Filter

Een van mijn favoriete webshops!

De producten worden tot nu toe steeds de dag na bestelling geleverd (al was er een waarschuwing op de site dat het pakketje misschien later zou zijn). In het pakje ook altijd een vriendelijk berichtje en enkele staaltjes. Topservice!

Snelle levering goede producten

Snel geleverde bestelling. En heerlijke producten.

Heerlijk zachte desinfectiegel

Desinfectie met olijfolie en citroen is een waanzinnig goede combinatie. Wel desinfecteren, maar geen gortdroge handen.

Fijn product alleen geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

Snelle levering en goed product

Fijne Natuurlijke producten

Ben helemaal overgegaan op de natuurlijke producten,haar gezicht en andere producten

Snelle levering,

Snelle levering, site is duidelijk. Uitgebreide informatie over de producten.

Heerlijk!

Met olijf heeft fijne producten vooral de solid shampoo bars. Je doet echt lang met de producten en helpt het milieu een handje door dat er geen plastic gebruikt wordt. Ook de levering is telkens snel!

Goeie producten uitstekende service

Goeie producten uitstekende service

Nog niet bekend !

Ik heb de producten pas in huis ,dus nog niet gebruikt .. Misschien op een later tijdstip nog eens aan mij vragen ??Hartelijke groet T .Henricks

Enthousiaste klant

Beste dames / heren, ik ben gebruiker van 'Alepo zeep' maar ik wilde ook nationale merken kennen en nu kan ik garanderen dat het bedrijf 'Olijf.nl' mij als een super tevreden klant heeft. Bedankt voor de presentatie en kwaliteit van uw producten; Ik zal enkele exemplaren aan enkele vrienden schenken en ik weet zeker dat zij ook uw klanten zullen worden. Bedankt en vriendelijke groeten. Mark. Joka

Prachtformule, prachtspullen.

Hartje Coronacrisis had ik enorme behoefte aan mezelf te verwennen. Ben single en doe uiteraard van alles zelf. Het thuiszitten dreigde een sleur te worden en na een online zoektocht naar heerlijke badproducten stuitte ik op Met Olijf. De natuurlijke, eerlijke uitstraling van het assortiment trof mij meteen. Zelf ben ik Zuid-Amerikaans en heb een aangeboren hang naar alles wat van natuurlijke oorsprong is. Deze ondernemers hebben een prachtformule bedacht! Alle goeds toegewenst. Het zijn rare tijden maar dankzij jullie spullen kom ik er goed doorheen.. Top service ook, qua verzendtijd enz.l. Ook de samples waardeer ik zeer!

Snelle levering, zelfs tijdens drukte in Corona periode.

Zoals hi wwrbiven is vermeld. Snelle levering. De volgende dag ondanks drukte Corona periode.

Ondanks de coronacrisis na een dag al in huis. Top!

Op zoek naar fijne natuurlijke producten kwam ik bij MetOlijf terecht. De levering is prima en als je vragen hebt over geuren, ingrediënten, etc., word je snel en vakkundig geadviseerd. Hier werken mensen met hart voor de zaak!

Tot nu toe, fijn advies gehad en een snelle levering.

Te vroeg om mijn produkten te beoordelen maar.........het ziet er na drie dagen al veel belovend uit! Annie.

Heerlijke en verantwoorde producten❤️

Heerlijk zuivere producten. Vrij van parabenen etc.

Snel besteld, snel geleverd

Een overzichtelijke site , dus het gewenste product is snel gevonden. Ook de levering is ondanks de corona crisis heel snel. Zeer tevreden.

Altijd prima en correct geholpen, de levering ook altijd goed

gewldig

goede service en mooi op tijd

uitstekend

Fijne producten! Ik zal zeker vaker bestellen. Mijn product werd zeer snel bezorgd.

fast delivery, good bio products!

I am happy from all the products I ordered! They are all biological, olive based, and they were at my door within 2 days from my order!

Mooi producten voor een mooie prijs en goede service

Goede ervaring

goede service

goede service en goede kwalitatieve producten

De zachtheid van olijf

Ik heb met mijn gevoelige huid en lippen erg veel baat bij producten die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten! Ik ga zeker meer bestellen . Het monstertje dag crème kon ik ook goed hebben. Maar de kopballen met factor 30 voor mijn eeuwige koortslip door de zon is een uitkomst! Top spul!!!!🙏

Natuurlijke diervriendelijke producten

Ik ben eigenlijk toevallig op olijf.nl terecht gekomen... Ik zocht een shampoo die niet op dieren getest is, de vorm van een zeep heeft, voor psoriasis en bovenop bio is, dus zonder al die chemische rommel. Gevonden!! Geen jeuk meer na eerste gebruik. Nog verder te testen dus maar alleszins een opluchting. Ondertussen surf je natuurlijk wat verder en heb ik de schuursponsachtige zeepjes ontdekt. Zalig gewoon. Ik heb keratosis pilaris (huid als kippenvel) en dat is nu wel al sterk verminderd met die milde scrub van die sponsjes. De linnen geurspray vind ik geweldig. De geur blijft niet lang hangen maar ik verstuif hem savonds voor het slapen gaan. De vanille body lotion ruikt lekker en trekt goed in, geen plakkerig gedoe. Face soap camomille moet ik nog wat verder testen maar is prima voor de paar keren ingebruikname. Kortom... Ik ga hier zeker nog bestellen! Ps: bedankt voor de staaltjes!!

Matig

Had eerst in een chat informatie gevraagd dus moet toegeven zelf niet echt goed de ingredients gelezen. Dacht biologisch Maar de producten zijn met beperking bio. Oke retourneren ging goed. Niets open gemaakt of aan geroken. Alleen een bruin zakje daar had ik in gekeken,nu wordt deze weer naar mij terug gestuurd omdat ze beweren dat hij dan gebruikt is is toch geen doosje of verpakking geopend maar een zakje nog nooit Mee gemaakt Maar heb ook nog nooit een site gezien die beweerd natuurlijke producten te verkopen en dan zitten er producten bij die octocrelyne en petroleum parraffinen bevatten for chemische troep krijg je overal dus dasrvoor ga ik niet naar een site die zegt natuurlijke producten te verkopen? Als hun niet zo hadden reageert op mijn retourneren wat toch ook weer 4,95 heeft gekost!

33 Waarderweg B7

Haarlem 2031BN