middel lijkt tot nu toe erg goed, vernevelaar haperde maar werd prompt vervangen

De zweetlucht is meteen verdwenen en daar ben ik echt heel blij mee. Echter de vernevelaar ging snel stuk. Na dit gemeld te hebben aan Met Olijf had ik de volgende dag een nieuwe vernevelaar in de bus. Prima reactie, probleem opgelost.

TOP

Ze verkopen zeer goede producten, zonder rare toevoegingen en dat voor een leuke prijs. Goed voor haar en huid en bij elke levering, een handgeschreven kaartje van hun. Groetjes, Fely TOP, TOP

Ik ben heel tevreden over de produkten die ik kocht voor mijn exzeem. Ik gebruik nu minder cortisone. Heel blij mee!

Goeie aankoop

Dat was mijn eerste keer als ik bij u iets gekocht. Ik verwachtte dat ik kreeg alles wat ik besteld heb. Jammer, dat in plaats van kokos lippenbalsem heb ik kamille (chamomile) gekregen. Helemaal zonder uitleg. En dat vind ik niet mooi. De rest is prima

Zelfde goede ervaring als de vorige keren. Veel uitleg over de producten, vlotte levering... En weer een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij. Dat lijkt een detail, maar dat vind ik toch weer net dat tikkeltje meer!☺️

Uitstekend!

Voor het eerst hier besteld, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Ruime keuze, snelle levering, zelfs een persoonlijk geschreven kaartje er bij en ben erg tevreden over mijn bestelde producten.

Snelle levering goede producten

Goede producten en top service!

Van te voren contact gehad over welke zeep voor mijn droge huid geschikt zou zijn. Ik kreeg snel een goede en duidelijke reactie. De producten werden snel verstuurd en ik gebruik ze nu ongeveer een week. Mijn huid is heerlijk zacht, en de badkamer ruikt verrukkelijk! Ik wil nooit meer anders!

Mijn eerste bestelling en ik ben benieuwd naar de andere producten

Tot zover zeer tevreden met mijn eerste kennismaking. Snelle reacties op mijn vragen en de bestelling snel en naar wens in huis. De bestelde producten nog niet getest, dus kan daar nog niets over zeggen, maar ze ruiken heerlijk (badbruisballen).

Ik gebruikt het net, maar ik vindt het heel goede spul.👍

Buiten verwarring met mijn adres, was alles tip top in orde.

veel keuze, goede omschrijving, snelle levering

Ik koop met veel plezier de shampoo bars. Makkelijk in gebruik, ruiken lekker, makkelijk mee te nemen in een doosje waarin ik bakpapier doe. Dan plakt het niet vast als de bar nat is. Leuke attentie bij aankoop.

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten Persoonlijk kaartje was aangename verrassing.

Fijne producten en behulpzaam bij vragen

Ik heb van te voren gebeld voor advies rondom mijn specifieke haarwensen en problemen. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en het advies blijkt prima uit te pakken.

Product sluit aan op verwachting.

Na lang te hebben gezocht naar een natuurlijke huidolie op basis van olijf en aloë vera eindelijk gevonden: Olive-elia Dry Oil Aura met Aloë Vera. De olie ruikt heerlijk en trekt goed en snel in en bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten.

Mooi assortiment goede producten aan schappelijke prijzen

De producten die ik heb aangeschaft zijn top. Een mooie site waar iedereen zijn gading vind. Ik bestel er zeker nog iets.

Goede en snelle service

Mijn bestelde product kwam binnen 24 uur. Tevoren contact gehad met de chatfunctie van Met Olijf; dit contact verliep soepel en vriendelijk. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf. Enig minpuntje vind ik de hoge verzendkosten als je beneden een bepaald bedrag blijft.

Had een staaltje gehad van een vriendin van mij en door haar ben ik in contact gekomen met jullie producten, mijn haar is door de vorige kapper helmaal kapot. Na elke wasbeurt gebruik ik het haarmasker, maar waarna mijn haar heel fijn aanvoelt, maar zonder knopen. Ik aanbeveling voor iedereen

Heerlijke produkten

Ben zeer tevreden en blij dat ik dit ontdekt heb

Tevreden

Snelle levering en goed product!

Super!!

Duidelijke beschrijving van producten. En snel in huis Top

Supersnelle levering!

Dank voor de heerlijke shampoo bar en zeep. Ze zijn heerlijk!

Een geweldig product en dit blijkt uit de voorraden, soms uitverkocht.

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN