Ik mis de samsamples, heb ze niet gekregen bij mijn eerste bestelling

Goed, de zeepjes zijn héérlijk en niet duur

Heerlijke producten!

Ik heb bij de eerste bestelling samples gevraagd, die kreeg ik er bij! Hierdoor meteen ook een tweede aankoop gedaan!!! Wat ruikt alles lekker ♡ en mijn velletje is mega zacht! Ik ga hier overduidelijk vaker bestellen. En de bestelling was ook nog is, zoals beloofd, de volgende dag binnen! Top bedrijf!

ik wacht nog af wat het resultaat van deze tandpasta is

Ik vind het product vooral heel erg duur

Super producten en een fijne duidelijk website

Al verschillende keren producten besteld en deze werden super snel geleverd. Fijne producten.

Fijne zepen

Lekker ruikende zepen besteld tegen een lage prijs. Echter jammer dat de zepen ieder in plastic verpakt zijn. Ik bestel juist vaste zeep om plastic te besparen.

Voortreffelijk verzorgd

Ik was toe aan nieuwe verzorgende producten en zoals altijd bij MetOlijf besteld. Ondanks de drukte binnen een paar dagen in huis + de vervanging van de bij de vorige zending beschadigde tube. Dank voor de snelle afwikkeling en alvast fijne feestdagen. We hebben het kabinet niet nodig om ons te laten verplichten dat we bij de grote supermarkten en drogisterijen moeten inkopen. Los daarvan geen rijen winkelend publiek en risico om met Covid-19 te worden geïnfecteerd! De kleine ondernemer weet zijn bestaansrecht te zoeken door KWALITEIT te leveren, want de klant wil geen chinees namaak massaproduct dat ons tijdens corona wordt opgedrongen. Wij blijven bij de authentieke griekse producten, waarvan we zeker weten dat ze uit echte olijven zijn gemaakt.

Zo blij dat ik MetOlijf.nl gevonden heb. Geweldige keuze en producten.... Top!

Service, kwaliteit en breed assortiment

Ik ben heel erg tevreden ik bestel graag nog een keer.

heel snel gelevert en fijn verpakt :)

heel snel gelevert en fijn verpakt :)

Verkeerd

i.p.v. Aphrodite anti-ageing dagcreme heb ik Aphrodite anti-ageing serum ontvangen. Het kan, maar liever heb ik de dagcreme, ik had alleen geen zin om te ruilen.

Ok

Product voldoet aan beschrijving en volgens afspraak geleverd

Meedenkende personeel

Na bestelling tijdig een telefoontje dat product niet meer op voorraad is. Meteen een vervangend product voorgesteld en op hetzelfde tijdstip geleverd Top

Duidelijke en overzichtelijke site. Genoeg keuze in mooie producten. Snelle levering.

Veel keuze,snelle levering. Verschillende merken shampobars geprobeerd maar deze vind ik het fijnst,schuimt goed en gaat lang mee! En dan ook nog milieuvriendelijk ook,das altijd mooi meegenomen.

Bezorging te vroeg

Meestal vind ik het niet zo erg dat een bestelling eerder dan verwacht wordt bezorgd, maar nu had ik een dag uitgekozen dat mijn vriendin op kantoor moest werken en er dus niet de kans bestond dat ze het pakketje, één van de kadootjes voor haarzelf, kon aannemen. Echter kwam de bestelling een dag eerder, en ja hoor, ze had het zelf aangenomen... Buiten dat, bestelling is prima aangekomen en ik heb haar gezegd dat ze het niet voor de kerst mag openmaken :-)

Heerlijk

De bruisballen zien er geweldig uit en ze ruiken heerlijk. Mooi cadeau om te geven en te krijgen.

Het is goed aangekomen, mooi klein pakketje, we gaan er weer mensen blij mee maken.

Zeer goede deo

Ocean spray deo werkt supergoed! Gelijk voorraadje besteld.

Geweldige online winkel

Nadat ik mijn artikelen had besteld, kwam ik erachter dat ik een fout had gemaakt. Direct contact opgenomen en ontzettend vriendelijk te woord gestaan door een aardige jongeman. Na 3 dagen kwam het pakket binnen met daarin de juiste artikelen. Buiten de ruime keuze die er is vind ik betrouwbaarheid ook ontzettend belangrijk, nogmaals bedankt !!

Snelle levering en zorgvuldig

Bestelling werd snel en accuraat geleverd. Netjes verpakt. Spulletjes zijn nog niet geprobeerd zijn cadeautjes. Maar ruikt in ieder geval heerlijk.

Fantastisch!

Hele duidelijke site, snelle bezorging en zeer goede verpakking. Ook de producten zijn erg fijn Zal zeker vaker bestellen :)

Zoveel liefde!

Het doosje, zo kkein, met zorg ingepakt, alles pracgtig neergelegd mmm echt een cadeau. En de shampoo en conditioner is zacht en verzorgend. Veel dank

Goede shampoo en snelle levering.

Ik zal zeker nog eens bestellen. Dankjewel.

vlug in huis

bestellen ging gemakkelijk

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire