Natuurlijke producten, goeie service

Goede bio producten met een heerlijke geur, gebruiksvriendelijk webshop en een snelle levering.

Weliswaar per mail maar toch persoonlijk contact. En een handgeschreven gepersonaliseerd kaartje!

Uitstekende service

Bestelling correct en snel ontvangen. Tevens een persoonlijk geschreven bedankt kaartje ontvangen. Zeer attent :)

Vlot en persoonlijk

De bestelling werd snel geleverd en erg leuk was het kaartje bij de bestelling! Dank!

Keurig en snel geleverd.

aardige proefjes erbij.

Snel bezorgd

Positief

Prima geregeld

Snelle verzending Ik vroeg me alleen af of de monsterzakjes palmolie vrij zijn? Dank en groet Ienke

Hallo, Vandaag voor het eerst mijn bestelde producten gebruikt. Ben er erg tevreden over, snel geleverd en ook de twee proefmonsters ontvangen. Mijn belangrijkste reden om deze producten te bestellen is dat het 100% natuurlijk is. In de toekomst ga ik zeker nog andere producten van jullie uitproberen. Vriendelijke groet, Rob van Poorten.

Help goed tegen droge voeten

Helpt goed tegen droge voeten

Goed site en snelle levering goed verpakt

Goed site en snelle levering goed verpakt

Prima levering!

De site is overzichtelijk en biedt veel keus. Bestellen en betalen gaat eenvoudig en veilig. Producten goed verpakt en op afgesproken dag geleverd, kortom: topppp!

Gesmeerde ervaring

Snel verzonden, goed verpakt en hele fijne producten. Mijn handen en voeten worden al lekker zacht.

Snelle levering volgende dag al

Super snel

Makkelijk en overzichtelijk site en super snelle levering

Super, snelle levering en leuk staaltjes gekregen om te testen. Zal zeker en vast terug bestellen

Snelle verzending en twee leuke sampeles erbij ontvangen

Leuke producten

Snelle levering makkelijk met betalen. Mooie producten. Kadootje voor mijn vriendin haar verjaardag dat gaat ze vast leuk vinden

Eerste keer besteld, lekker resultaat

De heren gezichts-en lichaamscreme ervaar ik als een weldaad. Heerlijke geur en trekt snel in huid. de huid blijft lekker soepel gedurende de dag. Ook fijn dat de creme geheel natuurlijk is samengesteld. Ik denk bijna zeker te weten dat jullie er nu een nieuwe klant bijhebben. Ook snelle levering en fijne attentie 2 samples van after-shavebalsam. Kortom dikke duim omhoog.

Heerlijke zeepjes !

Wat een heerlijke zeepjes voor mijn droge huid!Ik ben er erg blij mee!

Prachtige producten en snelle service

Persoonlijke manier van inpakken met een kaartje op naam geschreven erg klantvriendelijk.

Super producten en snel geleverd.

gebruikersvriendelijke flacon

geeft soelaas aan beginnende wallen onder ogen en zeker makkelijk aan te brengen door beetje op binnenkant wijsvinger te spuiten.

Snelle en vlotte bestelling

Mijn bestelling werd de volgende dag reeds geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Heel leuk dat er ook een persoonlijke boodschap in zat en enkele staaltjes om uit te proberen.

Retourneren eigenlijk niet mogelijk

De shampoo bars zijn prettig in gebruik. Helaas zijn er een aantal bars die niet ruiken zoals ze beschreven zijn, maar een stuk chemischer. Ze worden zo verpakt opgestuurd dat je niet aan de bar kan ruiken zonder de zegel te verbreken. Ik had een aantal bars besteld om eraan te kunnen ruiken, maar doordat de zegel was verbroken namen ze ze niet meer retour terug. Ondanks dat ze duidelijk niet waren gebruikt. Op de website staat dat je wel kan retourneren als wat je doet niet verder gaat dan het vaststellen van de aard en de kenmerken van het product. Eraan ruiken lijkt me niet verder gaan dan dat. De klantenservice zei desalniettemin dat er niks aan te doen was. Dit is belangrijk om je te realiseren als je bij deze website besteld. Om bovenstaande reden zou ik niet snel opnieuw bij dit bedrijf bestellen.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire