Netjes, persoonlijk en goede producten!

Stevige verpakking en mooie, authentieke Griekse producten. Snel geleverd en zelfs voorzien van een handgeschreven kaartje! Hier is echt aandacht aan besteed, dat zie je gelijk. Als we door ons voorraadje heen zijn, bestellen we graag nog een keer.

Top geregeld en snel bedankt Dennie !!

We gaan zien/voelen of de producten bevallen

Tevreden.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website, netjes ingepakt en snel geleverd. Persoonlijk bedankkaartje erbij is ook heel leuk.

Fijne substantie

Ik kan er nu nog niets over zeggen na 1x gebruik De informatie erbij was vriendelijk, de bezorging goed

Snelle service en leuk contact

Mijn eerste ervaring is echt top, snelle service, mooie producten, goed verpakt (met een leuke extra)! Een bedrijf met het hart op de juiste plek!

Heerlijke producten! Snelle, vriendelijke service.

Heerlijke producten. Wat leuk dat er gratis samples in de verpakking zaten! Super snelle service. Super!

Snelle service,tevreden met bestelde producten, leuk kaartje erbij

Vloeibare zepen hebben heerlijke geur.

Super fijne lotion

Hele fijne crème boor een droge huid..heb hem voor de eerste keer in Griekenland gekocht

Leuk handgeschreven bericht!

Besteld en netjes de volgende dag ontvangen, goed verpakt, monstertjes van producten erbij, die ik ook zeker ga proberen, en met een leuk handgeschreven bericht!

Twee kleine presentjes besteld via de overigens duidelijke site. Dit ging echter door mijn eigen schuld mis. Even contact opgenomen met de C.S. die dit snel en vriendelijk regelde. Chapeau?

top

duidelijke website met goede beschrijvingen, makkelijk bestellen, vlotte levering en ´n persoonlijk bedankt-kaartje en ´n verrassing in de verpakking, top!

Heel fijn. En toch persoonlijk.

Snel geleverd, de producten werken fijn. En het kaartje geeft je echt het gevoel dat iemand het met liefde heeft ingepakt.

Snelle service met een persoonlijke touch

Duidelijke website, makkelijk om iets te bestellen , goede productinformatie en reviews. Snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap . Fijn om staaltjes te krijgen om kennis te maken met andere producten .

Goede website en snelle levering

Het is de eerste keer dat ik iets van 'MetOlijf.nl' heb gekocht. Ik vond het een makkelijke website met goede informatie over de producten. Mijn artikelen kwamen snel aan en na gebruik van de producten ben ik erg onder de indruk. Er zat ook een handgeschreven kaart en 2 monsters in het pakket, wat ik een mooi gebaar vond.

Fijne proucten van hoge kwaliteit

Gewoon goeien handel

Nog steeds niet geleverd

Nog geen ervaring. Door slecht levering door post.nl

Bestelde artikelen vlot geleverd maar aflevering ver beneden de maat.

Artikelen vrijdag besteld, maandag geleverd. Prima! Echter, pakket was in de brievenbus buiten het pand gepropt. Waarom niet even naar binnen lopen om netjes af te leveren? Jammer.

Echt prima en attent

Vloote en attente service en fijne producten

Uitstekend en persoonlijk

Mijn vraag over een product welke ik in Griekenland had gekocht en niet op de website kon vinden was snel beantwoord. Ook mijn vraag over welke nachtcrème het beste bij mij zou passen was persoonlijk en niet een algemeen, standaard antwoord. Bij de geleverde producten zat een persoonlijk kaartje, heel attent.

voortreffelijk

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie per mail. Verzorgde verpakking zonder onnodig volume. Proefmonsters fijne aanvulling.

heel fijne producten en snelle service

Shampoo-blok is fijn. De deo is super fijn, evenals de anti muggen spray

SMOOTH

De site is overzichtelijk , met veel keuze. Er is goede uitleg over de producten en de chatfunctie is helpend. Geen robot met standaard antwoorden, maar echte hulp. En, ze doen wat ze beloven. Ik had snel een cadeautje nodig en het was de volgende dag in huis. Een persoonlijke boodschap bij de bestelling maakte deze eerste ontmoeting tot een blijvende klant. Dankjewel

Snel, goed en vriendelijk

Snelle levering, goede service en product en erg leuk met proefmonsters en een persoonlijk kaartje!

Veel keuze, snel geleverd, netjes verpakt en leuk dat er een extra product bijzat om te proberen. Ik ga zeker vaker bestellen!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ