Filter

Het ruikt heerlijk

De bestelling was heel snel binnen. Ik heb verschillende zeepjes besteld en ze ruiken allemaal heerlijk. Mijn huid voelt ook echt zacht na het wassen met de zeep.

Snel geholpen via de chat voor mijn shampoo keuze. Snelle levering en het werkt super! Helemaal blij, klant erbij ;)

Snelle levering!

Keurig een bericht gekregen dat een shampoo bar weer leverbaar was. Besteld en gelijk de volgende dag al in huis. Sneller kan niet!

Snel geleverd Ruikt heerlijk

Snel verzending

Was binnen no time in huis, ziet uit als in de advert

De body creme ruikt heerlijk en was goed verpakt. Mijn huid voelde meteen gladder en gevoed aan. De samples ga ik zeker gebruiken. Fijn dat alles natuurlijk is en ruikt.

Service super rapide

Commandé vendredi à 16 h et livraison le samedi vers 13h! Bravos

Altijd leuk een geschreven kaartje bij je bestelling. Kan ik waarderen.

1e bestelling

1e keer besteld en met een gemeld tijdspad geleverd, keurig hoor. Producten zijn net in gebruik, maar bevallen de eerste keren uitstekend. Volgende keer weer dus een bestelling.

Alles in orde

Snelle verzending en goede producten

De zeepjes werden snel geleverd , goed verpakt.

Geweldige ervaring.

Makkelijke bestelling. Makkelijke betaling Snelle levering. Keurige verpakking.

Door mijn eigen fout werd mijn bestelling fout bezorgd maar na een telefoontje werd alsnog mijn bestelling direct de volgende dag bezorgd. Bestelde zepen zijn prima!

Hele fijne producten!

Meerdere keren shampoobar en gezichtsbar besteld. Heel tevreden.

Super service!

Bestelling snel binnen, maar helaas waren er 2 shampoo bars gebroken. Contact gehad met het bedrijf en dezelfde dag nog werden er 2 nieuwe bars opgestuurd. Had ik volgende dag binnen. Heel netjes!

Vriendelijke medewerkers. Behulpzaam en meedenkend.

Snelle ontvangst en goed product

Gezien ik last had van lelijke pigmentvlekken op mijn gezicht. Zie ik ze al na een andere halve weekje gebruik verminderen. In combinatie van niet in de zon gaan zonnen tussen 11.00 u en 16.00 u.

Snelle bezorging. Tevreden over het product.

Goede producten en uitstekende service!

Goede producten en uitstekende service en snelle levering...

Verrassend

Mooi verpakt, ecologisch, erg leuk de extra proefjes. Misschien n tip, foldertje met producten en prijslijst erbij?

Top producten met een top service

Goede producten voor een mooie prijs. Ze zijn altijd beschikbaar om persoonlijk advies aan te vragen. Het ontvangen van hun pakketje voelt altijd weer als een cadeautje.

geweldige service

er wordt meegedacht met jou vraag en er werden extra samples meegestuurd. heel fijn

Snelle levering van zeep

Weer de heerlijke zeepjes besteld. Echt top.

Had verkeerd besteld (ophalen)na een belletje binnen een dag binnen.

Zeer tevreden.

Nette, vlotte, snelle levering!!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ