Fijn

Deze kinder deo die ik heb besteld is voor mijn kleindochter. Zij is er heel blij mee. Haar ouders ook!

Binnen 1 dag bezorgd, heerlijk product. Subtiel, natuurlijk, geurtje!

Vlotte service met Olijf

Goed dat er niey alleen aandacht is voor het product, maar ook voorde verpakking. Vlotte levering en makkelijk betalen.

Fantastisch!

Wat een heerlijke producten! Snelle reactie op vragen en toch nog het spa setje er bij gekregen terwijl ik dat vergeten was bij mijn bestelling te voegen. De samples zijn heerlijk en de persoonlijke boodschap er bij erg leuk. Ik ga zeker meer bestellen!

heerlijke verzorging voor de huid

snelle levering ,heb deze verzorging op Kreta ontdekt en heb daarna via internet opgezocht om het te bestellen , ben zeer tevreden.

Levering en verpakking prima in orde

Eerste kennismaking, ik hoop op een goed resultaat. Het is voortdurend zoeken naar goede producten tegen psoriasis.

De echt verzorgende producten bestaan nog!

Heerlijk, natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten die helemaal geen chemische troep bevatten en kwalitatief goed zijn! Hierbij hoef ik de kleine lettertjes van de ingrediënten niet meer na te zoeken op de stoffen - als bijvoorbeeld propyleenclycol - waarvoor ik een allergie heb.

Super goed verpakt en mooi spul!

Op het eerste oog ziet alles er goed uit. Ik heb nog niets gebruikt, maar hoe het binnenkwam belooft al veel; goed verpakt en een mooie kwaliteit.

Snelle service met een persoonlijk handgeschreven kaartje:)

Snelle service en producten binnen 2 dagen ontvangen. Als extra twee samples bij de bestelling wat altijd leuk is.

Slecht

Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen en geen updates gekregen.

Top producten

Product werk super goed en heel snel

Top zeepjes en een gezellig kaartje

Bestelling snel binnen Goed product Gezellig kaartje

Netjes

Snelle levering, netjes verpakt en product precies volgens omschrijving

Fantastisch producten

Levering was snel en producten zijn met fantastische kwaliteit gemaakt.

Levering was snel. Product goed en degelijk verpakt. Extra: even een persoonlijk (geschreven) kaartje erbij en twee kleine samples. Ik ben nog bezig met het proberen van mijn product, Ik houd jullie in gedachten!, Dank!

alles perfect

bestellen is eenvoudig, bezorging snel en goed verpakt en vind de samples leuk om te proberen

Positief.

Woensdag besteld, de volgende dag geleverd. Netjes verpakt in passende verpakking. En tot mijn verrassing een persoonlijk kaartje van een medewerker. Maakte me echt blij.

Heel goed geholpen!

Ik wilde aan mijn bestaande en al afgerekende bestelling toch nog wat producten toegevoegd hebben. Daar heb ik over gebeld en het werd meteen geregeld. Betalingslink werd gemaild en terwijl ik aan de telefoon zat, kon ik betalen en werd de bestelling aangepast! Goede klantvriendelijke en persoonlijke service. Aandacht voor de klant. Heel goed geholpen! Bedankt!

Snel verzonden en fijne producten

Prima ervaring

Snelle levering.

Wat ik zeer waardeerde is het briefje in het pakje. Verder snelle levering. Kan het aan bevelen. Benieuwd naar de andere soorten zeep.

Klantvriendelijkheid

Duidelijke communicatie, snelle levering. Stelde het zeer op prijs dat er een handgeschreven kaartje aan toegevoegd was en 2 staaltjes .

Helemaal tevreden

Snelle levering, goed verpakt zónder plastic of overbodig opvulmateriaal. Ik heb geen contact met de klantenservice gehad dus daar kan ik niets over zeggen (was niet nodig, dat zegt misschien ook wat)

Lekkere spullen

Snelke levering

Alles was perfect!

Er is een heel snelle levering en goede opvolging van het pakje via mail. Producten zijn goed verpakt. Hele fijne klantbeleving met de staaltjes en het gepersonaliseerd kaartje.

Goede zeep, snel geleverd

Goede spullen en snel en goed verpakt geleverd.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ

023-5831985

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire