Snel en verzorgd

Bestelling bijna per omgaande afgeleverd, heel milieubewust verpakt

Positief

Makkelijke site, snel en netjes verpakt geleverd

Heel snel alles in huis goed verpakt en precies wat ik besteld had

Hele goede service en hele goede producten

Ga zeker vaker hier bestellen

Mooi pruduct, goede prijs, persoonlijke touch

Ik heb een mooi product ontvangen met een goede prijs. De verpakking is met een persoonlijke touch gedaan.

Heel tevreden!

Goede service, duidelijke webshop, vlotte verwerking, snelle levering, super producten!

Uitstekende,persoonlijke levering

Fijne producten vanuit een persoonlijke levering!

Perfect verpakt en zeer snel geleverd

Heerlij creme met ezelinnemelk.

Super snelle levering en product is precies zoals beschreven op de website

Product ontvangen in goede staat en zoals omschreven op de website. Heerlijke zepen en mooie zeephouder van hout.

Fijne website, snelle levering. Alles keurig verpakt. Ik ben zeer tervreden, ook over het product wat ik had besteld.

Top!!

Bestelling geplaatst, snel ontvangen en een persoonlijke kaartje erbij. Word gewaardeerd! tot de volgende bestelling.

Superblij met de producten

Ik heb al rijst lang last van droog haar. Ik probeerde steeds zelf maskers met olie te maken maar dan werd het te vet. Nu ik 1 keer een haarmasker van metolijf heb gebruikt zit en voelt mijn haar al meteen een stuk beter. Fijn de samples voor gezichtsverzorging die ik heb gekregen. Leuk kaartje met handgeschreven tekst bij de producten. Betaalbare prijzen. Lekkere geuren.

snelle service en leuk kaartje

Snelle service van de levering van het produkt, leuk kaartje om het persoonlijk te maken. Dat waardeer ik. Dank hiervoor.

De creme besteld, en de volgende dag al bezorgd! Heerlijke creme en lippenbalsem! Ben er blij mee, want mijn huid voelt lekker zacht!

Goede producten

Goede producten

Snelle en prima verzending

Heel tevreden. Snelle verzending en goed verpakt. De bestelde producten voldoen aan de beschrijving.

Snelle en juiste levering. Ook milieuvriendelijk verpakt.

Alles werd vlot geleverd met een paar extratjes. Zeer proper ingepakt en producten zijn echt super.

We hadden graag washandjes gekocht om vaste stukken zeep te gebruiken en zo kwam ik bij jullie tercht. Alles wa je verwacht van een godd product tot correcte levering dus top, en zeker niet de laatse keer dat ik bij jullie inkoop. Mvg kurt.

Heerlijke mooie zeepjes

De zeepjes zijn heel mooi en hebben een heerlijke geur. Ook de heerlijke crempjes en de leuke kaart erbij een hele leuke verrassing.

Heerlijk Griekse zeep gewoon in Nederland te koop

Goed en snel geleverd en ik had ook nog een leuke sale aanbieding voor de zeepjes

Top products, top delivery!

I'm Greek and I'm super happy that there is a company in the Netherlands that gives me access to top beauty brands from home. Indeed, Met Olijf have selected brands that are well-known in Greece, trust-worthy and using natural materials. To top it off, I placed my order yesterday and they were at my door today! I couldn't have asked for anything more! Thank you, Met Olijf team, for the wonderful service and the personalised card included in the box.

prima produkt

Prima zeep en zacht voor de huid maar moet aan de geur wennen van olijfolie als zeep.

Overzichtelijke webshop, snel geleverd, zeer tevreden.

Zeer attent volle mensen

Ik kreeg een hand geschreven kaartje bij de bestelling als bedankje. En ook nog extra staaltjes. Zeer fijn om te krijgen. Hier bestel ik zeker nog!

Heel blij mee!

Leuke webshop! Supersnel en netjes verpakt geleverd. En leuk persoonlijk geschreven kaartje met samples erbij. Héél blij mee tot dusver! Ik ga de zeep cadeau doen, ben benieuwd of mijn zus er ook blij mee is. Ik ga hier zeker nog meer bestellen:-)

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire