De producten zijn prettig in het gebruik.

Heerlijke badschuim en bodylotion. Zo voor het eerste gebruik zijn het erg fijne producten. Ik hoop oprecht dat ik geen allergieën van deze producten krijg.

Wat een fijne webshop, met goede producten! De communicatie is vriendelijk en ze zijn goed bereikbaar, dit vind ik echt een pluspunt, zeker als je toch net even wat meer uitleg over een product wilt hebben. Levertijd, de volgende dag al. Super dus!

Tevreden met levering van goed product.

De zeep is niet alleen mooi, het ruikt ook nog eens heerlijk! De vertrekken waar een blok zeep ligt, geuren nu ook lekker. Ik heb jullie zeker aanbevolen bij wat vrienden en familie.

Kreeg eerlijke antwoorden via de chat. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd.

Mijn gevoelige huid is erg blij met olijf zeep en de shampoobar was even wennen maar ik ben er inmiddels heel blij mee. Netjes verpakt en snelle levering. Ik ga vaker bestellen.

snelle levering en fijne producten

Mijn eerste bestelling gekregen en wat ik tot nu toe geprobeerd heb voelt heerlijk aan. Nu afwachten hoe het met de producten gaat als ik ze langer gebruik.

Weet nog niet of het werkt

Prima geregeld ,resultaat moet ik nog afwachten

Fijne producten. Aardige mensen. Fijn dat producten dierproefvrij zijn. Enige jammere dat je aardig wat moet bestellen voor gratis verzending.

Fijne produkten en topservice

Hele fijne, natuurlijke produkten. Genoeg keuze. Snelle levering en altijd met leuke samples. Vooral jullie shampoo bars zijn top!

Zeer tevreden, prima prijs kwaliteit verhouding en zeer vlotte service!

Over de ganse lijn zeer tevreden!

Ben blij met deze bestelling

Ik ga het zondag proberen ben erg benieuwd

Heel leuk pakketje ontvangen, persoonlijk kleinigheidje erbij

Heel leuk, ik heb mij gewassen met een zeepbar, heerlijk. Ook gezichtscreme bevalt goed!

Is nog te kort om een mening te vormen

Nogmaals wil best nog wel in een later stadium hier op terug komen nu nog te vroeg warme groet Ria sorry kan het nog niet aanbevelen

Helemaal goed!!

Alles is goed en soepel verlopen!

Snelle levering en fijne producten

Ik heb gekozen voor het product relief crème omdat ik eczeem klachten heb. De crèmes van de dermatoloog daar wordt je huid zo dun van, bij mij zelfs zo erg dat een lichte aanraking al pijn deed. Ik las goede ervaringen met dit product en dacht: wat heb ik te verliezen? Ik smeer nu een aantal dagen met deze crème en ik vind het verbazingwekkend wat deze crème doet! Tot nu toe heel tevreden! Hopelijk blijft dit zo.

Snelle service, fijn en huidvriendelijke producten, ruikt lekker, duurzaam verpakt!

Het was een goed verpakte doos die heel netjes aankwam. Fijn gevoel dat het duurzaam verpakt is! De producten zijn heel zacht en huidvriendelijk. Ik heb een erg gevoelige huid en mijn huid reageert heel goed op de producten. Ik ben expres opzoek gegaan naar cosmetica zonder SLS, parabenen en GMO's. Je merkt inderdaad gelijk verschil. Mijn huid voelt totaal niet vet of glimmend meer aan of juist droog. Het is perfect zo! Ik blijf deze producten dan ook zeker gebruiken als het effect zo door blijft gaan!

Zeker een aanrader

Fijne website, snelle en duurzaam verpakte levering.

Mooie producten en snelle levering

Fijn dat deze webshop enkel producten verkoopt die natuurlijk zijn!

Regelmatig plaats ik een bestelling en ben zeer tevreden.

Product snel bestel en correct thuis geleverd.

Product eenvoudig besteld via de website. Enkele dagen later reeds mooi thuis afgeleverd met een vriendelijk kaartje erbij. Dat laatste hoefde weliswaar niet maar was wel aangenaam als extra.

Snelle levering uitstekend product

Haar mooi glanzend, geen jeukende hoofdhuid. Ook de zeep voor mijn huid voelde prima aan .

Lekkere producten

En goede service

Snelle levering en mooie produkten

Tot 2019 brachten wij deze ( ja zelfs deze merken) zelf mee uit Griekenland. Het is fijn dat we het nu gewoon hier kunnen bestellen. Mijn man heeft psoriasis en heeft door het gebruik van deze zepen minder last van jeuk

Fijn online shoppen

Duidelijk assortiment, bestellen gaat makkelijk. Je krijgt ook direct reactie op een chat. Behulpzaam en vriendelijk geholpen.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire