Filter

Prima levering

Accuraat en snel

mijn bestelling werd goed verpakt, netjes en colorectal afgeleverd

Snel besteld, snel in huis

Was op zoek naar een specifiek product, wat ik niet snel elders kon vinden. Via deze website beschikbaar en volgende dag in huis. Top!

Goed contact. Snelle bezorging

Ik heb olijfolie bij Olijf.nl besteld omdat ze olijfolie aanboden uit Griekenland. Kost een beetje, maar dan heb je ook topkwaliteit. En dat is voor mij belangrijk. En daarnaast een snelle antwoord op mijn vraag. En snelle bezorging. Dus wat willen we meer.

Heerlijke producten, snel in huis en zonder troep

Heel blij met metolijf! Ga zeker vaker bestellen. Fijne producten, goede en duidelijke productomschrijving op de site, proefmonsters ook leuk om te ontvangen en het persoonlijke kaartje in het pakket maakte het helemaal af, kortom zeer tevreden!

En snelle levering

zeer goede webshop

Prima webshop, snelle bezorging

Fijne producten smeert goed uit ruikt heerlijk .en goed betaalbaar. Volgende dag in huis ook.heel fijn .

Het was een cadeautje om uit te pakken! De heerlijke geuren komen je tegemoet

mooi

Ik was erg enthousiast toen ik de producten op de website zag, maar toen ik ze zag en probeerde, was ik ook erg blij. Fijne, gladde textuur en laat de huid schoon en fris achter. Ik zal ze zeker aanbevelen en opnieuw kopen. Dankjewel.

Mooie producten, snel geleverd

Heel fijne olijf/ezelinnenrmelkzeepjes besteld. Scherp geprijsd, gratis en snel verzonden en ook nog samples erbij! Een adresje om te onthouden

Geweldig!

Niets op aan te merken!

Snelle levering en goede producten. En twee aardige gratis proefjes bij de levering. Ik kom hier graag nog eens terug.

Ik ben zeer tevreden. Ga zeker nog opnieuw bestellen.

Snel en duidelijke informatie

Ik zocht een mooi en lekkere olijfolie en kwam op jullie site, en daar kwam ik tot de ontdekking dat jullie zelfs meer hebben dan alleen olijfolie. Ik ga zeker vaker hier kopen.

Fijne, attente webshop

Na mijn eerste bestelling ben ik op zeer prettige wijze benaderd of alles naar wens was. Dit werd gedaan op een heartfelt manier waar ik blij van werd. De service, er was ook niks mis mee ;) was uitstekend. Ik heb het gevoel dat dit bedrijf zich met oprechte zorg en passie inzet voor de producten én de klanten die ze hebben. Heel fijn!

Fijn product

Mijn eerste ervaring ermee. En zeer tevreden. Ruikt heerlijk en gemakkelijk in gebruik. Resultaat weet ik nog niet, ik ben er net mee gestart. Maar nu al zeer tevreden . Snelle levering.

Een echt en puur bedrijf. Met liefde voor de natuur en ons lichaam.

Snelle service en goed product

Heel snelle verzending en zal weer de product kopen

Super tevreden

Zeer vlotte levering, olijfolie zeer aangenaam. Ik vertrouw op de kwaliteit

Super, meer dan heerlijk

Super snelle levering van een heerlijk en eerlijk product

Weg met de droogte!

Had al veel dure shampoos geprobeerd om mijn onstuimige haren te temmen. Ik had er wat dat betreft een hard hoofd in, maar deze doet wat hij belooft. En nog betaalbaar ook!

Ordered home perfume - and nicely surprised.

The smell is really nice and it's for reasonable price. It's a good quality, too - I stopped shopping the cheap stuff in Kruidvat and Étos, this is much healthier.

Heerlijke geuren

Was snel en goed in gepakt. De geur is fantastisch het deed me herrineren aan m'n oma

Heerlijke producten!

Mijn eerste bestelling bij MetOlijf.nl. De zeepjes zijn heerlijk! Lekkere geur, natuurlijk. Super snel verzonden met een heel lief kaartje erbij. Een verrassing! Was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ