Uitstekend!

Zeer goed geholpen. Na mijn bestelling werd ik gebeld. Na een aantal vragen bleek dat ik toch wat fouten had gemaakt. Een latere fout werd ook keurig opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Steenbok Natuursteen. Mooie plateaus en de de prijs was ook heel goed in vergelijking met andere leveranciers.

Mooi en perfect op maat

Bij Steenbok een dorpel voor een binnendeur besteld. Hij ziet er echt prachtig uit, is perfect op maat gemaakt en met de prijs was ook niks mis. Wat mij betreft een aanrader en de vijf sterren zeker waard.

Het klopt volgens afspraak

Gemonteerd en alles klopte zoals het was opgegeven dus het was top.

Zeer goede en snelle afhandeling

Dit bedrijf zou ik zeker aanraden bij vragen wordt er snel gereageerd. Ook bij een bestelling wordt er snel geleverd en goede kwaliteit

Gewoon super bedrijf

Gratis proefstuk. En de order snel gemaakt en geleverd.

Geweldige service

Eindproduct boven verwacting.

Super resultaat

Alle vensterbanken zelf opgemeten, maten doorgegeven en besteld. Netjes geleverd en ziet er super netjes uit.

Top afgewerkt

Mooi afgewerkt alles ziet er perfect uit alleen levering zou iets sneller kunnen

maat doorgegeven, werd gebeld of dit klopte, (ik was 1 nulletje vergeten) cm ipv mm

Super blij met mijn vensterbanken

Perfect op maat en prima prijskwaliteit

Goede service en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Gemakkelijk bestelproces en een schitterend product.

Heel net bedrijf

Prima produkten en perfecte communicatie naar klant.

Perfecte maat ,sublieme uitstraling en een tevreden klant

Alles geleverd volgens afspraak en tijd en voor herhaling vatbaar

Goed product en vlotte levering.

Goed product en vlotte levering.

Prima producten precies volgens opgave gemaakt

Goed en betrouwbaar bedrijf. Goede producten, gemaakt volgens specificatie. Goede communicatie met de klant

Mooie producten

Mooie producten, makkelijk opgeven en bestellen van de artikelen

vlotte service, net produkt

snelle levering en goed gemaakt

Zeer goede kwaliteit maatwerk voor een nette prijs

Kwalitatief hoogwaardig, nette prijs, vrij snel gratis geleverd bij een plaatselijke tegelzaak.

Top kwaliteit en prijs

Paste meteen perfect

Bestellen was makkelijk, voldoende opties. Levering zoals afgesproken en doordat alles goed op maat was heb ik het gemakkelijk gelegd.

zeer goed

correcte levering en goede info tijdens fabricage

snelle service, product naar verwachting

Ik had een douchedorpel op maat besteld. Snelle levering bij lokaal adres. Product naar verwachting. Vriendelijke medewerker. Top dus! Beveel Steenbok zeker aan.

Kras op de vensterbank

Wij vinden het jammer dat er een kras zit op de vensterbank, nadat wij de vensterbank hebben geplaatst, heb ik de folie die aan de bovenkant zat eraf gehaald. Nu pas zagen wij dat er een kras op zit.

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42