Filter

Ben er tevreden mee!

Ben er zeer tevreden mee.

Heerlijke producten en heel natuurlijk.

De producten zijn heerlijk subtiel van geur en heel verzorgend. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Super snelle levering en producten 2 x gebruikt bevalt zeer goed!!

Goed! Snelle levertijd, milieuvriendelijke verpakking. Fijn zijn de zepen zonder plastic. Ze zouden nog meer producten zonder plastic verpakkingen mogen verkopen.

Producten zijn leuk ingepakt en zeer fijn in gebruik. Bedankt!

Heerlijke griekse producten

Heldere site met goede producten

Telkens weer warm, lief en deskundig advies!! Ik ben fan

Mooi spul. Netjes verpakt, snelle bezorging

Eerst sceptisch, na inlezen enthousiast

Toen ik de pot boddybutter kreeg dacht ik, mmm allemaal buitenlands spul. Leek eigenlijk een beetje op alië express. Maar nog eens verdiept in de site, en zie dat het grieks is. Dus ben enthousiast. Ik hoop dat ik er tegen kan. Want dat is echt een probleem.

Snelle levering en fijne producten

Product op tijd geleverd

Product is functioneel, maar kent een “moot” indruk. Hopelijk gaat het op die plaats niet snel kapot (ervaring met vorige product, maar niet van Olijf

Al jaren ben ik groot van fan de griekse macrovite producten met olijf. Kocht altijd deze producten in Griekenland. Daarom ben ik nu zeer blij dat ik jullie heb gevonden. Kan ik nu mijn producten blijven aanschaffen,hier in Nederland. SUPERSNELLE Levering van de producten . Ik ben zeer tevreden. Petra

Snelle reactie op vragen, duidelijk advies en snel verzonden. Heerlijke shampoo, echt waar voor je geld

Grote fan! Nog geen enkele tegenvaller gehad.

Alles wat ik bestel is van kwaliteit en komt toe binnen de aangegeven periode! Ook de gratis staaltjes die je erbij kan vragen voor bijvoorbeeld de parfums is een erg aangenaam aspect. Fijn dat het kan! Misschien nog fijner als het er meer dan twee per bestelling zijn, omdat online parfum kiezen enorm moeilijk is.

Goede, vriendelijke service. Snelle bezorging en de producten die ik heb aangeschaft zijn superfijn!

prima maar ik wil zo graag zonder plastic dus ook geen piepschuim in de doos

Mooie producten en fijn dat er shampoo bestaat die niet in een plastic fles hoeft. Top !

Heel netjes!

Service en levering is top. Echt niks op aan te merken, behalve dat het een genot is in deze tijd om te bestellen bij een bedrijf die weet wat klantenservice inhoud. Ga zo door!

FANTASTISCH!!!!!!!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten! Ik kocht al shampoo bars, dag&nachtcrème en handcrèmes.

Wat een fijne producten, de voetcremé anti calles is zo super fijn,ik heb heel veel last van zeer erge droge voeten,na een paar dagen smerenvoelen mijn voeten super zacht.

Snelle levering, fijne producten

Ruime keuze en snelle levering. Ik mis de shampoo uit de flessen totaal niet.

gewoon goed

makkelijk besteld, snel geleverd, mooie producten.

Snelle en correcte levering!

Prima producten en keurig geleverd!

Natuurlijk

Ruikt lekker voelt natuurlijk aan,ik gebruik het nog niet zo lang maar het jeuken is weg nu hooen dat het haaruitval ook minder wordt.

Super producten en snelle levering

Heel blij met de milieuvriendelijke producten!

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN