Filter

prima ervaring

snelle levering, goede en fijne producten

Heerlijke producten....

Heerlijke producten en een goede prijs.

Helemaal blij

Bij wijze van proef mijzelf een shampoo en conditionerbar cadeau gegebven met de kerst. In het kader van m i nder plastic gebruiken. Die zijn nu pas op. (Eind april) ik wil niet anders meer. Dochter is ook om, dus nu van beide twee besteld. Ook weer een heerlijke bodybutter besteld. Alles de volgende de dag geleverd. Superblij met jullie!

Heerlijk e produkten!!

Snelle service en fijne produkten!

Zelfs tijdens coronatijd de volgende dag geleverd

Mooie webshop, goede producten en niet te duur. Dan ook nog eens snel geleverd. Top!

alles goed verlopen

Overzichtelijke website Producten voldoende omschreven Levering zoals aangekondigd Goed verpakt zonder veel verpakkingsverspilling

heel goed

Altijd goede produkten en goede levering met een vriendelijk woord

hele fijne producten, mijn haar en huid voelen binnen een dag beter.

Eindelijk natuurlijke producten zonder sulfaten die echt werken. Maar haar straalt! Een keer wassen met de lavendel shampoo bar en mijn jeuk van de eczeem is ook binnen een keer weg met de salie body bar en de eczeem body butter.

Fijne webshop, fijne producten, snelle communicatie en levering!

Zoals in de titel: een zeer positieve ervaring, goede service en goede producten met samples. Vlugge reactie bij het vergeten van een product, en gelijk een bevestiging dat het alsnog verstuurd is. Het aantal (super) positieve recensies bij de producten maakten me een beetje cynisch, maar nu ik ze zelf heb geprobeerd denk ik dat mensen inderdaad gewoon heel enthousiast zijn!

Alles perfect geregeld, vanaf het moment van bestellen tot de levering

goede service, veel kennis bij de medewerkers

Veel geduld en kennis bij de medewerkers, fijne webshop met goede producten.

Snelle bezorging, hoge kwaliteit producten. Zeker een aanrader.

Snelle nette levering

Tevreden

Goede producten en een snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit en komen met gratis samples. De levering was op tijd.

Heerlijke producten!

Altijd weer een feestje om de producten van Met Olijf te mogen ontvangen en lekker van te genieten. Netjes verpakt, tijdig geleverd met een persoonlijke noot van het bedrijf.

Zijn geld waart

Ik sukkel al een hele tijd met huiduitslag en ben nu te weten gekomen dat ik een allergie heb aan een bewaarmiddel dat vooral in vloeibare zepen zit. Wasprodukten en lichaamszepen vind ik gemakkelijk in poeder of bars maar nu heb ik ook een groot assortiment shampoos ontdekt dankzij jullie.

Snelle levering & fijne producten

Producten waren exact zoals weergegeven op de website. Snelle levering & fijne (ecologische) verpakking. De reviews op bij alle producten maken het ook gemakkelijk om een goede keuze te kunnen maken. Ook blij met de gratis staaltjes die bij de bestelling kwamen!

Binnen 1 week resultaat!

Omdat mijn haar zo droog en pluizig begon te worden (geen mogelijkheid om naar de kapper te gaan door Coronacrisis) ben ik begonnen met de MetOlijf shampoo en conditioner. Na 4 dagen is mijn haar weer glanzend en komt de krul weer mooi uit! Ik ben helemaal blij 😁

Prima kwaliteit

Mijn eerste ervaring met de producten zijn heel goed . Ik had zeer droge handen maar met de handcrème al na twee dagen veel beter . Ook de andere producten heel prettig in gebruik .

Alles is goed, zou het IEDEREEN aanbevelen

Hele goede service, en zeer kostelijke producten. Ik heb al heel veel geprobeerd, maar wil echt niks anders meer!!!

Je hebt Goed, Beter en BEST !

Aangenaam verrast door de aantrekkelijke website, het ruime assortiment, de snelle levering en last but not least de heerlijke producten !

Fijne spullen snelle levering

De shampoobar is fantastisch. Schuint goed en ruikt zalig!!

Prima haarzeep en snel in huis

Bestelling na 2 dagen in huis. 4 sterren i.p.v. 5 omdat de website belooft dat men de bestelling de volgende dag in huis heeft en dat was niet het geval. Producten: de haarzeep en solid conditionner zijn heel goed. Geur is heel discreet en zeker niet te sterk, zou voor mij zelfs iets meer mogen zijn. Heel fijn: geen gedoe van naspoelen met appelazijn. Haar is goed schoon, zacht en pluist minder.

Fijne webwinkel,snelle levering.

Kwalitatief goede producten,snelle levering.

Bestelling goed op tijd

Bestelling goed op tijd