Fijne natuurlijke producten

Ik gebruik verschillende producten en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ook de vlotte bezorging en het persoonlijke tintje aan de bestelling bevallen me goed.

Vriendelijke medewerker, snelle ontvangst van mijn bestelling.

Aandacht voor de individu

Ik heb nu 2 x een bestelling geplaatst bij MetOlijf. Snelle verzending en leuk, milieuvriendelijk verpakt met een persoonlijke notitie. De producten zijn prima.

Leuke zaak, goede service

Mooie en goeie producten voor je geld. Goede service en vriendelijke mensen. Leveren dan ook erg snel! Tevreden van deze aankopen.

Mooie website met mooie producten

Ik heb nu voor het eerst besteld. Producten bevallen tot nu toe goed. Snel bezorgt.

Ik had mijn bestelling super snel in huis!

Super snelle bezorging... en keurig verpakt!

Ontzettend tevreden!

Ik heb nu een paar keer bij MetOlijf besteld. Ik vind de producten heerlijk en het is altijd goed verpakt. Levering is overeenkomstig met wat aangegeven wordt, erg fijn!

Nette en vlotte bezorging, fijne producten

Altijd fijne producten en vlotte levering

Fijne site

Fijne website met goede producten. Ik koop al ruim een jaar producten van deze site met grote tevredenheid!

goed verzorgd ik en tevreden

mijn spullen zijn keurig geleverd 1 min puntje Er stonde bij dat het maandag 11 of dinsdag 12 jan. geleverd zou worden dit werd helaas zaterdag 9 jan. daar heb ik niet op gerekend dus moest ik naar afhaal punt . dat was even jammer maar veder alles ok

Heel tevreden

Snelle levering, goede producten

super goed en snel geleverd

de lavendel helpt super goed op het kussen

Met veel aandacht ingepakt en de soapbar is heerlijk.

Snelle verzending. Fijne producten.

hele fijne geur

de geur is prettig. ik hoop dat dit ook met de werking van de zalf is. na een paar keer aanbrengen kan ik er eigenlijk nog niet veel van zeggen

Netjes en goed

Fijne producten, goed advies.

Vandaag besteld morgen in huis!

Ik kan niet meer zonder mijn shampoo ( gevoelige hoofdhuid)

Prettige online "winkel"

Snelle levering.

Omschrijving grote/inhoud flacons kon beter Fijne producten

Snelle levering. Ook fijn dat deze producten grotendeels natuurlijk zijn en geen gekke reacties veroorzaken op mijn huid in tegen stelling tot de producten in de supermarkten. MetOlijf is zeker een aanrader!

Ik heb de kussen spray bestel En zeer snel binnen Het geeft een heerlijk fris gevoel

Prima spul

Ik ben erg tevreden over het product ,levering ,en service

Heerlijke producten

Voor herhaling vatbaar

Supersnelle levering

Uitstekend product , net wat ik zocht .

Goed en snel

Goede producten, en snelle levering

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire