Eindelijk een hele goeie crème gevonden die echt voor mijn huid werkt! !

Fijne producten

Blij met de shampoo, conditioneer en body bars van met olijf. Fijne bars die heerlijk ruiken en waar ik geen jeuk van heb. Me haar word er niet vet van zoals bij vele shampoos wel.

Fijne produkten...

...met olijf en geheel ecologisch en dierproefvrij, zonder allerlei troep erin zoals parabenen en siliconen. Ik zou willen dat dit gewoon standaard was!

Super producten!

Wat een fijne producten!

Super lekker zeepje

Heel blij met de olijf zeepjes het ruikt heel lekker en mijn huid voelt lekker zacht. Echt een aanrader.

Prima producten super verpakt

Snel en super verpakt. Top

Voldoet aan mijn verwachting, kortom goed

Buiten het feit dat jullie uitstekende producten hebben, ben ik ook zeer te spreken over het verpakkingsmateriaal. Uitermate milieuvriendelijk.

MetOlijf-bestelling voelt als cadeautje.

Ik heb een shampoo-blok, 3 blokjes zeep en voor mijn man aftershave balsem besteld. Bestelling en bezorging gingen vlot. Resultaat: een geurig pakketje dat uitpakt als een cadeautje. Helemaal tevreden!

Perfecte, snelle levering

Perfecte, snelle levering. De producten zijn snel en in goede staat aangekomen. Leuk met monstertjes er bij.

Komen afspraken na

Geweldig produkt, snel geleverd.

fijne spullen, snelle levering, attent

De producten waren snel verzonden en geleverd. Fijne producten voor een goede prijs. Kan de grote loofah spons aanbevelen. Ik heb er twee stukken vanaf geknipt. 1 stuk voor de vaat, 1 stuk als scrubspons. Werkt super en een stuk fijner dan die plastic dingen.

Leuk dat jullie samples erbij hadden gedaan en een handgeschreven kaartje was een slimme zet. Jullie hebben er een klant bij!

Goede kwaliteit

Heb een paar verschillende producten besteld Kan niet tegen parfum en olijf.nl geeft aan geen synthetische parfum te gebruiken. Bodybutter orchidee ruikt lekker, en nog belangrijker ik krijg er geen allergische reactie van. Heel lekker zacht voor de huid Ook bodymist honing/granaatappel haar en huid gekocht, ruikt lekker bij opspuiten, na verloop van tijd ruikt het beetje plastic achtig op de huid. Geen aanrader op haar, dit voelt na 2 x opspuiten erg plakkerig. Conclusie bodymist minder tevreden, bodybutter heerlijk Ga deze zeker vaker bestellen

Goede levering!

Snel en netjes!

Mijn bestelling de volgende dag al in huis!

Het kaartje met een persoonlijk berichtje + 2 samples vond ik heel verrassend en heel leuk!!!! Ik heb 1 product gebruikt en ben erg enthousiast over het resultaat en de heerlijke geur. Echt een aanrader: getinte dagcrème spf 25.

Snel, persoonlijk en netjes verpakt!

Aanrader:)

Vlotte reactie op mijn vragen en een snelle levering.

Ik heb een bodybutter, lipstick en wat andere crèmes besteld. Ze zijn lekker subtiel van geur en een weldaad voor mijn droge huis.

Arganolie

De arganolie is heerlijk en mijn huid voelt en is verzorgd. Ik bestel zeker nogmaals!

Altijd tevreden met de producten en snel geleverd

Goeie service, fijne producten en snel geleverd.

Snelle levering, top service en persoonlijk kaartje

Heerlijke producten, snelle levering en vooral dat persoonlijke berichtje maakt het het een heel fijn bedrijf om bij te bestellen

Topper de top!

Bestelling op de aangegeven datum ontvangen! De producten zijn geweldig zacht voor je huid en hoofdhuid! Zelfs nog 2 heerlijke samples gekregen die ik de volgende keer zeker ga bestellen!

Erg goed.

Goede producten en snelle levering

Hele snelle levering. Mooi compact en goed verpakt!

Bestelling heel snel verzonden. Leuke producten.

Super fijn!

Het ruikt niet alleen heerlijk maar het ook nog eens super fijne zeep

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire