Pluspunten
Snelle levering, ecologisch verpakt en de shampoobars die ik bestelde zijn fantastisch, ik ben super tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij
Pluspunten
Gedegen kennis welke met veel enthousiasme wordt uitgedragen. Fijne uitstraling en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Wat een fijne producten
VerbeterpuntenMisschien de Griekse kretaanse kruiden in het assortiment?
Pluspunten
Prima producten en prima service
Pluspunten
Goede producten altijd netjes verpakt en een snelle levering en altijd heel lief een persoonlijk kaartje erbij.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Denken met je mee, geven goed advies en de prijzen zijn top, maw betaalbaar en de producten zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenOp dir moment geen verbeterpunten te bedenken.
Pluspunten
Fijne producten en de levering is super snel. En je krijgt er ook een leuke persoonlijk boodschap bij!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel erg blij met de producten! De zeepjes zien er leuk uit, ruiken heerlijk en bevatten goede ingrediënten!
VerbeterpuntenNog meer leuke zeepjes! Ook haarzeepjes graag!
Beste Barbara, Dank je wel voor de leuke beoordeling. Speciaal voor het haar hebben we zeepjes (shampoo bars). Deze vind je hier: https://www.metolijf.nl/Solid-shampoo-bar Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
Bestel al mijn producten bij dit bedrijf, denken mee, erg attent met handgeschreven kaartje en samples
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke boodschap in het pakje is een leuke touch. Slechts 1 vd 4 producten uitgetest voorlopig maar zeer tevreden over de kwaliteit hiervan.
Pluspunten
Goede producten en leuk met de proefjes erbij.
Pluspunten
Altijd prima levering en fijne produkten. Je krijgt er altijd een monstertje bij en een persoonlijk geschreven briefje. Ga zo door!
VerbeterpuntenZijn er niet.
Pluspunten
Goede producten, snelle levering en een persoonlijk bericht in het pakket! :)
Pluspunten
Fijn dat jullie natuurlijke en diervriendelijke producten hebben. Persoonlijke brief ondertekend was heel leuk om te ontvangen.
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.