Heerlijke producten en snelle levering

2e keer besteld bij MetOlijf en het was snel in huis. Heerlijke producten die efficiënt verpakt zijn. Erg tevreden.

Hele goede ervaring.

Hele fijne producten die snel afgeleverd werden.

Uitstekende producten

Ik was na mijn eerste aankoop heel tevreden van de producten. De shampoo maakte mijn haar heel zacht en het ruikt ook nog eens lekker. Ik moet het ook maar om de week wassen. Deze keer heb ik een wat grotere bestelling gedaan. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere producten + ik heb wat producten gekocht om cadeau te doen aan mensen.

Uitstekend!

Mooie en duidelijke website met een zeer uitgebreid aanbod van (h)eerlijke producten.

Topproduct met snelle levering

Al jaren ben ik op zoek naar haargel/pomade zonder conserveermiddelen. ik heb een grote allergie aan methylchloroisithiazolinone, en dit is de eerste haargel die stevig houd, lekker ruikt en waar ik geen uitslag van krijg. Bedankt olijf.nl!

Voor de eerste keer zover Prima.

Ik heb voor de eerste keer besteld kreeg fijne informatie over mijn vragen en daarvan dus besteld gebruik nog maar paar dagen dus daar kan ik nog geen ervaring en resultaat van geven. Maar snel versturen en goede website. En in je pakket extra dingetjes erbij heel leuk dit!

Fijne natuurlijke producten, snel geleverd

De producten van MetOlijf zijn op basis van natuurlijke ingredienten zonder onnodige toevoegingen. Dit is heerlijk voor mijn huid. Tot nu toe heb ik gebruik gemaakt van de shampoo bar, de conditioner bar, body soap, face bar en lippenbalsem. Ales bevalt prima, mijn huid vindt het heerlijk. en ook makkelijk, vandaag besteld is meestal morgen in huis super top!

Het pakketje was netjes ingepakt en werd snel geleverd. Een uitzonderlijke service in deze tijd.

Veel keuze, goede uitleg.

Overzichtelijke site, snelle verzending. Keurig verpakt. Leuk dat er proefmonstertjes bij zitten.

Snel geleverd.

Een minpuntje was dat de twee gratis monsters die ik had aangevraagd kennelijk verwisseld waren bij het inpakken en niet waren wat ik had gehoopt. (En een andere klant dus ook een beetje teleurgesteld?) Wel maakte de handgeschreven tekst bij het monster de indruk dat je met een kleinschalig maar toegewijd bedrijf te maken hebt. Mijn eerder gestelde vraag via de mail werd snel en correct afgehandeld.

Hele fijne producten , de shampoo en de conditiener! Ga ik zeker voortaan gebruiken

Makkelijke website en mooie producten

verzending is altijd snel, netjes en met een verrassingssample als cadeau.

Heerlijk spul

Ik heb shampoo en conditioner als blik gekocht. Het is heerlijk spul, de shampoobar schuimt heel erg en ruikt heel fris en de conditionerbar smeert makkelijk uit. Mijn haar is lekker zacht. Wat er ontbreekt is een gebruiksaanwijzing voor de conditioner; moet je die uitspoelen of niet???

Een heerlijke olie, ik had er alleen meer rozenolie in verwacht.

Mijn huid voelt heerlijk zacht aan, alleen ik mis de geur van rozen. Leuk dat jullie proefjes meesturen, die waren heerlijk en de huid voelde niet droog of trekkerig aan. Die ga ik zeker nog een keer bestellen.

Ok

Vlotte levering en goede shampoo

Fijne producten, oog voor duurzamere verpakking en snelle service.

Fijne producten, oog voor duurzamere verpakking en snelle service.

Super fijne producten

Super fijne producten, goede levering. Ik ben fan vannde shampoo bars en de haarmaskers! Ik zou alleen willem dat je snellermkunt bestellen (dus dat je aankoopbedrag niet zo hoog hoeft te zijn).

Snel en efficiënt geleverd, TE geparfumeerd

Ik had de argan shampoo & conditioner besteld, maar toen ik het doosje opendeed en en het gebruikte was de geur echt TÉ. (Meiklokjes? ) Ik heb de bars 1 keer gebruikt en weggegooid, de geur was echt te. Mijn haar was wel ontzettend zacht en glanzend! Ik heb nu een bestelling geplaatst voor de niet geparfumeerde versie...hopelijk maakt deze mijn haar even zacht!

Prima producten

Fijne producten en ruikt erg lekker

De verzending was snel en de verpakking milieuvriendelijke. Heb de producten zelf nog niet gebruikt. Maar ik bestel altijd samen met mijn moeder. En die heeft de shampoobar en conditionerbar van jullie al wel gebruikt. En ze is er super tevreden over. En is helemaal fan

Goede service en communicatie

Mijn bestelling had ik snel in huis. Na melding van een manco kreeg ik binnen 24 uur bericht en is het opgelost. De zeepjes zijn heerlijk, net als de overige producten.

Tolle Angebote

Ich bin glücklich diesen webshop gefunden zu haben um meine Lieblingsbodybutter kaufen zu können. Natürlich habe ich auch ein Set erworben und ein Geschenk für meine Freundin :-) Der Versand war äußerst schnell nach Deutschland, vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke produkten

Ik ben gegaan voor zeep en gezichtscreme met ezelinnenmelk en ik moet zeggen het is heerlijk. De geur is lekker en subtiel,de zeep voelt romig en schuimt lekker. Ik was er ook mijn gezicht mee en in combi met de creme vind ik mijn velletje er frisser uitzien. De shampoobar kamille heb ik nog niet gebruikt. Ik ga zeker vaker bestellen want er zijn meer zepen waar ik erg nieuwsgierig naar ben, bv de wilde lavendel.

Ben nog niet toe aan gebruik,

Ik vind de foto een beetje misleidend. Misschien dat een diameter meer inzicht geeft. Ik had de zeep groter verwacht.

Heerlijke zeep

Mooie handgemaakte zeep. Ruikt lekker en schuimt goed. De shampoo bar is ook fijn en de conditioner werkt perfect. Mijn haar voelt super zacht

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire