Veel producten

Fijne producten en door regelmatig weer wat anders te proberen, krijg je favorieten.

Perfect!

Mijn eerste bestelling bij MetOlijf heb ik als zeer positief ervaren. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen. Allereerst biedt deze winkel een mooi breed assortiment natuurlijke olijfzeepjes om uit te kiezen. Bestellen en betalen via de webshop werkt soepel. Mijn bestelling werd vlot & netjes ingepakt en verzonden. Helemaal goed!

De producten zijn zeer goed en de levering is snel en duurzaam.

Lijkt goed

Ben net begonnen met de crème, smeert makkelijk uit! Verder kan ik er nog niets over zeggen!

Geweldige producten en dito service

Fijne producten die heel goed zijn voor mijn probleemhuid. Geweldige service in verband met telefonische contact die mij helpen met de juiste keuze.

Fijne webshop met heerlijke en eerlijke producten.

Ik koop inmiddels al jaren bij Met Olijf en ben zeer tevreden. Ik ben echt verslaafd aan een aantal fijne producten. Het handgeschreven kaartje in het pakketje is de kers op de taart voor mij. Bea

fijne producten goede service

In Griekenland heb ik huid producten met olijf olie meegenomen. Helaas kan ik niet ieder jaar gaan. Via metOlijf kan ik deze bestellen. Als ik een vraag over een product heb krijg ik snel reactie en eventueel advies als een product niet op voorraad is.

Geweldig spul, goede voorlichting en snelle levering

Door een lactose intolerantie loop ik al ruim een jaar met eczeem. Wat begon met een klein plekje op m'n vinger is dat na het nemen van twee homeopathische korreltjes uitgelopen op een gigantische uitbraak. Vanaf de eerste dag smeren met cracked skin cream zie ik een verbetering optreden. Samen met een kruidentheetje (werking van binnenuit) zie het eczeem met sprongen verbeteren.

Verrassend product

Voor het eerst een shampoobar gekocht. Wat een verrassing dat het zo snel al schuimt en lekker schoon wast. Ik heb dun ingeplant, fijn en futloos haar. Had niet verwacht dat met een paar streken over mijn haar al voldoende shampoo is aangebracht. En wat een verrassing dat het natte haar zo gemakkelijk doorkambaar is. Heb nu twee keer met de shampoobar gewassen. Ik hoop dat het zo positief blijft.

Fijne producten!

Nog niet alles geprobeerd, alleen de haarzeep en die is heel fijn.

Ik heb de tot nu toe alleen de haarzeep gebruikt en die is fijn in gebruik en doet wat jullie beweren. Fijn is zeker dat de producten dierproefvrij zijn en alles op natuurlijke basis is en niet schadelijk is voor het milieu. Heel belangrijk!

Mooie producten en perfecte service

Na eerst contact met de klantenservice te hebben gehad en daar goede inhoudelijke info te hebben gekregen, een bestelling gedaan. Producten werden op tijd geleverd en de werking ervan is exact zoals beschreven in de productinformatie. Mijn zoontje heeft voor het eerst sinds maanden een dag én een nacht zonder jeuk doorgebracht! Dank!

Uitstekende service!

Ik bestel al een aantal jaren mijn producten bij MetOlijf en naar grote tevredenheid. Afgelopen keer hadden ze per ongeluk een ander product ingepakt ipv het bestelde product (leek qua uiterlijk ook echt veel op elkaar) Na 1 telefoontje perfect opgelost en het juiste product de volgende dag al nageleverd gekregen. Het andere product mocht ik ook houden! Top MijnOlijf, jullie weten wat goede service is!

Perfect!

Heerlijke producten, altijd extra samples ingesloten en supersnelle service! Bedankt team MetOlijf!

gewoon uitstekend

duidelijke website en levering volgens de belofte op de website

Super kwaliteit

Goede producten Goede levering Leuke deals Geen klachten

Fijne betrouwbare webshop

Nergens anders vind ik zoveel fijne verzorgingsproducten op basis van olijfolie en andere natuurlijke ingrediënten. Snelle levering.

attent en betrouwbaar

Ik bestel graag bij jullie. Heerlijke natuurlijke producten, zorgvuldig verpakt met altijd wel een paar 'probeerseltjes' erbij. Vriendelijke en attente benadering.

Fijne producten en snelle verzending

Altijd goed

Nog geen ervaring

Op zich een interessante webwinkel maar de verzendkosten zijn echt wel aan de hoge kant en daarom nauwelijks toegankelijk voor een grote groep mensen

Fijne webwinkel. De Lavendel kussenspray is heerlijk! En deze was snel bezorgd, met een leuk kaartje en samples erbij. Super!

Erg tevreden.

Ik ben heel tevreden met de producten. Had de bestelling heel snel in huis en toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen.

Goede service, snelle levering

Goede service en een snelle levering en betaalbare prijs

Snel

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst wilde ik nog iets toevoegen. Er werd erg snel op mijn mail geantwoord en er werd heel goed meegedacht.

I.i.g. vlotte bezorging.Mooi verpakt,milieuvriendelijk.

Nog geen product uitgeprobeerd. Geef binnenkort mijn reactie op de shampoos. Pakje rook superlekker. Nodigt uit tot meer. Vr. Groet

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire