Filter

Alle correct verlopen en snelle levering.

Goed verpakt, fijne producten voor een scherpe prijs en snel geleverd.

De verzorgingsproducten bevallen mij heel goed! Fijne site en snelle levering.

Snel en goede service

Veel goede producten, inclusief zero waste. Shampoo, conditioner en facebar besteld waren snel afgeleverd en goed ingepakt. De shampoo was een tijd niet op voorraad maar er werd heel snel gereageerd op de vraag wanneer het weer verwacht werd. Dus al met al top! Producten zijn ook heel goed trouwens.

Mooie duidelijke, aantrekkelijke, gemakkelijke site !

Gewoon een positief gevoel over deze site en de produkten. Voelt betrouwbaar aan. Ik ben benieuwd naar meer. Ik zet hem zeker bij mijn favorieten !

super!

Na een vraag per mail direct antwoord, ik had zelf niet goed gekeken. Producten tot nu toe bevallen goed. Levering netjes en op tijd, goed verpakt. Zeer zeker een aanrader!

Al meerdere keren besteld

Uitstekend bedrijf. Vragen worden snel beantwoord.

Snelle levering maar net niet.

Had na het bestellen even aanloop problemen met het aanmaken van mijn account en ook de orderbevestiging liet even op zich wachten. Verder een supersnel antwoord van de klantenservice en een supersnelle levering. Alleen jammer dat de Mythos rugborstel deluxe die in het wit wordt afgebeeld in het ROZE werd geleverd!!

geweldig

Prima, snelle bezorging en geweldige crèmes!!!!

Prima levering

Dit was de eerste keer dat we zo'n goede loofah hebben gekocht. Hartelijk dank!

Positief. Klantvriendelijk.

Product voldoet. Goed geholpen door betrokken medewerker die meedenkt.

Helder en snel

Hele heldere website met goede productomschrijvingen. Bestelling heel snel en netjes geleverd.

Prima product

Op advies vd pedicure gezocht naar een product met minimaal 10% ureum. Dat heeft deze creme

Ik vind het altijd spannend als ik bij een nieuw bedrijf iets bestel. Zal mijn huid er goed op reageren, want ik ben nogal allergisch. Maar ik ben tot nu toe super tevreden. Ik heb nog niet alles geprobeerd, maar volgens mij hebben jullie een nieuwe vaste klant.

Snelle bezorging van het juiste artikel. Enig minpuntje: de rugborstel was roze i.p.v. crème zoals afgebeeld stond. Na mailcontact bleek, dat andere kleuren niet meer in voorraad waren. Ook is op de foto's niet te zien, dat de achterzijde heel ruw is en niet zo mooi eruit ziet. Toch bijna alle sterren, omdat de levering goed is gegaan :)

Tevreden

Ik heb het nog niet zo lang gebruikt, maar me haar voelt dikker aan. Al gelijk na de eerste wasbeurt, het maakt wel je haar iets stroef. Ik vind het belangrijk dat me haar te kammen is wanner het nat is en dat lukt wel. Over haaruitval is het nog te vroeg om te beoordelen, heb er geen extreem last van.

Erg treveden met de bestelde producten

Ik heb de Honing shampoo bar (voor gekleurd haar) en de Argan conditioner bar (voor gespleten haarpunten) gekocht en ben super tevreden met het resultaat. Ik ben ook blij met de Mithos bamboe handschoen. Snelle service, netjes ingepakt en 2 gratis samples gekregen. Stellar!!

Zag er zeer verzorgd uit

Was een kadootje voor onze dochter in Australië

Goede eerlijke producten

Betrouwbare webshop, snelle levering.

Zeer tefreden

Ruime aanbod, snelle en keurige levering, scherpe aanbiedingen. Alles naar zin.

Fijne zeep

We hebben al een volgend e bestelling geplaatst

Fijne producten

Fijne producten, die ik kan verdragen

Super!!!

Snelle verzending!

Echt kwaliteit producten zonder toegevoegde troep

Je voelt gewoon de zuiverheid van de producten of je nu zeep dag of nachtcrème tandpasta of body creme gebruikt van METOLIJF het is allemaal even zuiver en voelt allemaal meteen goed aan. Chapeau voor METOLIJF en ik ben blij dat ik hun gevonden heb Met vriendelijke groet Karin Hendriks van til

Super snel en mooie producten

Super snel en mooie producten! Een aanrader.

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN