1 artikel was niet in voorraad, ik kreeg onmiddellijk een mail met voorstel voor alternatief. Heel vriendelijk, snelle afhandeling.

Prachtige producten, zorgvuldig en snel geleverd.

Prachtige, heerlijk geurende zeepjes besteld. Snel geleverd en netjes ingepakt. Er bleek er eentje te ontbreken. Deze is vlot nageleverd. Geen probleem.

PERFECT SERVICE, GOOD PRODUCT

QUICK AND GOOD COMPAGNY, PERFECT SERVICE, VERY GOOD PRODUCT

Sympathiek bedrijf

Fijne mensen, uitstekende service en heel goede producten.

High quality products, natural ingredients

I am very glad I found this brand. I was searching and trying different products, which would consist of olive oil, goat milk and other natural ingredients and finally I can relax, as I found what I was looking for. I am using everything from face serum to hands cream to shampoo to toothpaste for a few days and super happy with a result already! Definitely recommend this brand to others! Plus, very quick delivery, nice packaging and few additional testers were added in the package, which gives a chance to explore other products. Guys you are top!

Heerlijke producten

Mooi verpakt, lief briefje erbij, en heerlijke producten. Ik ga zeker vaker bestellen!

Geweldig fijne producten.

Heerlijke producten, zorgvuldig verpakt, razendsnel in huis !

Heerlijke zeepjes

Snel verzend, grote keus, heerlijke zeepjes, en superfijne bodybutter gekocht. Ook een fijne pressed powder zonnebrand met kleurtje!

Topproduct

Snelle service en betaalbaarheid

Super producten en top service

De producten zijn eerlijk en van topkwaliteit. Ik ben fan van de shampoo en conditionar bars. De levering is snel en de handgeschreven notitie/extraatje maakt het helemaal af. Helemaal top!

Snelle levering en heerlijke producten! Ga zeker vaker bestellen!

Snelle en correcte levering

Zeer goed product

per ongeluk foutieve revieuw

pakketje nog niet ontvangen ivm feestdagen, hopelijk komt hij nog.

Erg fijn in gebruik

Site duidelijk en product goed

Site duidelijk en product goed. Ik heb al een paar verschillende producten geprobeerd, maar de crème brengt mijn huid echt tot rust. Gebruik deze in combinatie met de shampoo. Bevalt ook goed

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Goede webwinkel Producten zijn goed

Tolle Produkte

Lieferung kam noch vor Weihnachten an. Leider zu wenig Polstermaterial, so dass eine Flasche beschädigt wurde. Trotz Hinweis auf zerbrechliches Material darf man sich nicht auf den entsprechenden sorgfältigen Umgang seitens des Postdienstleisters verlassen. Darum ein Stern Abzug.

Zeer goede producten

Zeer goede producten die doen wat ze zeggen. Vriendelijk personeel ,hele goeie service/advies. Zeer tevereden zou niet anders meer willen.

Zeer positief

Bij metolijf.nl heb ik het juiste product gevonden waar ik naar op zoek was. Tegen een goede prijs en een zeer vlotte levering!

Keurig alles aangeleverd gekregen en mooi verpakt in een prima staat. En ook mooi op tijd!

Snelle levering, fijne producten

Fijn dat het dierproefvrij is en zonder parabenen! Ook de verpakking was milieuvriendelijk. Maar vooral fijne producten, goed voor de huid en geen irritant luchtje, een pluspunt!

Verwarrend

Ik heb vegan producten besteld. Ik was steeds erg tevreden. Ook qua verpakkingsmateriaal. Maar ik krijg niet-vegan proefmonstertjes erbij. Dat is wel raar eigenlijk. Net voordat ik de handcreme wilde gebruiken zag ik '& donkey milk' op de verpakking staan. Dit is nu juist wat ik niet wil gebruiken en waar dierenleed mee gepaard gaat. Vervolgens het dilemma bij het ongebruikt weggooien. Want nu is het helemaal nergens goed voor geweest. Ik twijfel of ik nog opnieuw ga bestellen bij jullie. Misschien kies ik hierna voor een compleet vegan bedrijf.

Ik mis de samsamples, heb ze niet gekregen bij mijn eerste bestelling

Goed, de zeepjes zijn héérlijk en niet duur

Heerlijke producten!

Ik heb bij de eerste bestelling samples gevraagd, die kreeg ik er bij! Hierdoor meteen ook een tweede aankoop gedaan!!! Wat ruikt alles lekker ♡ en mijn velletje is mega zacht! Ik ga hier overduidelijk vaker bestellen. En de bestelling was ook nog is, zoals beloofd, de volgende dag binnen! Top bedrijf!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire