Filter

Goede snelle bezorging

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne producten

Ik heb de mythos haar producten in huis gehaald en ze ruiken echt heerlijk. Mn haar voelt zacht aan na het wassen. Het geeft een lekker schoon gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer positief

Positief ingesteld bedrijf. Fijne producten met heerlijke, bijzondere geuren. En bovendien dierproefvrij.

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijk kaartje erbij

Prettige website,mooie producten, heel klantgericht.

Shampoobar voor krullen werkt echt voor krullen.

Niet alle krullenshampoo werkt daadwerkelijk goed voor krullen; deze Shampoobar wel! Wat ik wel een nadeel vind is de geur. Voor mij hoeft de Shampoobar niet lekker te ruiken, maar deze geur staat me echt tegen en heeft me er bijna van weerhouden om de bar te gebruiken. Jammer, want verder ben ik enthousiast.

Prima bedrijf , snelle levering , goede kwaliteit.

Gewoon goed , had eeltzalf besteld een heerlijke zalf en werkt prima . Een aanrader !!.

Fijne zeepjes

Ik vind de haaruitval zeep erg prettig, heb het net paar dagen in huis en kan nog niet helemaal zeggen of het werkt, ik had ook een plastic zeepdoosje genomen maar om ze na gebruik eruit te krijgen is best lastig. De andere zeepjes vind ik echt top echt het ‘hammam’ gevoel maar dan in je eigen douche, heerlijk

Heerlijk webwinkel

Leuk om lekker rond te neuzen. Overzichtelijk. Jammer dat je online niks kan ruiken! Al die lekkere zeepjes en crèmetjes ;-D Altijd alles snel in huis en altijd met een paar samples erbij! Heerlijk!

Fijne website, duidelijke omschrijving van de producten , zoekt makkelijk. En heerlijke , huidvriendelijke producten.

Snel, goed en betrouwbaar

De producten die ze aanbieden zijn eerlijk, transparant maar bovenal heerlijk in gebruik!

Rappe levering

Ik ken het produkt al een heel tijdje ik bracht het mee als we op reis gingen naar Griekenland ik bracht mijn voorraad altijd mee voor een gans jaar ben daar heel tevreden over. Nu langs jullie weg kan ik de produkten ook aanschaffen . Ik ben ook heel blij met de rappe levering en hoe het is ingepakt . Zal nog wel bestellen . Prima service . Groetjes Ginette

Professionals

Top of the range products and service. My order arrived promptly and well packaged....Thank you

Vriendelijke service en snelle levering

Gisteren de website bezocht, wat een uitgebreide keuze. Via de live chat een vraag gesteld en hier ook meteen antwoord gekregen. Ik heb gelijk een bestelling geplaatst en vandaag zijn de spullen al geleverd. Een paar extra samples erbij gekregen en een handgeschreven bedankkaartje erbij. Benieuwd hoe de producten gaan bevallen.

Snelle levering van pakket met nog wat gratis samples.

Snelle, uiterst vriendelijke service

Uiterst snelle en vriendelijke service. Een bedankkaartje bij de bestelling is fijn. Prima producten.

Heel blij met de spullen

De vorige No Aroma shampooblok ging enorm lang mee. Kan nu echt niet meer zonder want ik heb geen jeuk meer. Zo te zien geeft Aromaesti serum ook geen allergische reactie. Mijn vrienden zijn blij met de geurzeepjes. Misschien voortaan toch maar bijv. stijve papier kreukelen als vulling en geen schuimrubber 'wokkels' erbij.

Top!!

Heerlijke producten en supersnelle levering! Top!!

Super webshop

Hele fijne webshop met mooie producten. Verzending is snel en goed verpakt. Fijne samples er bij en n handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk, super leuk!

Snelle levering ruikt lekker

Nu 1 keer haar gewassen voelt fijn, dochters vonden het ook fijn, weer een product wat helpt in de plastic vermindering hier in huis!

Super fijne website met Griekse verzorgingsproducten

Fijne website, duidelijke informatie, goede service met een persoonlijke touch, mooie prijzen voor heerlijke verzorgingsproducten en cosmeticatie veelal op basis van olijfolie. Ik ben fan!

in 1 woord : hellemaal goed

prettig shoppen , veel keus en t zijn heerlijke producten , ik ben gek op die natuurlijke zeep en voor de prijs hoef je t niet te laten

Net gestart met de reliëf crème tegen eczeem, al een stuk rustiger nu!

Ruim assortiment natuurlijke producten

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik van metolijf.nl gebruik. De levering is snel. Altijd een persoonlijk berichtje en een paar probeermonstertjes.

Ik heb nog niet zoveel besteld. Maar altijd goede ervaringen. En het persoonlijk kaartje bij de bestelling vind ik zeer leuk. Jullie producten zijn zeer goed. Zeker jullie shampoobars. Sedert ik deze gebruik heb ik geen last meer van jeukende hoofdhuid. Ook gebruik ik zeer graag jullie zeepjes. Ik raad jullie ook aan aan bij vrienden en familie. Blijf zo voortdoen. Jullie zijn zeer goed bezig.

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN