Filter

Fijne klantvriendelijk benadering en heerlijke producten.

Ik vind de twee zeepjes, die ik besteld heb echt heerlijke producten! Ik kreeg ze niet lang na de bestelling binnen, dus vlotte levering, en klantvriendelijke benadering. Tot mijn verrassing zaten er ook twee monsters bij de bestelde artikelen! Goede service!

Geweldig product

Voor het eerst dit soort zepen gebruikt en super tevreden. Het doet wat het hoort te doen. Geur is zalig en schuimt goed ! Happy Me :D

Persoonlijk en fijn product

Ik was al een tijdje opzoek naar een shampoo bar. Omdat ik allergisch ben voor synthetische parfum. Moet ik altijd goed opletten wat ik koop. Ik kwam met Olijf tegen en na het lezen waar hun producten vandaan komen en dat het een natuur producten zijn,heb ik een shampoo bar besteld. Na het ontvangen van het product ging ik twijfelen. Het rook zo lekker .Ik dacht zou ik het verkeerd hebben begrepen dat er toch parfum in zit. Dus ik een mailtje gestuurd.Al de dag er na antwoord. Onze producten zijn echt vrij van synthetische parfum. Gelukkig maar want de shampoo bar is erg fijn.

Heel blij!

Duidelijke omschrijving van de producten. Het wordt op tijd geleverd. Zeer tevreden over de goede producten

geweldig

altijd heel tevreden van produkten en snelle service

Zéér tevreden

Bestelling werd snel geleverd, prima communicatie via mail!

Heerlijk!

Super producten, snel geleverd en je kan steeds raad vragen. Ik heb hier al regelmatig producten besteld: ik ben fan!

Heerlijke zeep en mooi zeepbakje

Het zeepbakje met de zeep staat heel mooi in de keuken. Ben er blij mee

Tevreden

Fijne producten en een snelle reactie per email op een vraag van mij.

Ik ben erg tevreden met de shampoo bar. Het is gemakkelijk te gebruiken wanneer je door hebt hoe. Het enige nadeel vind ik de geur, maar dan kies ik de volgende keer een andere.

Snelle afhandeling en verzending. Pakketje in goede orde ontvangen.

Overzichtelijke website met duidelijke beschrijving en informatie over het product. De bestelling was binnen 3 dagen binnen en kwam in gepast formaat verpakking. Soms zie je nog wel eens een klein product in een grote doos vol met plastic, piepschuim o.i.d. Een kaart erbij met een berichtje van de afzender geeft het ondanks dat de kaart is voorbedrukt, toch een persoonlijk tintje. Als mijn product bevalt (shampoo en conditioner bar), word ik terugkomende klant.

Snelle en nette levering

Producten snel en netjes geleverd. Leuk om extra samples erbij te krijgen. Mooie natuurlijke producten. Fijn deze webshop ontdekt te hebben.

Top producten, service en levering!

Snelle levering, goede info over bezorging, prima milieuvriendelijke verpakking en altijd leuke samples er bij. Super fijne winkel!

Uitstekende produkten!!!

Dit was de eerste keer dat ik bestelde,de produkten doen volledig aan mijn verwachtingen,ik ben een nieuw super tevreden klant

Bestelling snel en correct afgehandeld. Keurig verpakt

Bestelling snel en correct afgehandeld. Goed verpakt

Aanrader!

Snelle levering, duurzame plasticvrije verpakking en een fijn product!

Fijne site, goede producten, snelle levering, netjes verpakt.

Kundige en persoonlijke webshop

Vond alle informatie die ik nodig had. de bestelling ondanks het feit dat overal verlengde levertermijnen zijn binnen 24 uur in huis met leuk persoonlijk briefje. Echt een cadeautje!

Super, alles in orde! En top bodybutters van Aphrodite!

Perfecte afhandeling, eerlijke mensen

De bestelling ging perfect, de producten zijn perfect zoals beschreven. Bij de levering waren enkele zaken beschadigd. Met Olijf nam onmiddellijk de verantwoordelijkheid op, volledig los van waar de verantwoordelijkheid lag, en stuurde vervangproducten op. Super!

Altijd blij met mijn bestelling.

Leuke milieu vriendelijke producten.

Erg blij mee.

Fijne bodybutter, maar toch niet te vet, en ruikt ook heerlijk, en het beste van alles is dat het biologisch is.

Heerlijke shampoo en conditioner!

Heerlijk zacht haar! Het ruikt ook heel lekker. Ik ben er blij mee

Super snelle service

Het product wordt snel geleverd enje wordt goed op de hoogte gehouden!

De zeep vind ik heerlijke op aan te merken.ik vind t wel een nadeel dat body lotions en butters allemaal in plastic zitten.u heeft aangegeven dat er al een aantal dingen in afbreekbaar plastic zit maar het staat nergens bij.dus voor de consument is dat een groot nadeel.zet bij productieverlaging of t in plastic zit of in afbreekbaar materiaal

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN