Pluspunten
Mooie keuze aan zero waste producten. Ik dacht eerst dat de vulling van mijn postdoosje plastic was maar Met Olijf wist mij het volgende te vertellen 'De schuimpjes die je vindt in de doos zijn gemaakt van mais. Deze zijn 100% oplosbaar. Je mag deze bij de GFT-afval deponeren of zijn zelfs compleet oplosbaar als het met water in aanraking komt.'. Nu ben ik helemaal blij! :-)
Beste Anke, Dank je wel voor het schrijven van je beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Wij gebruiken geen enkele vorm van plastic om te versturen. De schuimpjes die je vindt in de doos zijn gemaakt van mais. Deze zijn 100% oplosbaar. Je mag deze bij de GFT-afval deponeren of zijn zelfs compleet oplosbaar als het met water in aanraking komt. Gelukkig sturen wij al een duurzaam alternatief in plaats van plastic. Je hoeft je dan ook absoluut niet schuldig te voelen wat ons betreft. Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Prima in orde
Pluspunten
Alles positief. Ik werd ontzettend goed geholpen aan de telefoon en later nog op de chat. Hier verkopen ze de beste shampoo bars. Maar ook het advies van de andere producten was een schot in de roos. Jullie hebben een vaste klant erbij.
Pluspunten
Persoonlijke boodschap met aandacht ingepakt.
Pluspunten
De producten die ik besteld heb zijn geweldig en de geur is heerlijk. Ik raad t iedereen aan
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over deze producten. En de persoonlijke contacten met de medewerkers zijn heel erg vriendelijk. Dank daarvoor.
Pluspunten
Zoals steeds een vlekkeloze levering! De kwaliteit van de producten blijft top! 10/10 voor klantvriendelijkheid en snelheid van de levering!
Pluspunten
Snelle levering, klantgericht, handgeschreven bericht bij aflevering
Pluspunten
Als nieuwe klant bij de eerste levering een persoonlijke verwelkoming met enkele staaltjes.
Pluspunten
Heerlijke producten, goed advies en fijne service.
Pluspunten
Snelle levertijd, betrouwbaar (leveren binnen de aangegeven levertijd, steeds de volgende werkdag) en de producten werken beter dan producten van andere bedrijven. Ik bestel hier al een tijdje haarproducten, omdat ik er zo tevreden van ben. Ik bestel hier een sulfaatvrije shampoo en conditioner die mijn haar minder droog maken, laten glanzen en zichtbaar gezonder maken. Bij elk product staat steeds uitgebreid beschreven wat het juist doet en wat er in zit. Dit is erg handig.
VerbeterpuntenHet enige minpuntje is dat mijn haar soms vettig is nadat ik deze shampoo en conditioner (van het merk Aphrodite - de Moisture & shine variant) heb gebruikt. Het is dus vettig nadat ik het net heb gewassen. Om dit tegen te gaan wissel ik af met een andere shampoo. Deze shampoo en conditioner moet je erg goed uitspoelen. Ik denk wel dat dit is wat er net voor zorgt dat mijn haar een stuk minder droog is. Ik heb van nature erg droog haar en dit is de enige shampoo en conditioner die dit tegen gaat.
Pluspunten
Levering volgens afspraak
Pluspunten
snelle levering en goed informatie over de produkten
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Iedere bestelling tip top in orde, zeer snelle levertijd en heerlijke producten!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Erg persoonlijk zaten fijne testers bij en kreeg leuke informatie boekjes
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten ga zo door
Pluspunten
Persoonlijke service, en fijne producten
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenKlachtafhandeling na een allergische reactie door producten van het bedrijf. Ik ben het hier niet mee eens en moest veel tijd in de afhandeling steken. Komen de klant moeizaam te gemoet. Niet klantgericht. Pas op.
Beste Vera, Begin januari heb je een natuurlijke gezichtsolie gekocht en heb je enkele weken later een nieuwe bestelling geplaatst. Een (mogelijke) reactie op een product merk je vrijwel direct. Aangezien we alles wilden uitsluiten hebben we, in overleg met jou, contact opgenomen met de productontwikkelaar, jou een gratis testpakket opgestuurd met andere producten en een extra kortingscode gegeven voor een volgende bestelling. Daarnaast hebben we je op de hoogte gehouden via de mail en telefoon. Vervolgens hebben we je het aangekochte product binnen deze paar dagen nog vergoed. Dat je ons dan een twee geeft vanwege de moeizame service en mensen waarschuwt voor ons bedrijf, begrijpen we dan ook niet. Met vriendelijke groet, Mark Met olijf
Pluspunten
Prijs/ kwaliteit prima!
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN