Prima producten

Natuurzuivere prachtige producten

Heerlijke zeep en snelle levering

De hele badkamer ruikt nu heerlijk naar lavendel.

Heel tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Product as expected

All the items were as shown in the picture and as I expected them :)

Prima aankoop en afgeleverd

Zoals de titel zegt ben ik tevreden maar bij deze bestelling miste ik de doseerdop. Deze dop zat wel inde vorige fles. Hiermee voorkom je dat je teveel gebruikt

Belofte nagekomen

netjes op tijd geleverd, mooi milieuvriendelijk verpakt

De produkten hebben een zeer fijne en aangename textuur in mooie glazen potjes.

Ik gebruik de produkten nu ongeveer een week en ben heel tevreden. 's Morgens bij het opstaan zie ik echt een verschil. Mijn huid is heel zacht. Wat ik persoonlijk ook heel erg leuk vond was het met de handgeschreven kaartje bij de verpakking en de gratis samples. Ik probeer ook zo milieubewust mogelijk te zijn en dus waren de schuimpjes die in de GFT mogen een aangename verrassing.

niks aan te verbeteren!

fijne producten, snelle levering en fijn dat handgeschreven kaartje.. maakt het persoonlijk!

Snelle verzending met een persoonlijke touch. Uitstekende communicatie. Recyclebare en composteerbare verpakking maakt het helemaal af.

goede service en kwaliteit

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit van de producten

Zeer goede eerste ervaring met deze webshop.

Voor de eerste keer verschillende producten besteld en zijn zeer goed bevallen. Overzichtelijke site en voor 18.00 besteld de volgende dag in huis. Zeer leuk dat je een personlijk geschreven briefje krijgt over de producten die zijn geleverd. Kortom,wij gaan zeker nog vaker bestellen bij MetOlijf.nl. Aanrader!

Prima!!

Altijd netjes op tijd bezorgd en mooie producten!!

Overzichtelijke side pakje vlug ontvangen

Hei is een leuke ervaring zo'n verzorgd pakje ontvangen met heerlijke producten ik ben er blij mee en wil het met mijn vriendinnen delen A

Had een extreem droge huid armen en gerimpelde en droge handen. Van alles geprobeert niks hielp tot dat ik de review las en de huid crème ging proberen. In 1 woord geweldig mijn huid voelt zacht aan geen drogehuid meer , en mijn gerimpelde en droge handen zijn weg. Ik wil niks anders meer ben hier onwijs blij mee

Goede kwsliteit

Zeer positief.

Snel en servicegericht

Naast dat MetOlijf.nl een fijne en duidelijke website heeft, ontving ik mijn bestelling ook heel snel. Helaas ontbrak er 1 item, maar ook dat werd super snel opgelost: ik stuurde een mail, binnen een uur had ik een reactie en een dag later had ik het ontbrekende product in huis. Ik vind het ook heel leuk dat er samples mee worden gestuurd. Zo voelt je bestelling toch meer als een verrassing/cadeautje.

Snelle verzending en de fijnste shampoo bars

Ik heb inmiddels al verschillende shampoo bars van verschillende merken geprobeerd en die van metolijf zijn echt de fijnste. Je haar wordt er heerlijk zacht van. Ook de conditioner bars zijn erg fijn, gaan lang mee.

Goede klantenservice

Een verkeerd product werd bezorgd, maar na een telefoontje ontving ik het juiste product met een hoop monstertjes en een extra product. Super service!

Amazing

Good produtcs. Order one day next day i got my package delivered ☺️☺️

Heel snel geleverd, en zo leuk een hand geschreven bedankje..!

Fijne produkten.

Als je advies nodig hebt, krijg je goed advies.

Super! Heerlijke Producten!

Netjes verpakt! snelle levering! pakketje gevuld met schuimpjes dit bedrijf denk na met het inpakken van je pakketje Super leuk! Handgeschreven berichtje naar jouw als klant Super producten! Zeer leuk extra cadeautje de heerlijke samples Uitstekend!

Prima producten, leuke samples, snelle verzending en een persoonlijke boodschap erbij. Fijn dat ik jullie gevonden heb!

Fijne producten, super service

De olijfzepen zijn heerlijk. Snelle levering en snel antwoord op een vraag.

Snelle service en een fantastisch product

S’avonds besteld , volgende dag bezorgd! Heel blij met de Hand& Body cream van de Premium line. Smeert lekker uit , ruikt lekker!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire