Beste Camiel, Dank voor het schrijven van een review. Je gaf aan dat je een product had ontvangen dat volgens jou niet naar behoren was geleverd. Wij hebben toen aangegeven dat je het product kosteloos mocht retourneren. Je ontvangt daarna een nieuw product van ons dat wel aan de eisen voldoet. Dit wilde je echter niet. Je wilde het product behouden en eiste dat wij een tweede blik olijfolie zouden sturen. Wij hebben klanttevredenheid zeker hoog in het vaandel staan. Zo zou je een vervangend product hebben ontvangen. Het is echter niet zo dat als er niet kan worden voldaan aan wat een klant eist, dat dat automatisch betekent dat wij niet klantvriendelijk zijn. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Marlon MetOlijf.nl
Kennemerplein 6 14
2011MJ Haarlem
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
MetOlijf.nl is de grootste webshop in dierproefvrije natuurlijke cosmetica van de Benelux. Tot 100% natuurlijke cosmetica zonder SLS, parabenen en GMO's, die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt.