Zeer tevreden over MetOlijf.nl ik raad deze Thuiswinkel aan voor iedereen.

Zeer vlugge verzending ik ben tevreden zal nog bestellen bij jullie.

Zeer snelle verzending, leuk met een persoonlijk briefje erin!

Ik ben zeer tevreden!

Een moeder natuur knuffel na elk bad.

Ik heb de producten net een paar dagen in huis en dus nog niet alles uitgeprobeerd. De badolie en bodylotion wel en deze geven een heerlijk voedend gevoel aan mijn huid na aanbrengen. De naturel olijf zeep schuimt aardig en voelt lekker aan, maar na afspoelen blijft er helaas een droog gevoel aan de handen achter.

Bestelling super snel geleverd ik ben heel tevreden

Heel tevreden snelle levering

Snelle verzending en leuk kaartje

Precies wat hierboven staat. Ga hier zeker valser bestellen!

Snel en betrouwbaar.

Bestelling is correct en ontzettend snel geleverd. Het bijgesloten persoonlijk berichtje deed mij goed. Ik kom zeer zeker bij jullie terug.

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Keurig snel geleverd

Mijn bestelling netjes in een doosje en binnen 2 dagen de producten binnen. Zat ook nog monstertjes bij van andere producten om uit te proberen bij.

Geweldig!

Ik heb nu 2 keer besteld bij metolijf.nl en ik vind het een geweldig bedrijf. Ze zijn zeer service gericht en hebben hele fijne producten. Ook het handgeschreven kaartje wat bij de bestelling wordt toegevoegd, wordt zeer gewaardeerd. Ik heb nog geen contact met de klantenservice gehad, maar ben ervan overtuigd dat deze ook zeer goed is.

Zeer snelle levering van een mooi product.

Het mooiste vond ik het handgeschreven briefje wat bij het pakket zat.

Mooie producten en goede service. Aanrader!

Fijne producten en bij ontvangst van mijn bestelling ontving ik een persoonlijk kaartje., altijd leuk! Ik ga zeker weer bestellen

Super snelle en nette verzending!

Mooie webshop, goede SERVICE, heerlijk producten, snelle verzending. Echt een aanrader!

Uitstekende prijs-kwaliteit!

Goed formaat shampoo- en conditionerbar. Shampoo schuimt snel, je hebt er dus niet veel van nodig en gaat daardoor lang mee. Ruim voldoende keus in geuren en kleuren. Prima manier om dierproef- en plasticvrij te consumeren.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering en zeer leuke samples

Prettig!

Mooi bedrijf, snelle levering, óok op een ophaalpunt, en ook nog een klein extraatje.

Snelle levering en goede service

De producten snel ontvangen. Een overzichtelijke website. De bodylotion voelt heerlijk voor mijn eczeem huid.

Foutloos!

De site is erg overzichtelijk, met veel informatie en uitleg zodat je gerichte keuzes kan maken. Het bestelproces verliep soepel zonder problemen. Ik heb ook niets negatiefs te zeggen over de verzending. Na het weekend stond mijn pakket netjes voor de deur en kon ik genieten van de producten. Het kaartje en de samples erbij waren erg leuk trouwens! 100% zeker dat ik vaker ga bestellen!

Wat een heerlijke producten en ze snel geleverd.

Uitstekend service en top product

k heb afgelopen maandag producten van het olijf besteld en had het de volgende dag al in huis! Ik kreeg er een paar monsters van en olie masker bij, waar ik erg blij mee ben! Het bestelde product was super ben er super blij mee. Met bankcontact betaald en dat ging supersnel! Top service

Super fijne en snelle service

Ik heb eind van de middag besteld en gekozen voor een avondbezorging. De volgende dag werd het pakketje 8 uur ‘s avonds bezorgd. Toen ik hem open maakte zat er een leuk handgeschreven kaartje in met 2 leuke samples. Dat handgeschreven kaartje maakt het zo veel persoonlijker. Dus dit vond ik ook super leuk!

Prettig

Snelle levering, fijne persoonlijke benadering.

Goede keuze

De deodorantstick werkt fantastisch. Zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam gebruik. Precies zoals omschreven op de website. De handgeschreven bedankkaart van het team voor mijn bestelling, was zeer attent.

Helemaal top

Super tevreden klant! Service Top!!! Veel keuze!

Eerst en vooral, ben een enorme liefhebber van Griekenland. ;) Veel naartoe geweest. En daar ik stap voor stap bewuster en ecologischer bezig ben, toen was ik op zoek naar schampoo en zeep zonder SLS en parabenen. En, dit was te vinden op jullie website. Dus ik ben enorm blij dat ik Griekse huidproducten o.a. kan kopen, die prijskwaliteit oké zijn. En ook het allerbelangrijkste dat de zeepjes niet uitdrogen!! Want die ken ik "nostalgie"voor mij. En...de schampoo bars ruiken zalig!! Zeker de olijf en de argan. Mijn man vind ze ook heerlijk. Dus ja, kort samengevat super tevreden als klant. En ook dat je nog een hand geschreven kaartje bij kreeg. Dat vond ik zo persoonlijke bedankje. Dank je wel,

Super blij!!

Makkelijk en snel had ik mijn spulletjes waar ik gretig gebruik van maak maar wat ik het leukste vind is de Persoonlijke touch!! Zeker een aanrader!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ