Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zit en natuurlijk hartstikke mooi dat er gratis monsters meeverstuurd worden.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
snelle levering erg klantvriendelijk
Pluspunten
Enthousiaste eigenaren veel kennis over hun producten
VerbeterpuntenTeveel keuze van producten
VerbeterpuntenZ
Pluspunten
Goede service en top producten. Heerlijk!
Pluspunten
Vriendelijk snel antwoord via de mail. Heerlijke producten die ik besteld had. Waande me opnieuw in Kreta
Pluspunten
Snel bereikbaar per telefoon, goede service. Volgende dag al in huis.
Pluspunten
Ik heb hier voor de 2e keer besteld en wederom snelle levering van een perfect product. Dank je wel ook weer voor de proefmonsters. Altijd leuk om iets anders te kunnen uit proberen.
Verbeterpuntenhttps://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/full-trans.png
Pluspunten
snelle levering, goed ingepakt en leuk een persoonlijk kaartje
Verbeterpuntenhad niet verwacht dat de producten best sterk geparfumeerd zijn. Moest er even aan wennen, maar ben wel tevreden over de producten.
Pluspunten
perfecte service en super producten. super super Ik beveel die aan iedereen.
Verbeterpuntende website is niet makkelijk te vinden op het internet.
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten. Kortom zeer tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede producten en leveren snel met een persoonlijk berichtje.
Pluspunten
zeer tevreden over de body butter. Heb een zeer droge huid maar de body butter maakt de huid weer lekker zacht,zonder vet aan te voelen. Erg leuk dat jullie er nog wat kleine attentie's bij doen. Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering! Ik kreeg er zelfs een handgeschreven briefje en wat testers bij!
Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf dus ken het nog niet goed maar mijn eerste indruk is positief. Vriendelijke afhandeling en snelle bezorging.
Pluspunten
Super fijne produkten, en fijne mensen om bij te bestellen
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.