Filter

Top service!!!!

Geweldige service!

Hele fijne producten plus goede, vriendelijke service! Happy customer

Uitstekende webshop.

Met Olijf levert altijd snel, en alle produkten die ik tot nu toe heb geprobeerd zijn heerlijk. Blij dat ik deze webshop heb gevonden!

Verrassend super producten

Heel overzichtelijke webshop. Aangename producten. Ben heel tevreden van mijn aankoop.

Snel makkelijk. Hele fijne producten!

Heb shampoos gekocht. Heel fijn. Eindelijk echt iets anders en beters. En dat niet eens voor een dure prijs.

Snelle levering, mooie en fijne producten! Echt de moeite waard om nog eens te winkelen op de mooie site.

Nu met corona, veel handen wassen. Door mijn eceem is dat niet bevorderlijk.. Gebruik nu olijfzeep en mijn handen zien er weer goed uit.

Leuke (Griekse) producten en vlotte levering. Ook leuk de gratis samples.

Snelle levering goede producten. Alleen vind ik de deo voor onder de armen en voeten wat lastig in gebruik!ondanks dat je er water toe noet voegen blijft die erg hard !mss gebruik ik het wel verkeerd kan ook natuurlijk

Super produce. Super service!

Aantal malen shampoos gekocht bij jullie. Persoonlijk, professioneel advies en sneller levering! Top producten. Top bedrijf!

Goed!

Altijd al snel vet haar gehad, dus opzoek naar een shampoo die dat kon verminderen. Deze shampoo werkt prima, was 't nu zo 2x in de week ipv elke dag. Wel goed uitspoelen en je haar droog föhnen of op laten drogen als je het voor het slapen doet (anders werd 't bij mij weer vet)

Geweldig en top service

Geweldige producten en bij contact wordt je zeer vriendelijk geholpen. Ze helpen je echt goed om het juiste product te vinden wat bij jouw past en de levering is ook nog eens tip, binnen 3 dagen het pakket binnen.

De kamille-shampoo bar vind ik super.

Ik heb jarenlang gezocht naar een shampoo die mijn huid niet irriteert. Dit is de eerste waarbij ik echt geen geïrriteerde huid krijg!

Een echte aanrader!

Ik heb mijn eerste bestelling ontvangen en de lavendel bodybutter ruikt zo lekker! Ook de lavendel pillow spray ruikt lekker en werkt heel ontspannend voor het slapen.Snelle verzending en mooi verpakt!Ik kom zeker nog eens terug!

Heerlijke eerlijke producten!

Er was bij het bestellen over de leverdag, maar de producten zijn zo ontzettend goed. Ik voel gewoon aan mijn huid dat het binnen no time verbeterd.

Supersnel en heerlijk natuurlijk

Duidelijke website met goede beschrijvingen van de producten. Mooie natuurlijke producten. Echt een aanrader.

Heerlijke producten.

Snelle levering en heerlijke producten.

Natuurlijk, voedend, zacht en TOP voor exceem mensen, vooral met witte thee erin!

Door het veelvoudig wassen van mijn handen met het coronavirus kreeg ik mijn exceem weer terug. Ik kreeg heel fijn advies en werd vriendelijk geholpen en de producten die geadviseerd werden die hebben mijn exceem na een paar weken weer verwijderd. Heb zijde zachte handen gekregen en de jeuk is weg. Doordat dit werkt ben ik meer producten gaan gebruiken zoals handcreme met ureum, olijfzeep, deodorant, shampoo, gezichtsreiniging en creme. Echt een aanrader en heerlijk spul van metolijf!!

Soepel, natuulijk en zacht voor je huid

In Griekenland op vakantie kocht ik mijn eerste stuk olijfzeep en was na een paar dagen al om. Mijn huid is er zacht en soepel door geworden. Ik gebruikte de zeep voor mijn gezicht en toen deze op was ben ik het gaan bestellen bij jullie. Nu koop ik steeds meer producten voor mijn haar, handen en voeten, ook de zonnebrand en douchegel heb ik nu aangeschaft. Ben er heel blij mee dat het ook natuurlijke producten zijn.

Fijne verzorgde shampoo

Nu 2 x gebruikt een heerlijke verzorgde shampoo. Voelt zacht en goed uitkambaar voor mijn lange haar. Jeuk op hoofdhuid minder. Even aankijken nog na 2x gebruik. Heb shampoo voor dunner wordend haar. Tot nu toe fijne shampoo. Haarlak en masker ruikt wat minder lekker. Aankijken of het mijn haar en hoofdhuid verbeterd.

Milieuvriendelijk en heerlijke producten

Producten zijn efficient en milieuvriendelijk ingepakt. Producten ruiken lekker en bevallen na een eerste gebruik supergoed! Ik heb het mijn vader aangeraden en die heeft nu ook spullen besteld bij jullie. :)

Snelle service en fijne natuurlijke producten. Zeker aan te raden om hier te bestellen.

Zoals beloofd fijne producten

Fijne shampoo en conditioner haar valt daarna goed in model en voelt zacht aan

Prima! Goede producten en snelle levering

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN