Fijne producten en snelle levering!
Fijne website. Informatie over bestelling en levering volgt regelmatig via mail. Bij levering een lief briefje van MetOlijf. De body butter van Olive Elia is geweldig!
Bestelling vlot en netjes afgehandeld. Fijne producten !
Ik haal mijn shampoo en zeep alleen nog maar hier 😄
Professioneel geregeld. Alleen enkele keren gevraagd of ze ons wildennlaten weten wanneer de age Defence cream weer leverbaar was. Was uitverkocht. Geen bericht gehad toen het weer leverbaar was.
Beste Jacky, Dank je wel voor je beoordeling. Wat betreft het op de hoogte houden van een product. We hebben toen aangegeven via e-mail dat je een product dat is uitverkocht kan toevoegen aan je verlanglijstje. Als je dit hebt gedaan kan je aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden als het product weer op voorraad is, een prijsverandering heeft of wijzigt. Als een product dan weer op voorraad is krijg je automatisch een e-mail. Mocht je hier nog verder vragen over hebben dan hoor ik graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Een heel assortiment aan handgemaakte zepen gekocht. Het was zalig de zepen uit te pakken en te ontdekken dat ze er nog mooier uitzien dan op de foto. Ze ruiken ook stuk voor stuk heerlijk. Verder nog een super snelle levering en een erg overzichtelijke website.
Een snelle levering met een persoonlijke note!
Snelle levering. Zeer tevreden.
Ik was erg zoekende naar natuurlijke verzorgingsproducten die ook daadwerkelijk hun werk doen. Ik zocht op de site van metolijf naar producten en kwam uit op een selectie waarbij die producten precies worden omschreven als de producten die ik voor mijn huid nodig heb. Ik was erg benieuwd en heb het besteld. Tot mijn verbazing komen ze ook echt overeen met de beschrijvingen. Ook ruiken ze lekker en zijn ze fijn in gebruik. Vanaf nu wil ik al mijn verzorgingsproducten alleen van metolijf hebben. Natuurlijke ingrediënten vind ik heel erg belangrijk. Tegenwoordig zitten er alleen maar chemicaliën in producten die niks goeds met zich mee brengen. Met olijf maakt het voor de mensen die daar absoluut tegen zijn mogelijk om betaalbare natuurlijke producten te gebruiken die ook hun werk doen.
Pluspunten
De producten worden goed verpakt in een stevige doos met "breekbaar" sticker.
Pluspunten
Ben al enige tijd klant bij deze firma, en ben zeer tevreden met deze firma en zijn producten.
Pluspunten
Supersnel levering, sneller dan verwacht. Mooie producten, kwaliteit is goed.
Pluspunten
Heel fijn bedrijf!! Mooie zuivere produkten!
Pluspunten
persoonlijke benadering werkt met veel biologische basisproducten.
VerbeterpuntenOp tijd de website aanpassen als producten niet meer leverbaar zijn . Chatten liep niet uitstekend. Mogelijk oorzaak in mijn besturingsprogramma Fire fox.
Beste Gerard, Dank je wel voor je beoordeling. Wat betreft je verbeterpunten. We hebben nog geen problemen gehad met onze chatprogramma. We hebben dan ook geen idee wat er niet uitstekend liep. Als producten niet meer op voorraad zijn, dan kunnen ze op de website ook niet meer worden besteld. Onze voorraad en website zijn aan elkaar gekoppeld en hoeft daarom door ons niet handmatig te worden aangepast. Mocht je naar aanleiding van mijn reactie nog een vraag hebben dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Veel producten! Aardig kaartje in de doos. Ook leuke en heerlijke gratis testers erbij. Hierdoor blijf je bestellen.
Pluspunten
een aanrader!
Pluspunten
De site is prettig, duidelijk en de producten zijn erg goed!
VerbeterpuntenWeet ik zo niet
Pluspunten
Goede betaalbare producten, snelle persoonlijke service, duidelijke webshop.
VerbeterpuntenTip: een uitgebreidere herenlijn.
Pluspunten
Alles, hoe ze met klanten omgaan, de producten, de manier van verpakken alles doen ze goed.
VerbeterpuntenIk zou echt niets kunnen bedenken terwijl ik best kritisch kan zijn.
Pluspunten
Eindelijk milieubewuste maar fijne producten.
VerbeterpuntenDuidelijker zijn of ergens wel of geen palmolie in zit.
Pluspunten
Een heel goed, betrouwbaar bedrijf met zeer eerlijke, biologische producten die echt werken.
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN