Snelle service en goed verpakt alles komt heel over³

Als de.produkten binnenkomen, dan zit er een persoonlijke boodschap bij op een kaart geschreven. Een klein gebaar dat et dat beetje extra geeft

Snel, goed verpakt en kleine samples erbij

Ik heb hier 5 roomsprays gekocht die niet bevielen en de ingrediënten die op de site vermeld staan bleken niet op de verpakking te staan. Ik twijfel dan ook over de natuurlijkheid van het product. Ik vind t niet transparant en dat ik daardoor niet goed geïnformeerd ben. Ik zou dat als leverancier zelf anders doen. Voor het terugsturen hiervan moest ik danook onterecht verzendkosten betalen dat vind ik jammer.

Van een vriendin kreeg ik te horen dat dit misschien iets voor mijn psoriasishuis was. Meteen op zoek gegaan en de volgende dag al in huis. Heerlijk zacht voor mijn huis. Nu volhouden en kijken wat er gebeurt. Ook heel fijn dat je bij je bestelling en handgeschreven kaartje krijgt een een paar samples van andere producten. Heel tevreden dus.

Prima levering en prima prijs

Tot heden toe tevreden, tot de volgende bestelling.Bedankt.

Leuk briefje erbij( i love persoonlijk in deze onpersoonlijke tijd) en n paar samples..helemaal tevreden.

Goed product. Alleen de olie van doterra vind ik iets lekkerder. Maar jullie geur is goed, moet er alleen wat aan wennen

Super snelle levering

Besteld en de dag erna al geleverd. Zeer netjes verpakt.

Fijne zeep en snelle levering.

Ik vind het fijn wanneer het contact helder is, de verzending binnen een goede termijn en het pakket er verzorgd uitziet. Dat is bij Olijf zeker het geval!

uitstekend

snelle levering goede verpakking hartelijk kaart heerlijk product.

Verrassend

Ik was op zoek naar zeep zonder de ‘normale’ bijproducten die er ongevraagd ingestopt worden. En ik vond het bij olijf.nl. En dan ook nog eens met de eenvoudige charme en betaalbare prijs.

Topproducten en puur natuur

Mijn eerste aankoop bi Metolijf en zeker niet mijn laatste. Blij met producten en zeker een positief pluspunt is dat alles puur natuur is

Pamela

Supersnelle levering van mijn producten. Ik koop al zeker vijf jaar bij Met Olijf en ben tot nu toe altijd heel blij met de producten en de service. Vooral het handgeschreven kaartje waardeer ik zeer. Hierdoor voelt het betrokken en persoonlijk.

Voel mij misleid

Adverteren met 100% biologische producten en plasticvrije verpakking maar wel producten verkopen die microplastics bevatten. Ik hoop dat hier heel snel aandacht voor komt.

Tevreden.

Het product is goed smeerbaar, ruikt lekker en de after sun verzacht mijn huid na 20x bestraling. Samples zijn altijd leuk. De kaart die erbij zat ook en de afbreekbare schuimpjes voor de GFT bak perfect, kortom een 10.

Hele goede klantenservice

Vlotte en correcte afhandeling. Ik vergat iets te bestellen maar door hun snelle reactie kon het nog bij mijn pakketje gestoken worden.

De producten op maandag om 6 uur besteld en dinsdag om 3 uur in huis. Dat was erg fijn.

Geweldig!

Via een vriendin kwam ik op de site van metolijf terecht. Ik heb een droge en zeer allergische huid en was toe aan een nieuw potje dagcrème. "Laat ik meteen wat zonnebescherming en een handcrème mee bestellen en dan zie ik het wel", dat was letterlijk mijn gedachte. In één woord geweldig! Super fijne producten die ook nog eens aangenaam ruiken, aanbiedingen, cadeauverpakkingen, goedkoper dan menig andere webshop voor mensen met een gevoelige/allergische huid, ik mag/kan alles vragen wat ik wil en krijg goed advies. Inmiddels moeten ook met naasten eraan geloven, mijn man, schoonvader, moeder en diverse vrienden hebben al een metolijf-cadeautje van mij gekregen en ook zij zijn enthousiast. Nu de hond nog, maar ik zag dat ook daar een stukje zeep voor is!

Heel vriendelijk en snel

Nette levering.

Goede levering naar verwachte levertijd. Heb de producten nog niet gebruikt maar deze ruiken goed. 1 heel groot minpunt wil ik graag delen en dat is dat er zeker 7 producten die ik graag had willen bestellen niet op voorraad waren. Sommigen waren in de actie dus ik weet ook niet of dat ook nog zo zal zijn als het er weer is. Ook was er geen mogelijkheid om te vragen om een melding wanneer de producten weer op voorraad zouden zijn.

Snelle levering!

Leuk persoonlijk briefje bij het pakketje in en super snel geleverd!

Metolijf deed wat het beloofde

Zie boven

Supersnel!

Supersnel geleverd, heerlijke zeep die mijn huid niet droog maakt . Ik ben er blij mee.

Het lijken mij lekkere zeepjes (ik heb ze nog niet in gebruik genomen). Vriendelijk geprijsd en snel en netjes verzonden. Alleen het persoonlijke (handgeschreven) begeleidende kaartje zat in verkeerde pakje. Jammer, maar kan gebeuren...

Natuurlijke producten, goeie service

Goede bio producten met een heerlijke geur, gebruiksvriendelijk webshop en een snelle levering.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire