maakt mijn haar niet vet en ik jan het daardoor om de drie dagen wassen. Helemaal tevreden, ook met de persoonlijke service van MetOlijf.
Ik was al een tijdje op zoek naar producten zonder overbodige chemische toevoegingen met name voor mijn haar, aangezien ik een zeer gevoelige hoofdhuid heb. Ik heb nu de solid shampoo bar en solid conditioner bar gekocht en dat werkt fantastisch. Mijn haar voelt voller en glanst meer. Ook het anti-aging en firming serum voor mijn gezicht doet wonderen.
Nadat PostNL mijn pakketje niet op tijd bezorgde voordat we op vakantie zouden gaan, telefonisch contact opgenomen. Het was zo fijn om te merken dat er werd meegedacht in een oplossing en hoe blij was ik dat ik al mijn spulletjes toch nog op tijd binnen kreeg. Ik ben erg te spreken over de verschillende producten. Ik heb mijn favoriete shop nu gevonden!!!
Fijne shampoobar! Leuke handgeschreven kaartje erbij.
Mooie producten en ruiken ook zo lekker en doen goed de werkong waar het voor is. Ook leuk om kado te geven.
Mijn ervaring met het product was erg slecht binnen 1 week had ik een erg geiiriteerde huid.
Beste M, Dank je wel voor het schrijven van een beoordeling. Omdat ik geen bestelling van je terug kan zien in ons systeem ben ik erg benieuwd om welk product het gaat. Mocht het zo zijn dat je een product ontvangt waar je een reactie op krijgt, neem dan altijd ook persoonlijk contact met ons op. Dan kunnen wij hier iets aan doen. Dan kunnen we je wellicht een ander product aanbieden of adviseren. Zover ik kan zien hebben we nooit een dergelijk bericht van je mogen ontvangen. Daarnaast geef je ons als bedrijf een twee en beveel je ons niet aan, in plaats van dat je het product niet aanbeveelt. Als MetOlijf hebben we meer dan één product en hopen we, dat als je iets bij ons hebt gekocht, je ervaring met ons meer waard is dan een twee. Ik hoor in ieder geval nog graag van je. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
In Griekenland kennis gemaakt met de elixer , heel fijn product . Het raakte bijna op en toen op zoek gegaan naar een leverancier van hetzelfde product, zodoende bij mijn olijf terecht gekomen, na telefonisch contact goed geadviseerd en daarna meerdere producten besteld. Snelle levering en een leuk geschreven kaartje erbij, al met al heel fijn.
Als je wat vraagt krijg je snel en vriendelijk antwoordt. Heel behulpzaam.
In onze zoektocht naar goede producten en minder flesjes en ook nog eens sls/sles vrij bij metolijf uitgekomen. De shampoo bars en conditioner van aromaesti bevallen prima. Meer bar voor je geld in vergelijking met concurrenten. (75 gr ipv 55 gr En nog steeds goedkoper in prijs) En bovenal ook nog sls/sles vrij, vegan, dierproefvrij etc. Ook t haarmasker is heel fijn. Producten komen snel binnen. Service is geweldig. Had net een bestelling geplaatst toen het bericht binnen kwam dat de conditionerbars eindelijk binnen waren. Via de appfunctie op de site nog bijtijds kunnen regelen dat de bestelling werd uitgebreid met de bars en er daardoor geen extra verzendkosten aan toegevoegd werden. Persoonlijke noot bij de bestelling is ook altijd leuk. We gaan hier in de toekomst zeker meer bestellen, zie genoeg fijne producten die ik nog zou willen uitproberen.
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.