Filter

Altijd prima service, snelle levering en een persoonlijk briefje!,

In een woord SUPER

Toller Shop mit guten Produkten

Die Produkte sind sehr gut und der Preis ist auch in Ordnung. Die Lieferung erfolgt schnell und man kann auch Wünsche äußern wenn man Proben möchte um etwas zu probieren. Dieser Shop ist mein Favorit in Sachen Hautpflege.

Snelle levering, keurig verpakt. Attent sample erbij met briefje.

Om van te genieten

Ik ben niet zo snel tevreden , en geef niet zo gauw een mening ...maar dit is erg geweldig Toen ik mijn bestelling binnen had kon ik niet wachten om het uit te proberen , Het rook al zo lekker toen ik het uit pakte Vooral haarzeep, ik heb last van haaruitval dus ben erg benieuwd hoe het na meerdere keren gebruik mijn haar ervoor staat , Voelt nu wel lkkr zacht. Heerlijke zeepjes, ik ben voortaan vast klant van Olijfje!! Iloveit

Snelle service, goede spullen, mooi verpakt

Tevreden met kwaliteit.

Zeer snelle levering, snel contact

Via messenger heel snel antwoord op een vraag. Snel geleverd.

Heerlijke producten en goede service

Goede producten voor een goede prijs, echt een aanrader

het ruikt fantastisch lekker

Ik heb 8 bruisballen gekocht die zelf gemaakt zijn zonder slechte stoffen. deze zijn voor de kindjes, dus dat mag wat meer zijn. Ze ruiken fantastisch, zien er kleurrijk en mooi uit, en ze zijn mooi verpakt!

Snel geleverd, met een persoonlijk kaartje erbij. Superleuk!!

Ik had een vraag en die werd via de mail binnen super snel beantwoord. Snelle levertijd en super producten! Ook heel fijn vind ik dat alles op de site goed is omschreven, er staat bij elk product veel informatie en dat vind ik erg fijn!

Superfijne producten; levering volgens afspraak

Heerlijke producten, waar mijn huid goed op reageert. Erg leuk om samples bij de bestelling te ontvangen en uit te proberen. De handgeschreven bedankkaart van Dennie in de doos geeft het een persoonlijk tintje en wordt zeer gewaardeerd.

Fijn bedrijf met een groen hart

Mijn eerste bestelling bij MetOlijf.nl is prima verlopen. Fijne producten en een supersnelle levering. En ik werd helemaal blij van het persoonlijke kaartje, dat bij de bestelling zat.

Zeer vriendelijk,klantgericht en snel leverend bedrijf.

Diervriendelijk,natuurlijke producten spreekt al voor zich.We moeten al genoeg lijden in deze chemische wereld.Ik ben heel blij met jullie.

Heerlijk!

Leuk en verantwoord verpakt! Lekkere bruidballen op natuurbasis dus geen klachten zoals jeuk of uitslag!! Maar een zachte huid die heerlijk ruikt!

snelle correcte levering handgeschreven briefje erbij zeer attent

Blij er mee hoopt dat het helpt

Bedankt voor jullie lieve persoonlijke kaart . Was er erg blij mee

zeer tevreden

Zoals een webshop hoort te zijn !!. Goede info over producten, snelle chat voor vragen, 24 uurs levering, goede verpakking en een handgeschreven bericht bij je bestelling, zijn de kleine dingen die een wereld van verschil kunnen maken.

Prima service!

Prima service! Goed verpakt en snel geleverd.

Goeie service

Prima ervaring

Heeeeerlijke producten, stuk voor stuk!

Overzichtelijk Website, altijd bereikbaar voor vragen, altijd snelle levering en een persoonlijke boodschap in het mooi verpakte pakketje. Een kadootje voor jezelf!

Top product en levering

Zeer snelle levering en vooral een persoonlijke levering met kaart erbij waarop je echte naam staat. Na 2 dagen merk ik al dat mijn huid opknapt en zeer fijn spul om te smeren.

Fijn bedrijf met heerlijke producten

Met Olijf is persoonlijk en vriendelijk, en zorgt voor snelle levering.

onbekend

Ik heb nog geen voldoende ervaring na een eerste bestelling. Toch tevreden

Er is maar 1 woord voor jullie en dat is geweldig!!! Wat een mooie en vooral kwaliteits produkten verkopen jullie met zeer goeie uitleg zodat je weet wat beste bij jou huid past en het gewldige is dat ook echt zijn werk doet. Ook niet te vergeten proefsamples die je er bij krijgt is zeker de moeite waard om te proberen. Wat me ook echt heeft geraakt is de persoonlijke kaart die nog met de hand is geschreven waar zie je dit nog. Ik kan heel lang verhaal vertellen maar vind jullie echt een top bedrijf met top mensen en zeer zeker betaalbare top produkten dikke 10 verdienen jullie ga zo door!!!

Top producten en snel geleverd

Top producten en snel geleverd