Filter

Fijne producten

Fijn om natuurlijke producten te kunnen gebruiken. Jammer dat vaak de producten die ik gebruik en fijn vindt niet meer leverbaar zijn en dat ook niet meer gaan zijn. He team probeert wel goed te adviseren over wat dan te gebruiken.

fijne producten, top!

Snelle levering, prettige producten

Van MetOlijf gebruik ik verschillende shampo's. Ze ruiken lekker en zijn erg prettig in gebruik. Snelle levering (als het product op voorraad is).

Heel veel goede producten die bij mij passen!

Snelle levering, supergoede producten

Ik was al fan van ezelinnemelk zeep, destijds gekocht op Santorini. Maar kon geen goede opvolger vinden. Was het allemaal niet. Maar heb nu jullie Aramaesti zeep voor droge huid geprobeerd en ben helemaal blij. Zo heerlijk zacht en voedend zeepje. En ruikt heerlijk en geen parabenen en kunstmatige toevoeging.. Ik was ook gelijk fan van de testers dagcreme en handcreme dus ook die gelijk besteld. Heerlijke producten die echt werken. Top. En jullie zorgen er voor dat het supersnel in huis is. Wat ook fijn is. Dikke 10 voor jullie shop

Mooie producten en goede service

De mensen van metolijf weten precies waar ze het over hebben en kunnen je goed helpen met de juiste producten.

Fijne producten, goede service!

Ik ben om. Wat een geweldige producten. Deo, shampoo bar, conditioner bar, zeep. Heerlijk!

Snelle levering van een fijn hoogwaardig productt

Vandaag mijn pakketje ontvangen met mooie producten. Er zat een heel lief kaartje bij met daarop geschreven geniet van je bars en samples. De bars zaten in het doosje, maar de samples 'de kers op de taart' kon ik niet vinden in het doosje. Uiteraard ben ik heel blij met mijn producten. En is het handgeschreven kaartje al een vrolijk noot bij de bestelling.

Fijne zeep

De zeep is fijn. Maar het houten zeep bakje is jammer. Heb er 3 gekocht, maar de zeepjes worden helemaal bruin van het hout...

Snelle levering en leuke samples erby !!

Shampoo op aanraden van mn zusje, dus al snel kom je bij Metolijf uit. Tegenwoordig is snelle levering niet een service meer maar een must. Het maakt ze anders door extra samples te geven, daarom als ik volgend keer weer ga bestellen, zal ik naar mn pakje uitkijken!! :)

Overzichtelijke site, snelle levering, goede roducten

Supersnel alles in huis en mooie, eerlijke producten. Blij mee!

De uitleg online heel duidelijk en hele snelle aflevering.

Ik had op Google gezocht om een crème tegen mijn nikkel eczeem. Kreeg gelijk het product naar voren. Dus ben ik gaan kijken en volgens de omschrijving moest dit product goed helpen. Dus daar ben ik vanuit gegaan en besteld. De prijs viel mij ook mee. Kreeg er ook nog proefmonstertjes bij. Een snelle levering waar ik heel blij mee ben.

Helemaal top!

De levering was heel snel en de producten top! Een persoonlijke boodschap nog in de doos niet verwacht maar geeft een leuke persoonlijke draai aan je pakketje. Hele goede ervaring

Snelle levering. En uitstekende producten.

Snelle levering en fijne producten

De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Ik had haarproducten besteld en bij de volgende wasbeurt kon ik het product al uitproberen. Trouwens goed resultaat, veel volume in het haar en makkelijk te stylen.

Producten top , de bezorging op tijd. De persoonlijke noot erbij is altijd weer hartverwarmend !

voor het eerst besteld

snelle levering, producten gisteren voor het eerst gebruikt en het voelt goed aan op de huid. Eerste indruk is goed.

Snelle levering, ecologisch verpakt, leuk kaartje erbij! Al mocht voor mij de boodschap ergens op de verpakking geschreven staan (puur ecologisch gezien).

Een prachtig bedrijf met uitstekende service

Al jaren vaste klant. Ze geven hele goede adviezen. Altijd een handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk om nieuwe dingen te proberen.

Aangekocht product heeft het gewenste effect.

Snelle bezorging (verschillende bruisballen). Mooi ingepakt, maar ik kon aan buitenkant niet zien welke bal in welk zakje zat, dus moest ik open maken (verschillende cadeaus). Zou fijn zijn (voor ontvanger v cadeau) als er een klein kaartje bij zat met eigenschappen vd bruisbal zoals op uw site beschreven (Bv bij bruisbal lavendel: Sleepyhead (met zijn eigenschappen en een opsomming vd actieve ingrediënten). Wel zo leuk voor de ontvanger. Dit zou op professioneel kaartje met logo toch mooier staan dan op print die ik er nu bij zal geven. En met zo’n kaartje zie je meteen wat er in welke verpakking zit. Voor de rest prima!

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, goede info, snelle levering. Niet heel scherp geprijsd maar wel goede producten.

Super showergel, bodybutter en natual deodorant

Ik ben super tevreden over de producten die ik krijg geleverd. Een dchte aanrader. Warme groet Wilma

Fijne producten en snelle service

Fijne producten en snelle service

Een echte aanrader wat ik al meermaals heb gedaan. Ik zou wel Een abonnement willen dat zou gemak zijn voor mij.

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN