Pluspunten
Zoals altijd is kwaliteit, prijs, levertijd e.d. prima. Ben zeer tevreden over de producten.
VerbeterpuntenBlijf deze goede producten leveren. Elke keer als ik zeep bestel geef ik een stuk aan mijn kleindochters. Die wassen zich er altijd mee.
Pluspunten
Persoonlijk advies
Pluspunten
Snelle levering en prima verpakt met leuk handgeschreven kaartje erbij.
VerbeterpuntenZijn er niet.
Misschien een Nederlandse beschrijving bij de producten. Kreeg nu een boekje meegeleverd in het Engels, Grieks en Russisch.
Pluspunten
Het zijn kwaliteitsvolle producten, met een snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen, doe verder zoals nu!
Pluspunten
Keurig telefonisch contact gehad na terug zending
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering. Leuke producten en bij iedere bestelling een paar staaltjes.
VerbeterpuntenGeen, doe zo voort!
Pluspunten
Geen negatieve punten!!!j
Pluspunten
Diervriendelijke producten voor een goede prijs. Prima communicatie.
Pluspunten
Mooie producten om mee te werken heerlijk geurende olie
Pluspunten
De bestelling is super leuk ingepakt. Zag er zeer netjes uit. En heerlijke producten.
Pluspunten
professioneel, betrouwbaar
Pluspunten
Mooie site, snelle levering en prima product.
Pluspunten
Heerlijke producten voor een heerlijke prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik bestel al een tijdje bij jullie en ben heel tevreden. Ik heb alleen maar goeds over jullie te zeggen.
Pluspunten
Levertijd is super kort! Goede prijs/kwaliteit. De crèmes hebben een erg aangename geur. Ondanks mijn heel gevoelige huid, kan ik wonderbaarlijk deze producten goed verdragen: geen uitslag, jeuk, irritatie of brandend gevoel. Echt top!!
33 Waarderweg B7
Haarlem 2031BN