Bestelling met een persoonlijk tintje

Heel leuk dat er een geschreven bedankkaartje bijzit met een paar samples!

Fijne producten

Ik heb enkele shampoo bars gekocht en ze ruiken echt heerlijk! Leuk dat er wat testers bij het pakket zaten.

Snelle levering netjes verpakt

Mjjn producten zijn netjes verpakt en snel geleverd.. Handig de pipetjes om de olie in op te zuipen. En leuk dat er sample bij gegeven zijn om uit te proberen

Topservice

Snel geleverd- handgeschreven kaartje komt zeer persoonlijk over- keurig netjes verpakt

"Top!"

Snelle verzending, 2 proefmonstertjes bij de bestelling gedaan en geen plastic gebruikt bij het inpakken van de bestelling. Ik zeg, "TOP!"

Good quality and one time

Good stuff well packaged and on time. what more could you want!?

Snelle en zeer verzorgde levering.

Snelle en zeer verzorgde levering.

Gewoon goed

Snel geleverd, goed verpakt, goed product

Mooie producten voor een goede prijs, en een snelle levering

Duidelijke website

Bestellen ging heel makkelijk. Ik had een fout gemaakt en toen telefonisch contact opgenomen en meteen op gelost.

Heerlijke producten!

Puur en heerlijk. Dat zijn deze producten van MetOlijf.nl. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook heel blij met de gratis proefjes die in het pakketje zaten. Ga ik zeker ook weer iets van bestellen. Ga zo door team Met Olijf!

Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding, alles netjes ingepakt, de zeepjes zijn vers en in aparte zakjes verpakt met de respectievelijke naam erop. Bijzonder leuk vind ik de persoonlijke noot bij de geleverde producten.

Top service!

Ik kon makkelijk bestellen en ze zijn super snel met te verzenden van de producten!! De producten zijn van super kwaliteit!! Heel tevreden.

Professioneel bedrijf met oog voor de klant

Het is een professioneel bedrijf met oog voor de klant. Ik was verrast door de hoge kwaliteit van de producten. Het kaartje dat aan mij persoonlijk gericht was vond ik hartverwarmend.

Fijne webshop!

Snelle en correcte levering, vriendelijk en persoonlijk, milieu bewuste verzendverpakking, dus helemaal TOP!

Top bedrijf! goed advies in de diverse mogelijkheden netjes en snel geleverd me een lief kaartje en 2 samples. Heerlijke verwen producten werkt fantastische voor mijn droge velletje boven verwachting. ik ga zeker meer bestellen en uitproberen

Heel aangenaam

Ik ben blij met mijn producten. Ze zijn ook ingepakt met veel aandacht met een leuke gepersonaliseerd kaartje

Werkt prima

Ik gebruik dit product sinds kort,maar ik zie toch al een verschil dat vlekjes lichter worden.Dus het is het proberen waard.

Very good service

Snel bezorgd Good packaging Een ster minder omdat geen samples zoals beloofd, jammer .

Geweldige zeep en snelle levering

Leuke artikelen en snelle service

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering, keurig verpakt

Persoonlijk advies en aardig kaartje

Zeer tevreden met het persoonlijke advies dat ik telefonisch kreeg, want bij het kiezen voor milieuvriendelijke producten raak ik gauw het overzicht kwijt.de persoonlijke, geschreven boodschap op het bijgevoegde kaartje vond ik sympathiek. Maar … ik heb geen behoefte aan samples die het plastic afval vergroten. Misschien een idee om deze voortaan als keuze mogelijkheid te geven?

Prima seevice

Snelle levering.Vriendelijke brief en leuke samples

Snel geleverd, alles was in orde en er zat een lief briefje bij.

Snel geleverd, alles was in orde en er zat een lief briefje bij.

Snelle levering. De producten waren netjes verpakt. Ook leuk dat er proefpakketjes bij zaten

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ