snel en verzorgd ,

fantastisch om je bestelling zo snel thuis te hebben , dank jullie daarvoor .

I don't know what it is but it burns my hand so bad

I ordered this cream for my dry-cracked hands because of the winter. Just 1 min after applying it my hands are starting to burn then become red. It is really painful. Maybe the perfume in it causes this. So I don't recommend this product.

Heel tevreden

Kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke producten. Zeer overzichtelijke website met duidelijke omschrijving van de producten en revieuws.Ook leuk dat ze de samenstelling van hun bedrijf meedelen en hoe ze werken.Vlotte en correcte service en alles milieuvriendelijk verpakt,super

Great products and fast & sustainable delivery!

The products were packaged with compostable packaging peanuts! That is absolutely fantastic, I hope that more companies will start adopting this practice and thinking a little more about our environment. I'm allergic to a lot of ingedients, and it was nice to see that they had plenty of products without perfume, and specifically dedicated to problematic skin.

goede en snelle service

q

Erg blij mee

Ik heb erg dun haar. Hierdoor kan ik mijn haar nooit laten groeien omdat het dan pluist. Sinds ik mijn haar was met een shampoo bar heb ik een volle bos haar. Eindelijk kan ook ik mijn haar laten groeien. Het valt ook mensen om mij heen op. Ik ben erg tevreden.

Voorloper van de nieuwe tijd !

Als zo'n goed bedrijf 100% afbreekbaar materiaal als verpakking kiest, ben je een moderne bewuste mens !! Geweldig !! Dankjulliewel! Mais als vervoer"plastic! "Top !

Snelle levering en vriendelijk kaartje rrbij

Enige minpunt is het hoge bedrag aan minimale bestelling, dat is wel een drempel

Top webwinkel

Fijne producten en snel geleverd

Geweldig zelfs een leuk cadeautje vanwege mijn 60 e verjaardag

Snelle reacties op chat of mail , heerlijke bodybutter . snelle verzending. graag tot een volgende keer.

Goede kwaliteit, ruikt erg lekker, alleen jammer dat alle zeepjes in plastic verpakt zitten

Alles is precies zoals ik verwacht had, met uitzondering van de verpakking van de zeepjes: ik ga express op zoek naar natuurlijke, palmolievrije zeepjes, en dan is het erg jammer dat je wel zoveel plastic krijgt.

Goede prijs, goede kwaliteit, leuke testers bij gekregen. Ik had iets besteld maar was van glas en het was super goed ingepakt en was de volgende dag al in huis. Een echte aanrader!

Heerlijke shampoo bar

Ik heb zojuist een heerlijk ruikende shampoo bar ontvangen. Heb het nog niet kunnen uitproberen maar weet vrijwel zeker dat het bevalt. Het mee bestelde houten zeepschaaltje zag er heel goed uit. Staat nu al in de badkamer te pronken. Ook leuk dat er gratis samples zijn meegestuurd van een bodybutter en een haarmasker om uit te proberen. Daar hou ik wel van.

Goed en ik vind het een fijn product. Ik had een erg droge huid en met de bodymilk heb ik weer een zachte huid.

Levering had vertraging opgelopen maar is keurig opgelost

Zie hierboven

Netjes en snel, aardige mensen.

heel positief.

Moeilijk in te schatten

Door de vertraging bij PostNL heb ik het pakket na 5 dagen nog altijd niet ontvangen. Ik was zondag wel wat vergeten te bestellen en heb daar snel over gemaild. De andere dag is dat opgelost en kreeg ik een iDeal link om het vergeten product alsnog mee te bestellen en betalen, fijn! Ben zelf ook heel benieuw of/ wanneer mijn grote/dure order komt, daar is nog steeds geen duidelijkheid over.

goede informatie, snelle service

ik was op zoek naar natuurlijke producten en ben bij metOlijf.nl terecht gekomen. de eerste keer was een succes en daarom recentelijk herhaald met uitbreiding van mijn keuze. die producten kan ik nog niet beoordelen, maar ze zijn veelbelovend!

Zeer goede service

Ik geef zelden een 10. Meestal verloopt een bestelling goed. In dit geval niet maar ze hebben moeite gestoken in het oplossen en dat is 100% gelukt. Dank en super goed gedaan.

Heb het zojuist ontvangen. Heel verzorgd verpakt!

Heb het gisteren woensdag 03-02-21 ontvangen. Nog niet gebruikt!! Kan de producten nog niet beoordelen. Kan wel melden dat het keurig verzorgd is. De levering ook prima. Tot zover ben ik vast heel content. Wanneer ik het gebruik geef ik u mijn mening.

mij ervaring met jullie is goed

Ben altijd tevreden met jullie producten en de levering is heel snel,,ga zo door.

Mijn ervaringen met Olijf zijn goed . Als je optijd bestelt wordt het de volgende dag keurig en netjes ingepakt geleverd.

Ik heb deze pas ontvangen.

Sorry nog niet gebruikt.

fast and efficient

Great customer service

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire