Goede service, snelle levering

Goede service en een snelle levering en betaalbare prijs

Snel

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst wilde ik nog iets toevoegen. Er werd erg snel op mijn mail geantwoord en er werd heel goed meegedacht.

I.i.g. vlotte bezorging.Mooi verpakt,milieuvriendelijk.

Nog geen product uitgeprobeerd. Geef binnenkort mijn reactie op de shampoos. Pakje rook superlekker. Nodigt uit tot meer. Vr. Groet

Mails worden snel en correct beantwoord

Het product wat ik had besteld werd gebroken en niet volgens verwachting bezorgd door Postnl. Hierop in de middag contact gezocht met de klantenservice. Diezelfde middag bericht ontvangen. Super! Boven verwachting. Snelle service. Als reactie werd direct een nieuw product verzonden. Ben ik super blij mee. Alle lof voor MetOlijf. Ik wil dit iedereen aanbevelen. Ook TOP product.

Superfijne producten en uitstekende service

Fijne producten, snelle levering, goede service!

Uitstekend!

Fijne overzichtelijke website, snelle bezorging.

Netjes op tijd bezorgd met een leuke kaart en wat probeer producten erbij! Voelt echt als een verwennerij

Ik vind de producten heel fijn, het enige wat ik nog een aandachtspuntje vind is de verpakking van sommige producten in plastic. Ik weet niet of deze afbreekbaar is dus vandaar mijn mededeling/vraag hierover.

Geweldig. Service en producten.

Snelle levering, en ook milieu vriendelijk ingepakt.

Heerlijke verrassing in deze tijd

Snel ontvangen, o.a. heerlijke zepen en eau de toilette. Mooi verantwoord verpakt en wat altijd leuk is, monsters om uit te proberen. We gaan zeker ook andere producten bestellen.

Leuke nieuwe producten uitproberen! Jammer dat 1 van de zeepjes in plastic was verpakt en daarna nog in een plastic doosje. Ik kies meer en meer voor plastic vrij. Hoewel de producten fijn zijn, is dat een reden om niet nog eens te bestellen, sorry.

Heerlijke producten...zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen

De shampoo bars zijn prima zeer tevreden en ook de soap bar hebben heerlijke geuren...ik kan niet wachten tot ze op zijn om dan weer nieuwe uit te proberen. En natuurlijk super goed dat het milieu vriendelijke producten zijn!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Een goed product.

Vriendelijk, prettig en goed!

Ik heb bij deze webshop diverse keren producten besteld. Ik vind dat ze fijne en goede producten verkopen en het is ook nog eens super betaalbaar. Mijn pakjes worden supersnel bezorgd en de bestelde producten zijn altijd netjes verpakt. Met Olijf komt over als een prettige webshop met vriendelijke eigenaars.

Fijne crème en goeie levering

Gebruik de crème al een tijdje, ben erg tevreden over de crème omdat het je huid goed hersteld.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Snelle levering van moeilijk te vinden product.

Zocht het product al een tijdje, en bij jullie aan goed prijsje. ( Ongeveer dezelfde prijs als in de shop naast de fabricatieplaats in Heraklion ). Snelle levering in een goede verpakking.

Super fijne shampoobars!

Sinds ik deze shampoobars gebruik heb ik geen last meer van schilvers of een jeukende hoofdhuid. Mn haar straalt zelfs zonder cremespoeling en ik hoef het minder vaak te wassen

Heelijke zeep en snel geleverd

Duidelijke website en smelled leveribg

super

makkelijk bestellen, snelle bezorging, keurig verpakt en goede producten! ik ben heel tevreden!

Netjes en snel.

Blij met fijne producten die netjes en snel geleverd worden.

supervlug

beste, normaal zou ik een grotere bestelling gedaan hebben, maar jullie hebben sommige producten veranderd de bodycremes van herbolife waren er niet meer, nu mijn vriendin is veganistisch en deze producten waren super voor haar, de nieuwere producten is ze iets minder voor aangezien ze ook naar het totaalproces kijkt, plaatsen jullie deze producten in de toekomst terug ? zodat ons mandje terug groter wordt

De bestelling van vandaag geeft de doorslag

Het product wat ik heb ontvangen was niet wat ik besteld had, maar het werkt goed. Daarom heb ik vandaag weer iets besteld bij jullie, maar ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen van die bestelling, terwijl dat ik dat binnen een paar minuten zou krijgen. Ik hoop dat dat product ook goed werkt, want dan blijf ik voortaan alles bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet, Cristel Kimenai

Top site!

Suoer fijne site met een super service. Als je een vraag hebt wordt die snel beantwoord.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire