Snelle levering ontvangen Er zat ook een leuke boodschap bij, altijd leuk!
Ik vind het wel goed
Snelle levering, product goedkoper dan op andere websites.
Shop al heel wat jaren online, maar dit is toch wel de beste webshop in service, advies en productaanbod.
maar kan je dat al verwachten na 6 dagen die u mij vraagt een review te schrijven. De productbeschrijving voor het verwijderen van de pigmetvlekken -alleen in Grieks en Engels- was summier en heel beknopt. Hoe vaak te gebruiken wordt bijvoorbeeld niet aangegeven. Was een hele kleine tube en hoop op resultaat voordat deze op is.
Dag Ron, Hartelijk bedankt voor je review, maar wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Echter, en dat staat heel duidelijk ook in de productomschrijving op de productpagina (die zo'n 600 woorden lang is, omdat inderdaad op een tube een omschrijving altijd summier is), dat het een proces van maanden is, omdat pigmentvlekken er ook tientallen jaren over doen om te verschijnen. Om te verwachten dat ze binnen 6 dagen weg zijn is helaas echt onmogelijk. We doen er met ons bedrijf dagelijks alles aan om klanten een prettig gevoel te geven. Dat doen we met producten waarvan we weten dat ze de huid kunnen helpen en dat doen we ook door zeer uitgebreide omschrijvingen te maken: je vindt bij alle producten, en zeker bij die van pigmentvlekken, zeer duidelijke omschrijvingen. Een korte, een lange, een inhoudelijke beschrijving. Hoe het product werkt en hoe de actieve ingrediënten werken. Ook vind je bij elk actief ingrediënt de werking op de huid en een complete ingrediëntenlijst en gebruikersreviews. Ik hoor graag hoe ik het nog verder kan verduidelijken. Ik hoop dat je plezier beleeft aan dit product. Heel jammer dat je ons bedrijf een 3 geeft en niet aanbeveelt, wellicht heb je in de loop der tijd een positievere ervaring met het product. Mocht je vragen hebben over het gebruik of aanvullende producten zoeken, dan hoor ik het graag. We zijn er om je te helpen. Fijne dag, Ron! Mark
Hele snelle levering, antwoord en service. Ben nu de producten aan het testen.
Ik ben tevreden met de service en het product lavendelspray. Wil dat nu al meteen opnieuw bestellen. Maar lastig dat wij niet meteen een geldig e-mailadres krijgen voor contact. Vriendelijke groet, Andrea van der Leek Nijmegenj Dank voor verbetering.
Dag Andrea, Bedankt voor je beoordeling. De lavendelspray is een zalig product! Ik begrijp niet zo goed dat je geen e-mailadres kon vinden voor contact, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je me asjeblieft kunnen laten weten waar je geen geldig adres vindt? Dan kan ik dat eventueel aanpassen, want voor zover ik weet staat dat op elke pagina op de website, maar misschien gaat het in de e-mailnotificatie mis. Ik hoor het graag van je, dan kijk ik met je mee! Groetjes, Mark
Snelle levering en merkte na 1ste gebruik al verschil, ben benieuwd op langere termijn. Bedankt voor de natuurlijkere producten.
Hartelijk dank voor jullie producten! Ik kocht een voeten- en nagelcrème. Wat heel fijn is, is dat de crèmes veelal natuurlijk zijn en heerlijk ruiken. Ik mis wel een meer voedende werking bij beide. Ik denk dat de crèmes daar net niet vet genoeg voor zijn (zeg ik als leek). Ik zoek iets wat ervoor zorgt dat mijn kloofjes dichtgaan. Wie weet kunnen jullie daar iets aan wijzigen? Verder erg blij dat jullie er zijn !!! Hartelijke groetjes
Beste Kim, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te lezen dat je een 6 geeft, we gaan natuurlijk altijd voor een 10 :) Je kan ons altijd berichten want we hebben een heel scala aan producten die specifiek zijn voor kloofjes. Zo is de Cracked Skin Cream, met 12% ureum en 5% melkzuur, hét product dat heel goed kan helpen bij kloofjes. Mocht je het product niet kunnen vinden, dan kun je me altijd eventjes mailen, want dan geef ik je de link naar het product. Fijne dag! Mark
Te laat bezorgd, geen beloofde samples bijgevoegd, nog voor ik mijn bestelling binnen had is de prijs met 20% verlaagd maar niet voor deze bestelling.
Dag Adam, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je de samples er niet bij hebt gekregen. Heb je die aangekruist? Je kan zelf je samples aankiezen in de checkout. Ook heel jammer dat de postbode er iets langer over heeft gedaan; dit komt gelukkig niet vaak voor, maar wel heel vervelend dat het jou is overkomen. Ik geef het door aan PostNL. Het klopt dat we eenmalig een korting hebben gedaan om te vieren dat we na anderhalf jaar werken een nieuwe webshop hebben gebouwd. Omdat we niet wilden dat er fouten zouden ontstaan, hadden we die kortingsactie in het leven geroepen, zodat mensen bij een eventueel probleem gecompenseerd werden. Gelukkig is alles voorspoedig verlopen. Een enkeling vond het vervelend dat de korting te laat was ontdekt en daarom hebben we die ook een korting gegeven. Als je ons had gemaild, en dat kan nog steeds, kan je natuurlijk gewoon eenmalig een code ontvangen. Ik hoop dat je dat prettig vindt, dan kan je ook meteen de nieuwe checkout voor de samples ontdekken! Ik wens je een hele fijne dag! Mark
Ik deed voor het eerst even bestelling bij Olijf. Ik kreeg mijn bestelling snel en zorgvuldig verpakt met een persoonlijke noot thuis. Gek misschien maar zo n kaartje is toch waardevol.
Superrrrrr goede ervaring met dit bedrijf. Mooie producten, snelle levering. Ik ben tevreden
Voor het eerst iets besteld bij MetOlijf.nl. Heerlijke handzeep en handlotion met dennengeur. Mooie, vernieuwde website en de producten worden vlot verstuurd
Ordered Greek olive oil and the delivery was fast the product was well packed and the olive oil of great quality! In addition the free gift samples from other greek products were a nice treat!
Niks ontvagen. Zegt dat het geleverd is in de brievenbus. Maar niks gekregen
Beste Gity, Dank voor het schrijven van een review. Je hebt ons eergisteren een mail gestuurd dat Postnl had aangegeven dat het zou zijn bezorgd, maar dat je het niet hebt ontvangen. Ik heb toen binnen een uur je een formulier gestuurd (niet-ontvangen-verklaring) om naar ons te retourneren. Ik heb toen aangegeven dat als wij deze retour hebben ontvangen wij een onderzoek zullen starten bij Postnl en navraag doen bij de chauffeur of deze weet waar je pakketje zich bevindt. Ik zou hierop deze week bij je terugkomen. Echter lees ik nu dat je ons een 1 geeft en niet aanbeveelt. En dat snap ik niet heel goed, juist omdat ik er nog bij je op terug moet komen met het antwoord of anders een geheel nieuwe levering op te sturen. Maar met deze 1 lijkt het erop alsof je daar niet op wil wachten, en dat vind ik jammer om te moeten lezen. Met vriendelijke groet, Marlon MetOlijf
Tot nog toe erg tevreden ook mij krullen zijn weer ver terug. Dat vind ik. Wel belangrijk .. hopelijk blijft het ook zo
De producten zijn zoals omschreven, ben er momenteel heel blij mee. Ook de service is goed, ik raad aan.
Snelle levering Goede website Heerlijk produkt gekocht , nl de beeswax is precies zoals beschreven. Ga hier zeker weer bestellen!!
Snel, vriendelijk en goedkoop
Fijne producten, met zorg en aandacht verzonden. Dierproefvrij. Leuk persoonlijk berichtje erbij. Voelt goed.
Los van de penetrante geur werkt de produkt als lijm.je haar wordt er keihard van.
Beste Ron, Hartelijk bedankt voor je bericht. Ik vind het heel jammer dat je ons hele bedrijf een 1 geeft en niet aanbeveelt omdat een product je niet bevalt. We denken heel graag met je mee naar een passende oplossing of een ander product, zoals bijvoorbeeld een pommade, een spray of meer een product als een conditioner. Ook had je dat natuurlijk tegen een gereduceerd tarief kunnen uitproberen. We zijn altijd, elke dag bereikbaar, om met je mee te denken en problemen op te lossen. Om een 1 te krijgen voelt daarom niet fijn, maar het is natuurlijk altijd aan jou om dat te doen. Ik neem je feedback mee naar de leverancier; wellicht kunnen zij wat aan de geur en consistentie doen. Ik wens je een hele fijne dag! Hartelijke groet, Mark
Heel fijne zeep voor een droge huid. Een echte aanrader. We hebben al vanalles geprobeerd. Met deze zeep is ons probleem opgelost.
Een goede tandpasta zonder SLS en fluoride. Heerlijk van smaak en wittere tanden.
Mijn olijf biedt een fijne collectie producten die makkelijk te bestellen zijn en met een persoonlijke noot worden geleverd. Heel tevreden!
Fijne producten uit Griekenland bestellen , heerlijk
33 Waarderweg B7