Filter

Fijn producten

Ik heb goed ervaring metolijf. Fijn producten & service is top Ruime keuze .

Snelle verzending, goed verpakt en erg fijne producten

Mijn bestellingen zijn netjes ingepakt en op tijd binnen gekregen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Mijn bestelling, van de heerlijke zeep, was er snel en was met de beste zorg ingepakt en verstuurd. Het geheel zag er keurig uit!

Haar voelt schoon en zacht

Een vriendin had goede ervaring met de shampoo bar dus toen mijn merk siliconen vrije shampoo slecht verkrijgbaar werd de stap maar gemaakt om deze manier van haarverzorging maar eens te proberen. Ik heb gekozen voor shampoo en conditioner voor iedere dag. Ik gebruik het nu een week en ben tevreden. Mijn haar voelt schoon en zacht. Als het net zolang meegaat als beloofd zal ik het zeker opnieuw bestellen.

Groot keuzeaanbod en snelle levering

Bestelling geplaatst en 2 dagen erna al geleverd. Producten zijn simpel maar goed verpakt met de nodige aandacht voor de natuur. 2 samples aanwezig in de doos aansluitend bij de producten die ik gekocht heb. Kortom: goede service en mooie producten

Top product, top service

Heel blij ben ik met de shampoobar voor de droge hoofdhuid. Na 1 keer gebruiken merkte ik al verschil aan mijn hoofdhuid en mijn haren. Ook is het gebruik helemaal niet veel anders dan de vloeibare shampoo’s. Het schuimt lekker en het ruikt heerlijk, daarbij is het beter voor huid, haar en het milieu. Wat wil een mens nog meer ;)

Snelle verzending, goede service en uitstekende producten.

Deodorant fresh cotton

Geweldig!!! Ik heb na geboorte van zoon geregeld last van zweetgeur onder mijn oksel. Gisteren begonnen met deze deodorant en de hele dag een fris en schoon gevoel. Geen geurtje te bekennen. Super top:-)

Vlotte levering, goede producten, keurig verpakt.

Mooie site, snelle levering

Heb een oogcreme gekocht, smeert lekker uit.

Echt goed producten!

Correctie en snelle verzending.

Pakketje is zeer snel verzonden. Verder fijn dat het niet huis bezorgd wordt, maar bij een ophaalpunt kan ophalen.

Goede service én fijne producten

Ik werd erg goed en snel geholpen! Ben ook heel blij met mijn shampoo bar (sinaasappel).

Helemaal tevreden!

Snelle verzending en goed verpakt. Ook nog 2 proefjes erbij, wordt erg gewaardeerd. Had ook nog n vraag over n product en kreeg snel een deskundige en vriendelijke reactie. Kortom aan te bevelen!

Geweldige shampoo

Fijne shampoo en snelle levering

Prima product

Heb de shampoo (lavendel) gekocht voor mijn dochter omdat haar haar er erg futloos en slap uitzag. Ze is na 1x wassen al enthousiast! En je ziet het ook inderdaad al, het lijkt echt al voller/steviger

Snelle afhandeling en keurige verpakking

Hele vlotte levering..netjes verpakt..maar vooral top produkten..

Hele vlotte levering..netjes verpakt..maar vooral top produkten..

Geweldig!!!, zoals altijd.

Ik bestel de laatse jaren mijn producten alleen nog bij Met Olijf. Hele goede producten, en voor ieder is er een oplossing. Mijn vrouw is ook al om:):):).

zooooo goed

wat een lekkere goede producten . probeer het maar eens

Prima, het was een kleine bestelling maar is met zorg ingepakt en snel geleverd!

bruisballen bestelt goed verpakt enkel mochten ze wat harder ruiken

Mooie producten

De kreet vandaag voor 18 uur besteld, morgen in huis klopt niet. Er gaan altijd minstens 2 werkdagen over heen. Dat is niet erg, maar wel erg misleidend dat het op de site staat vermeld. Laat het dan weg. Excuus. De bestelling bleek later te zijn bezorgd omdat 5 mei een feestdag is. Mijn eerdere commentaar klopt dus niet.

I'm super happy of the products, not happy of the package (foam)

Dear Olijf! I'm really satisfied with your products and delivery time, but for the second I wrote a note (in "note" section during ordering)to not receive plastic foam as a package filling, and we received it again :( Feels strange that you are trying to order zero waste solid bars and anyway you are getting lot of plastic instead... paper would be fine. I hope you understand. Best, A

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN