Filter

Er bleek iets niet te zijn van mijn bestelling, heb daar meteen een mailtje over ontvangen en er is op mijn antwoord ook weer meteen gereageerd en alles is snel verstuurd.

Snelle levering, fijne producten

Blij met de bestelling en snelle levering! Puntje van verbe****** is het gebruiksgemak op de website. Het zou fijn zijn als de producten die niet leverbaar zijn niet tussen de rest staan. Maakt het zoeken makkelijker.

As usual great service and products

Fast delivery, good package and the only product on the market I am not allergic to.

Bij Met Olijf wordt met klanten meegedacht. Of het nu gaat over geuren, allergieën huid- en haarwensen of een kado verpakking, niets is te gek. Elke keer word ik verrast met heerlijke monstertjes om uit te proberen. Een product van je verlanglijstje eerst uitproberen kan ook. De mannen van Met Olijf stoppen bij de bestelling een monster van het bedoelde product bij op jouw verzoek. Voor mij is Met Olijf een blijvertje!

Top advies kwaliteit en service

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik tot nu toe heb besteld, met name de producten van Macrovita vind ik super! De levering is altijd snel en juist. Ook met het vragen van advies of informatie is mijn ervaring goed: snel antwoord en kennis van zaken.

Superfirma

Zeer snelle levering en erg fijne producten.

Goed georganiseerd

Vragen worden snel beantwoord, de levering is snel en prima verzorgd en de producten zijn top.

Duidelijke site en bestellingswijze. Snelle bezorging en nette vermelding van het tijdstip.

Geweldige producten

Ik bestel regelmatig bij metolijf en de kwaliteit van de producten is zoals altijd heel goed. Deze keer mooi in laten pakken als cadeautje voor een vriendin. Erg tevreden mee.

Heerlijk verzachtend

Het is een heerlijk gezichts crème. Werk verzachten en zuiverd de huid.

Super fijne producten kom zeker terug

Ondanks de corona een snelle levering van prima produkten

Goed snel en mooie producten

Leuke cadeau ideeën opgedaan. En heerlijk mooie natuurlijke producten en ook nog eens betaalbaar.

1 artikel was niet in voorraad, ik kreeg onmiddellijk een mail met voorstel voor alternatief. Heel vriendelijk, snelle afhandeling.

Prachtige producten, zorgvuldig en snel geleverd.

Prachtige, heerlijk geurende zeepjes besteld. Snel geleverd en netjes ingepakt. Er bleek er eentje te ontbreken. Deze is vlot nageleverd. Geen probleem.

PERFECT SERVICE, GOOD PRODUCT

QUICK AND GOOD COMPAGNY, PERFECT SERVICE, VERY GOOD PRODUCT

Sympathiek bedrijf

Fijne mensen, uitstekende service en heel goede producten.

High quality products, natural ingredients

I am very glad I found this brand. I was searching and trying different products, which would consist of olive oil, goat milk and other natural ingredients and finally I can relax, as I found what I was looking for. I am using everything from face serum to hands cream to shampoo to toothpaste for a few days and super happy with a result already! Definitely recommend this brand to others! Plus, very quick delivery, nice packaging and few additional testers were added in the package, which gives a chance to explore other products. Guys you are top!

Heerlijke producten

Mooi verpakt, lief briefje erbij, en heerlijke producten. Ik ga zeker vaker bestellen!

Geweldig fijne producten.

Heerlijke producten, zorgvuldig verpakt, razendsnel in huis !

Heerlijke zeepjes

Snel verzend, grote keus, heerlijke zeepjes, en superfijne bodybutter gekocht. Ook een fijne pressed powder zonnebrand met kleurtje!

Topproduct

Snelle service en betaalbaarheid

Super producten en top service

De producten zijn eerlijk en van topkwaliteit. Ik ben fan van de shampoo en conditionar bars. De levering is snel en de handgeschreven notitie/extraatje maakt het helemaal af. Helemaal top!

Snelle levering en heerlijke producten! Ga zeker vaker bestellen!

Snelle en correcte levering

Zeer goed product