Snelle levering, mooi verpakt in milieuvriendelijke verpakking.

Fijn winkel

Fijn producten en goede service

Product was snel binnen. Een kort handgeschreven briefje erbij, geeft toch aan dat er aandacht aan wordt besteed. Product pas 1 keer gebruikt, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen

Goede producten, snelle levering.

Op en top natuurlijk, persoonlijke benadering.

Snelle levering en fijn contact

Snelle levering van de producten en fijn contact met de klantenservice. Nadat een product niet geleverd was, kreeg ik het heel snel nageleverd. Top service.

betrouwbaar

ik raad deze site voor iedereen aan, zeer betrouwbaar en klantenservice is vriendelijk, als ik iets nodig heb dan zal ik altijd hier terrecht komen, en super producten.

Tevreden over mijn bestelling

Het pakketje is snel verzonden. Piepschuim inhoud zou papieren krullen mogen zijn. Zeer vriendelijk en persoonlijk, met een handgeschreven briefje en wat samples erbij. Geweldig dat dit product wat ik op Kos (Griekenland) had gekocht, ook in Nederland te krijgen is. Super bedankt voor de klantvriendelijkheid en het mooie product! Ik bestel graag vaker bij jullie webshop.

Hele fijne producten

Wat een fijne producten hebben jullie. Ik heb de shampoo, conditioner en haarmasker bij jullie besteld. En wat ruikt het heerlijk. Je haar word er heel zacht van. Teven heb ik ook de body butter en handzeep besteld bij jullie. Een hele snelle levering. Leuk verpakt.

Blij met jullie producten

Door toeval dat ik online aan het zoeken was naar haarproducten die aan mijn wensen voldoen, ben ik op jullie site terechtgekomen. En wat ben ik hier enorm blij mee. 100 % dierproefvrij..geweldig! De producten die ik heb besteld en inmiddels in gebruik heb zijn fantastisch. Mijn haren zijn ervan opgeknapt en de badkamer ruikt heerlijk na het douchen, met de prachtige en heerlijk ruikende handgemaakte zeep. Ik ben ook erg tevreden over hoe jullie de producten versturen. Niet teveel volume en de doos vulling is ook nog een biologisch afbreekbaar. Jullie hebben me echt blij gemaakt. Je hebt er een tevreden klant blij.

Duidelijke uitleg van producten op website. Fijn om reviews te lezen van andere klanten. Snelle verzending met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Heerlijke shampoo!

De bestelling werd de dag na bestelling al bezorgd. Het was mooi verpakt en er zat een persoonlijk handgeschreven briefje bij! Erg leuk want hieruit maak ik op dat het om een kleinschalig persoonlijk bedrijf gaat. De shampooblokjes werken heel goed. Het schuimt, ruikt heerlijk en mijn haar was daarna zacht en glanzend. Het wordt ook minder snel vet dan wanneer ik het met gewone shampoo.

Heerlijke zeep en snelle bezorging

Haar zeep en conditioner, daar ging ik voor, hier alles gevonden en alles netjes verpakt, monsters kon ik erg waarderen

Schampoo voor mijn dochter gekocht omdat zij een hele droge hoofdhuid heeft, echt perfect gelijk na de eerste heeft ze er geen last meer van. En de handcrème stuk voor stuk lekker en goed

Na paar keer te hebben gebruikt,al heel tevreden

Al heel te vreden met dit product.

Netjes verpakt en snel binnen

Verwennerij

Het aanbod is groot op de site maar sluit mooi op elkaar aan. Daarom meer besteld dan bedacht, en fijne nieuwe dingen ontdekt! Bij ontvangst proefmonsters ontvangen èn extra materiaal voor gebruik van de producten. Ook alles snel ontvangen zoals beloofd. Kortom; aanrader!

Erg tevreden over het assortiment en de levering

Ik bestel hier al een paar jaar mijn "shampoo-blokjes" ter voorkoming van plastic shampoo-flessen. De afhandeling gaat steeds "vloeiend" zoals je van een goeie webshop zou mogen verwachten!

Snel en goed

Mooi verpakt ziet er erg mooi uit

Zeer aangenaam verrast!

Ik ben bijzonder te spreken over dit bedrijf. Niet alleen werd de bestelling vlot en correct bezorgd, er was ook nog een persoonlijk handgeschreven briefje met wat samples bijgevoegd. Een erg leuke manier van klantenbinding. Ik zal Metolijf zeker weer gaan bezoeken

Zeer klant gericht

Prima verpakt met een persoonlijke noot erbij. Echt een feestje om uit te pakken. Goed gericht Advies via mail gekregen Over soort deodorant. Ruikt heerlijk fris en optimale werking. Olijfzeep nog niet geprobeerd maar heb er alle vertrouwen in.

Met liefde ingepakt!

Ik moet de producten nog proberen maar de service is tot nu toe heel goed geweest.

Duidelijke webwinkel

Artikelen die ik zocht makkelijk te vinden op de website. Bestelde artikelen netjes verpakt en binnen redelijke termijn bezorgd (2x uitgesteld door PostNL, hier kan MetOlijf niets aan doen).

Heldere en functionele website

Een duidelijk en functionele website. Het assortiment wordt goed en duidelijk gepresenteerd. De afhandeling van de bestelling was prima, netjes verpakt en keurig snel geleverd.

Goede en snelle service

Had mijn bestelling heel snel binnen met een persoonlijk kaartje en samples. Tot nu toe heel erg tevreden met de shampo bars en huidolie

Heerlijke eerlijke producten

Heerlijk producten en super service!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire