Pluspunten
Super bedrijf. Bij elke bestelling krijg je een hand geschreven kaart wat echt gewaardeerd wordt! En natuurlijk mooie vegan producten
Pluspunten
Kwalitatieve goed producten Snelle levering, en correct verpakt
Pluspunten
persoonlijk
Pluspunten
Super snelle levering, prima verpakt. Heerlijke zeep.
Pluspunten
Klantvriendelijk en goede service.
Pluspunten
Snelle levering bedankje bij de geleverde bestelling & extra samples ontvangen om te proberen.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Heerlijke shampoobar voor dagelijks gebruik. Heerlijk! Tegen de tijd dat hij op is koop ik gelijk een paar. Ben heel tevreden. Milieuvriendelijk verpakt en ruikt gewoon zalig. Niet te opdringerig maar precies goed.
VerbeterpuntenHeb ik niet. Was prima!
Pluspunten
Prima materiaal, snelle levering en een persoonlijke touch.
Pluspunten
Goeie productjes, perfecte service.
Pluspunten
Altijd blij met het grote aanbod wat MetOlijf biedt! Ook op mails met vragen over producten reageren ze snel.
Pluspunten
Ik ben zeer vriendelijk en bekwaam te woord gestaan. Heb goed advies gekregen. De haarproducten die ik gebruik bevallen heel goed. Brandende en jeukende hoofdhuid worden al minder. Ik ben heel enthousiast en ben ook benieuwd naar de gezichtscreme.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Natuurlijke ingrediënten
VerbeterpuntenNederlandse taal op de producten
Pluspunten
In LOVE met de shampoo bar Lavendel! Jarenlang gezocht naar een bar zonder SLS of palmolie en MetOlijf heeft gelukkig een alternatief dat wél goed is voor de planeet. Mn haar is ook lekker zacht en hij ruikt heerlijk naar lavendel!
VerbeterpuntenMisschien nog grotere shampoo bars?
Beste Marjolein, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Onze shampoo bars bevatten inderdaad geen palmolie en SLS en worden daarnaast ook niet gemaakt in China. Handgemaakt in Griekenland met natuurlijke ingrediënten. Wat betreft je verbeterpunt. Onze shampoo bars zijn 75 gram. Veel shampoo bars elders zijn 55 gram. Ook om het in de hand te houden denken wij dat dit een erg goede maat is. Uiteraard blijven we kijken naar productvernieuwing en nemen we je verbeterpunt daarin mee. Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
ALLES precies volgens plan verlopen
VerbeterpuntenDat is volgens mij niet mogelijk
Pluspunten
Het persoonlijke briefje bij de producten. De producten zijn van goede kwaliteit.
Pluspunten
Overzichtelijke website, professionele afhandeling, goed product en heel leuk vond ik het persoonlijke briefje die je bij de bestelling kan verwachten!
VerbeterpuntenN v.t.
Pluspunten
Leuk: de persoonlijke notitie bij een bestelling!
VerbeterpuntenIk begreep dat de vulling (soort piepschuim) in de pakketjes bij het groenafval kunnen? Misschien is het handig om dit duidelijker in de bestelling te vermelden.
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.