Bedankt voor de review Hennie, succes met het plaatsen van de producten!
Bedankt voor de review Harrie, fijn dat alles naar wens is!
Beste Harry, Mocht je niets van het afhaalpunt horen nadat wij gemeld hebben dat de bestelling daar is geleverd, neem dan gerust even zelf contact met het afhaalpunt op. Soms zijn ze gewoon even te druk geweest. Mvg, Steenbok Natuursteen
Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze producten! Bedankt voor de review André.
Hartelijk bedankt voor de review Teun! Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en het resultaat boven verwachting was!
Wat fijn om te lezen dat alles goed is gekomen en jullie blij zijn met de vensterbank! Succes met het plaatsen!
Wat een mooie review Paul! Leuk dat je bij ons terugkomt en tevreden bent over onze service! Veel plezier met de materialen.
Bedankt voor je review Godfried, succes met het plaatsen van de vensterbanken!
Fijn om te lezen dat je blij bent met de materialen Edwin!
Wat goed dat alles goed is gegaan Kees! Bedankt voor de review.
Fijn dat we met je hebben kunnen meedenken en dat je tevreden bent over de vensterbank Hans! Succes met plaatsen en veel plezier ervan!
Bedankt voor de review Thijs! Erg fijn dat alles naar verwachting is verlopen.
Wat fijn Sanne dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor de review.
Wat fijn dat alles precies naar wens was en het monteren ook goed ging! Heel veel plezier met de bestelling!
Bedankt voor de review Jan!
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling Erik! Succes met het plaatsen!
Fijn dat alles zo snel geleverd is bij je, Arie! Veel plezier met de bestelling.
Bedankt voor de review Arie, goed om te lezen dat je tevreden bent!
Super bedankt voor het mooie compliment Otto! Fijn dat alles goed is verlopen en we wensen je heel veel plezier met de nieuwe vensterbank.
Fijn dat alles naar wens is Klaas, bedankt voor de review!
Wat leuk dat je weer bij ons bent teruggekomen voor de vensterbanken én dat je er weer zo blij mee bent! Veel plezier ermee Henk.
Bedankt voor het compliment Bo!
Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen, veel plezier met de bestelling!
Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: info@steenboknatuursteen.nl Bel of App: 085 210 35 42
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.