Risposta del proprietario dell'attività
Beste Cristel,
Dank je wel voor het schrijven van een beoordeling.
Je geeft aan dat je bij de vorige bestelling, in november, iets hebt ontvangen wat je niet besteld zou hebben. Hier hebben we geen persoonlijk bericht van je van mogen ontvangen.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen met wat je ontvangen hebt? We kunnen je uiteraard altijd verder helpen als je ons een e-mail stuurt, anders geef je ons als bedrijf ook geen kans om iets wat fout is te corrigeren.
Wat betreft je bevestiging, deze wordt altijd automatisch verzonden. Wellicht zou je in de spambox/ongewenste e-mail kunnen kijken of deze daar terecht is gekomen.
Je geeft ons als beoordeling een 1. Dat betekent dat we als winkel van a tot z alles hebben verzaakt of expres hebben nagelaten om jou te kunnen helpen. Maar je geeft wel aan opnieuw een bestelling te hebben geplaatst. Ik zou je willen vragen nog eens te kijken naar je beoordelingscijfer en of dit klopt.
Mocht ik je nog ergens anders mee kunnen helpen dan hoor ik dat graag.
Met vriendelijke groet,
Marlon
MetOlijf.nl
UPD: Naar aanleiding van deze reactie hebben we een e-mail van je mogen ontvangen met de mededeling dat je een leave-in conditioner wilde ontvangen, maar een haarmasker hebt gekregen. Uit je bestelling blijkt dat je dit haarmasker hebt besteld, maar zelf in de veronderstelling was dat je een conditioner had besteld. Ik hoop dan ook dat je deze beoordeling wil herzien.