Filter

Prima site snelle levering

Maandag besteld dinsdag in huis netjes verpakt

Geweldige producten en service

Ik gebruik al een tijdje verschillende produkten en vind ze geweldig voor mijn huid en haar. Als je vragen hebt wordt je of telefonisch of via mail uitstekend te woord gestaan.

zeer positief

mooi op tijd afgeleverd en verpakking niet beschadigd

uitstekend!

mooie natuurproducten! Heilzaam voor je huid!

Fijne producten en snelle service!

Heerlijke producten voor je huid! De service is super en heel fijn dat je het pakketje de volgende dag in huis hebt. Erg aan te raden!

Makkelijke bestelling

Zeer tevreden over de produkten!

Fantastisch bedrijf

Ik kwam metOlijf tegen op Facebook. Door een slechte ervaring met een andere verkoper van soortgelijke producten was ik enigszins sceptisch. Totaal onterecht! MetOlijf verkoopt zeer fijne producten, levert ontzettend snel, heeft een fantastische klantenservice en biedt keurige oplossingen wanneer er problemen met het product zijn. Zo ontving ik een creme waarvan het pompje defect bleek. Binnen 1 uur kreeg ik antwoord op mijn e-mail met een zeer nette oplossing, binnen 2 uur had MetOlijf mijn nieuwe product al verzonden. Ik kan niet anders zeggen als: wat een prettig bedrijf!

Snelle service, ontzettend zachte haren van de green tea shampoobar.

Meer dan ik hoopte, binnen 24 uur.

Stuk zeep bestel die super lekker ruikt. En hij werd zo snel bezorgt. Daar mag menigeen een voorbeeld aan nemen. Ik zal terugkomen en aanbevelen. Wat een toppers hier.

Heel tevreden.

Vrijdagmiddag laat in de middag besteld, zaterdagmiddag al in huis. Met zorg verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een paar monstertjes erbij om uit te proberen. Leuk!

Tot nog toe prima.

Ik heb mijn haar nu één keer met de shampoo bar gewassen en het voelde fijn aan.

Doen wat ze beloven

Mijn producten vóór 18.00uur besteld, volgende dag keurig verpakt bezorgd.

Doet wat het beloofd

Naar volle tevredenheid gebruik ik verschillende producten voor het haar en deodorant. Naast dat het goed bruikbaar is, is het ook redelijk geprijsd

zeer blij dat ik jullie heb gevonden !

ziet er allemaal top uit nu nog even uitproberen om te zien of alles werkt

Fijne producten

Producten zijn goed, wat de zeep betreft. De lotions moet ik nog gebruikt worden.

Fantastisch bedrijf!!

Was op zoek naar een olijfhouten penselenlegger. Vond deze bij Olijf. Bestelling vlot geleverd. Schitterend hout gebruikt voor mijn penselenleggers. Krreg proefje ogencrème erbij. Is zo goed dat ik ook crèmes bij Olijf ga bestellen. Het vriendelijke kaartje bij de levering maakte het af. TOP bedrijf met mooie, in deze tijd hard nodige, produkten!!

Eerste keer iets besteld, product voldoet aan verwachting en vandaag besteld morgen geleverd en als nieuwe klant persoonlijk geschreven kaart en attentie bij de bestelling. Als de bodymilk op is weet ik jullie weer te vinden!

Goede producten en snelle levering!

Ik heb de voetencreme van Aphrodite besteld en die is heerlijk. Het werd direct de volgende dag geleverd. Top!

Ontzettend tevreden !

Besteld , betaald en de volgende dag bezorgd !

Hele fijne producten en goede service

Ik gebruik gezichtsreiniger serum dag crème en nachtcrème scrub en gezichtsmasker, bodylotion haar serum I.v.m.haaruitval door strech en haar shampoo voor haaruitval en nog wat andere producten b.v. Voet crème gezichtszonnecreme faktor 50,en ben daar by zonder tevreden over daarom bestel ik altijd van alles 2 stuks vind ik makkelijker,niet omdat ik geen tijd heb ben 80 jaar maar vind het gewoon makkelijker.Ben over alle producten bijzonder tevreden en kan altijd advies vragen Jopie

Fijne producten en vlotte bezorging

Fijne producten én vlotte bezorging, hoewel ik dat laatste niet als belangrijkste zie. Wel prettige bijkomstigheid. Zeer tevreden over de producten. Ook om kado te doen heb je altijd iets wat net even anders is én goed ontvangen wordt! Erg attent het persoonlijke kaartje bij de bestelling en wat monstertjes.

Snelle levering, goed producten

Niets op aan te merken.

Bestellingen zijn altijd in orde en de volgende dag bezorgd.

Succesverhaal!!

Ik gebruik producten van Rainpharma, deze zijn goed maar best prijzig! Ik vind de producten van 'Met Olijf' zeker even goed, sommige zijn zelfs beter! Ik heb ze grondig getest en aangezien ik nu al een 3de bestelling bij jullie plaats in nog geen 72u tijd zegt genoeg denk ik. Jullie producten zijn fantastisch en ik ga geregeld een voorraadje bestellen. En de levering is ook super snel de dag nadien al in huis.

Snelle levering goed produkt

Snelle levering goed produkt