Filter

Geweldige producten

Blij dat het milieuvriendelijke is dat is het belangrijkste:)

éen prettige (eerste) ervaring!

Mooie website, zéér snelle verzending en fijne producten

The goods arrived safely, I am very satisfied with the order process, thank you

the best

De ene werkdag in de middag besteld, de volgende dag al in huis! Handgeschreven kaartje en een paar samples erbij. Niks om aan te merken dus! Dikke 10!

Heerlijke producten

Een fijn bedrijf met over(h)eerlijke, betaalbare producten.

Geweldige service, mooie producten

Verzending was voorbeeldig, ik kreeg er zelfs een persoonlijk kaartje bij. Dat is net dat beetje extra waardoor ik hier volgende keer terugkom!

Top producten en service

Kwalitatief goede producten, snelle levering, met zorg & aandacht verpakt en duidelijke communicatie. Ik kom vaker terug.

Snelle levering en fijn product

Het viel mij op dat de schuimvulling van een biologische afbreekbaar product is gemaakt. Dat vind ik echt een heel goed idee omdat we al troep zat hebben doordat heel veel tegenwoordig via internet wordt besteld en dus verpakt.

Super spul!

De shampoobars zijn super fijn en ook nog es heel handig in gebruik. Mijn haar is minder slap en goed te modelleren. Levering was ook nog es heel snel. Heb het al bij velen aanbevolen.

Supertevreden

Heerlijke zeep gekocht met ezelinnenmelk. Huid voelt zacht aan en ruikt heerlijk.

Goede service en leuke producten. Top!

Super goed

Snelle levering - met extra samples waar ik nu al verslaafd aan ben

Uitstekende klantenservice

Verkeerde product binnengekregen en klantenservice gebeld. Zij hebben gelijk aangeboden om het juiste product alsnog gratis op te sturen en volgende dag was het binnen. Het verkeerde product mocht ik houden.

Leuke extraatjes

Heldere website met veel natuurlijke betaalbare producten. Snelle levering waarbij ik kon kiezen of het pakket thuis werd afgeleverd of dat ik het zelf op kon halen bij een afhaalpunt. Ik heb voor dat laatste gekozen. Het pakket was verzorgd en bevatte 2 leuke extraatjes en een handgeschreven briefje. Kortom: erg leuk om te ontvangen maar ook een leuk idee om iemand als cadeau te sturen.

Bijna helemaal goed

Aantal artikelen besteld voor verjaardag vriend oa Mythos Rugborstel Deluxe, helaas kreeg ik een roze ipv beige/naturel en nu te laat om terug te sturen en/of om te ruilen. Best jammer. Verder mooie producten en snel geleverd.

Levering mooi op tijd. Zalige producten, Heb bij mijn bestelling een staal shampoo gekregen, ik was onder de indruk. Ik heb na het wassen van mijn haar geen conditioner gebruikt. Ruikt ook heerlijk. Ik ben fan. Zal zeker besteld worden bij mijn volgende bestelling. Mvg

Heerlijke producten en mooi verpakt

Blij met onze bestelling, hopelijk volgen er nog vele!

geweldig

heerlijk zijn de lofaah sponsen. Gebruik ze met veel plezier. Onze dochter en schoonzoon had ik er ook één gegeven ze vinden hem ook helemaal super ja de shampoo bars helemaal geweldig. zo heerlijk haar ervan ga zo door elke keer een nieuw product aan het proberen nu de scrub en spons voor voeten en de spons voor gezicht

Snel geleverd, fijn.

Prima producten, erg tevreden.

Top kwaliteit

Persoonlijk geschreven kaartje bij elke bestelling vind ik hartstikke leuk en attent.

fijne olijf producten.

Ik hou van deze heerlijke olijf producten. En het persoonlijke briefje in het pakketje vind ik altijd heel leuk. Vriendelijke groet Anna

Super bedrijf met super producten

Bestelling volgende dag in huis, zelfs in Belgie. Alles helemaal prima.

overweldigend

Voor de 1e keer natuurlijke producten gaan gebruiken. Wij zijn uiterst tevreden over de producten die ik en mijn partner hebben gekocht. Mijn partner vindt het fijn dat er samples bij zijn om uit te proberen.

Vaste klant

Gewoon ontzettend fijne producten.

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN