Snel, duidelijk en persoonlijk

Snelle levering, duidelijk site en een leuke persoonlijke boodschap bij levering! Erg leuk dat er bij de top producten ook nog proef samples zitten!

We hadden in Griekenland een shampoo product gekocht die we graag opnieuw wilden gebruiken. Via wat gegoogle kwamen we op jullie website. Snelle levering en hartstikke leuk, die persoonlijke boodschap. Wij zijn tevreden!

Persoonlijk bedrijf met goede producten aan correcte prijs

Op deze website vond ik enkele leuke producten om van vloeibare zepen af te stappen. Ik gebruik nu een bol zeep en een shampoo bar. Beide werken heel goed. De shampoo heeft me nog het meest verrast. Deze schuimt redelijk snel en hard genoeg. De geur is erg subtiel, je ruikt niet uren in de wind naar kunstmatige parfum, maar toch is alles proper. De snelle levering, het hand geschreven kaartje en de gratis staaltjes maakten van mijn eerste bestelling alvast een succes. Tot binnenkort!

1x gebruikt helaas niet weer.

Ik bestelde deze crème voor mijn dochter met eczeem. Alleen wat ik niet wist dat er alcohol in de creme zit en mijn dochter gilde het uit. Dus ik gebruik het niet weer. Niets te nadele voor 'met olijf' misschien kunnen vermelden omdat dit ik wel in de opmerkingen had gezet. Maar verder prima contact.

Hè wat ontzettend leuk zo'n persoonlijke boodschap bij de bestelling! Heerlijk product, ben er helemaal blij mee en ga hier zeker meer bestellen

Top natuurlijke producten en fijne persoonlijke service!

Al jaren vele shampoos geprobeerd, van de drogist, duurdere van de salons, maar ik had altijd weer ontzettend snel vet haar...(elke dag wassen) Nu gebruik ik sinds een half jaartje de natuurlijke producten van MetOlijf en heb prachtig gezond haar dat niet meer vet is en ik hoef het nu maar 2 x per week te wassen, echt zo fijn! Ook de service is top, snelle verzending en altijd een persoonlijk kaartje erbij en wat leuke proefmonstertjes etc. Voor mij niets anders meer!

Goede service, snelle levering, fijn product.

Via de webshop heb ik een bodyscrub besteld. Een heerlijk, puur natuur product. Ik had het erg snel in huis.

behulpzaam en snelle levering

Fijne ervaring gehad. Ik heb een goede uitleg gekregen van de producten en daarna zijn deze snel geleverd.

goede service fijne produkten

wordt snel bezorgd en voor elk huidtype wat wils

Geweldige produkten, snelle levering

Voor het eerst heb ik besteld bij metolijf.nl, douche produkten en body lotions. Heerlijke produkten, iedere keer weer een feestje om te douchen met deze produkten, de geur blijft de hele dag hangen. Fijn dat ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ik zal zeker weer bestellen.

Super webshop!

Steeds de dag na bestelling het pakket in huis (België). Heerlijke producten en een frisse duidelijke webshop.

😄😄

Snelle service! Prachtige zeepjes!

De shampoo bars ruiken heerlijk en werken goed !

Nog niet eerder shampoo bars gebruikt maar ben er erg tevreden over. De haarspray bevalt ook goed en ruikt lekker. Pakketje snel bezorgd met persoonlijk kaartje erbij. Leuk !

Mooie producten en goede service!!

Voor de 2e keer wat besteld en wederom perfect gelopen. Heel tevreden over de producten en het is snel geleverd.

Al een tijdje vaste klant van dit mooie bedrijf en dat is niet voor niets.. Ben heel tevreden over de producten én over de service. Echt een aanrader!

Goede service, fijne producten

Goede service. Snelle bezorging. Ook voor de gevoelige huid veel keus. Je wordt erg hebberig van de leuke site vol mooie, fijne producten :-)

Shampoobar heeft andere kleur dan besteld maar is ook heerlijk

Hallo ik had ocean blue shampoobar besteld maar kreeg een witte. Geur en hoe het voelt en ruikt ook heerlijk. Foutje misschien? bestel wel weer want mijn haar reageert er geweldig op. glanst is niet statisch en ruikt heerlijk maar bescheiden. Top!

Fantastisch bedrijf! Supersnelle levering vandaag besteld=morgen in huis.

Goede producten en een zeer snelle levering. Gewoon super!

Vriendelijke en snelle service

Aangenaam contact. Onmiddellijk hulp bij vragen, snelle service en goede producten.

Ben Mn volgende bestelling al aan t uitzoeken!

uitstekende webshop

Fantastische producten, goed advies, steeds fijne gratis stalen om uit te proberen, snel geleverd. Zeer correct bedrijf.

Goed met een persoonlijke touch

Producten zijn goed, service vriendelijk

Zeer positief!

Al vaak bij dit bedrijf besteld. Producten zijn fijn en met zorg ingepakt, en met een persoonlijk tintje!!

Positief !

Ik heb al verschillende keren producten besteld bij MetOlijf en kom steeds weer terug door ten eerste dat de producten mij erg goed bevallen en ten tweede de persoonlijke benadering door middel van een geschreven bedankje.

top

heerlijke creme en het werkt

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN