Filter

Betrouwbaarheid

Zeer klantvriendelijk, correct en snelle levering.

Snelle levering, fijne producten

Fijn in gebruik, vooralsnog lijkt het goed te werken.

De groene-theeshampoo zonder water werkt prima. Heerlijk dat er geen cocamidopropylbetaine in zit, daarvoor ben ik allergisch en velen mèt mij. En die troep zit in bijna alle shampoos ! Het pakketje kon door de brievenbus dus de aflevering is zonder problemen verlopen. Ik ben zeer tevreden. En wat aardig dat er een handgeschreven kaartje bij zat, dat doet goed. Tot de volgende keer, m.vr.gr. Herma.

Supersnel en natuurlijke producten.

Mijn seborroïsch eczeem was altijd zeer hardnekkig en niets leek te helpen. Tot de shampoobar van Metolijf! Voor het eerst een schone, jeukvrije en gezonde hoofdhuid. De verzending is supersnel en het persoonlijke berichtje maakt het af! Jullie hebben er een vaste klant bij!

Fijne duidelijke website met mooie producten.

Gesprek was goed en duidelijk

gesprek was goed en duidelijk

Alles goed

Ruime keuze

Ze hebben veel producten. Website zou van mij iets logischer mogen. Product was redelijk snel binnen.

Mooi produkt voor een goede prijs

Vlotte levering, mooi produkt, prima prijs en milieubewust. Top!

snel gestuurd, prima

Jammer dat er proefmonsters in plastic/metaal bij zaten. Ik bestel dit juist vanwege zero waste.

Snelle levering, "probleem" snel opgelost

Lekkere zeep! Bestelling was niet compleet maar was snel opgelost en de volgende dag al in huis.

Leuke producten en heel snel geleverd, ook als verjaardagskado top!

Heerlijke producten.

Op de aromestea vind zelf de geur overheersend na heerlijke producten. Een het leuke is prijzen zijn gelijk aan de prijzen in Griekenland. Daar liggen de schappen vol met deze heerlijke producten

Met Olijf heeft prima producten

Goede producten, leuke acties met grote kortingen en de bestelling komt snel. De website kan qua toegankelijkheid beter.

Snelle levering, met een persoonlijk kaartje. Heerlijke producten.

Zoveel keuze. Milieu vriendelijk. Snelle levering, met een persoonlijk tintje... Aanrader.

Leuke producten. Ook het uitproberen van staaltjes is fijn.

Heerlijk product

het ruikt goed en de body mouse smeert fijn en trekt snel in

Prijs kwaliteit is super!

Super fijne producten

staat hieronder

Ik heb tot nu toe nog GEEN klachten ben ZÉÉR tevreden over service, levering en prijzen. Houden zo!!

Super!!!!

weer vele verschillende produktjes gekocht,allemaal stuk voor stuk zalige super produkten!!!!

Geweldig!

Ooit jaren gelden kocht ik deze producten op Kreta. Ik ben zo blij dat Met Olijf mijn Griekse gifvrije verzorgingsproducten online verkoopt.

Eindelijk mooie krullen

Na jaren zoeken heb ik eindelijk een product gevonden die mijn krullen niet veranderen in een pluizenbol en geen irritatie aan mijn hoofdhuid veroorzaakt. Ik ben zeer tevreden over de Olive & Argan shampoo, conditioner en het haarmasker met Arganolie. En dierproefvrij!

Prettig contact bij vragen over levering, proefjes meegestuurd, snelle levering: prima!

mooie producten ; goede service

duidelijke website ; mooie producten ; reële prijzen; snelle verzending ; goed verpakt.

Prima site snelle levering

Maandag besteld dinsdag in huis netjes verpakt

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN