geweldige service

er wordt meegedacht met jou vraag en er werden extra samples meegestuurd. heel fijn

Snelle levering van zeep

Weer de heerlijke zeepjes besteld. Echt top.

Had verkeerd besteld (ophalen)na een belletje binnen een dag binnen.

Zeer tevreden.

Nette, vlotte, snelle levering!!

Fijn dat er aan het milieu gedacht wordt

Top, fijne producten!

Ik bestelde op donderdagavond en zaterdagmiddag had ik het in huis! Ik heb gekozen voor de massage olie anti-stress. Ruikt heerlijk, trekt goed in en voelt heel zacht aan op de huid. Absoluut een aanrader!

Vlotte levering van de bestelde producten

Duidelijke website, veel keuze. De bestelling werd zeer vlot geleverd met een extra persoonlijk kaartje erbij en twee extra proefmonsters van andere producten. Voor herhaling vatbaar !!!!!

Alles was netjes ingepakt, geen commentaar

Goed. Verzorgd.snel

En extra samples! Mooie natuurlijke produkten.

Heel erg tevreden!

Snelle verzending van de bestelde producten. Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje van een medewerker van Olijf en twee proefmonsters.

Prettig

Fijne communicatie Snelle levering

prima levering

Producten prima en op tijd geleverd.

Goede product en levering

Snelle levering, gezellig welkomst briefje en heerlijke samples.

Ik heb altijd veel last van een vette huid en vele onzuiverheden in mijn gezicht. Ik heb veel producten geprobeerd en was heel sceptisch over deze zeep. Maar na 2x zag ik al gelijk resultaat, mijn huid is minder vet en ook mijn onzuiverheden zijn minder. Ik raad deze zeep zeker aan als je last van puistjes en onzuiverheden hebt en kampt met een vette huid. Het product doet wat het beloofd te doen.

Snelle verzending, goede verpakking

De bestelling werd snel verzonden en kwam snel binnen waardoor ik de producten meteen kon gaan gebruiken. Ik schrok even van de schuimpjes in de verpakking, tot ik het leuke kaartje las waarop stond dat de schuimpjes die als vul materiaal in de doos zaten biologisch afbreekbaar zijn en gewoon in de gft container konden. Wel milieuvriendelijk dus! Helemaal top! En leuk dat je extra samples mee krijgt om ook andere producten te kunnen testen.

Goede snelle levering

's middags 5 flesjes champoo besteld volgende dag al in huis. top

Snelle en klantvriendelijke service

uitstekend.

Goede natuurlijke producten met een persoonlijk tintje. Heb de Macrovita Q10 dagcreme en bevalt uitstekend voor mijn zeer droge huid. Heb tevens de Macrovita hair styling gel en dat bevalt eveneens uitstekend. Zacht voor het haar en geeft goede ondersteuning. Ben blij met deze producten.

Supersnelle levering. Product ziet er heel netjes uit.

Zeer snelle levering. Goed verpakt.

top

Dit mijn eerste keer bij u . Dai ik bij u een bestellingen gedaan. Perfect ontvangen , ontzetten leuk met de welkoms kaart. Shower gel, op i oil basis. voor eerst gebruikt en voelt goed aan . de massage olie , wordt binnen kort gebruikt .

Fijn product, gpede service

Fijn product, goede service

Snelle verzending

Ik heb dagcreme besteld,ik heb een zeer droge huid,na 1 dag merkte ik al verschil!ongeloofelijk!Mythos 24 uur reaparing.....

goede service.

het was mooi volgens afspraak en mooi op tijd geleverd.

Snelle service en goed verpakt alles komt heel over³

Als de.produkten binnenkomen, dan zit er een persoonlijke boodschap bij op een kaart geschreven. Een klein gebaar dat et dat beetje extra geeft

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire