Alles goed

Voor het eerst hier iets besteld. Alles zeer netjes en snel geleverd. Ook nog telefonisch contact gehad en ook daar keurig geholpen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Een prachtig tafelkleed besteld voor de verjaardag van mijn moeder. Door de snelle levering was het tafelkleed er mooi op tijd. Staat heel mooi en is kwalitatief zeer goed.

super goed geholpen altijd heel mooi ingepakt.

was online besteld supersnel kon ik het ophalen alle tijd en aandacht

Perfect!

Duidelijke website, snelle levering!

super

alles in orde en vlug verstuurd

Erg leuke producten

Erg leuke producten, veel keus jammer dan de bestelling er 2 dagen over deed, was een verjaardag kado!

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Top!!

Snelle service en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling!

Goede levering en service!

Snelle levering en goede service , toen bleek dat de Zwitscherbox niet goed functioneerde, konden wij deze zonder problemen terug zenden en werd het probleem opgelost.

Prima organisatie

Mooie spullen, prima organisatie, snelle levering!

Slechts 1 ervaring

De vogelbox met bewegingsmelder besteld. Prima cadeau!

Helemaal goed

Snel en netjes geleverd. Werd zelfs nog gebeld of er wat ingepakt moest worden.

Zeer klantvriendelijk!!

Zeer klantvriendelijk, denken mee en uitstekende service. Ze hebben ook een mooie uitgebreide collectie.

Top collectie en snelle service

Leuke variatie aan spullen. Goede smaak én snelle levering van het bestelde goed.

Goede communicatie en snelle service

Super leuke huisjes met natuurgeluiden!

1x thuis laten bezorgen. Artikelen werden snel bezorgd. 1x in de winkel opgehaald op afgesproken tijd.

fijne service

Ik heb een aantal bestellingen via de webshop gedaan . de bestelling kwam zeer goed verpakt en de levering was ook heel snel Fijne persoonlijke service naar aanleiding van een paar productvragen

Klantvriendelijk en snel

Top service! Cadeautje werd mooi verpakt en zelfs voorzien van een kaartje met tekst op initiatief van Zin aan tafel. Aanrader!

Snelle levering van een schitterend product !

Grootte sortering van tassen

Ik vind het een goede website , en kon alles goed vinden.

professioneel

Persoonlijke aandacht.

Snelle levering en uitstekend verpakt, en zeer tevreden met de aankoop!

Fijne en snelle service

Mooie producten en alles snel geleverd

Super goed

Aardig, attent en zeer klantvriendelijk

Snelle levering en goed verpakt

Ik had een hele mooie lamp gekocht in de webshop. Deze werd de volgende dag al bezorgd en was keurig verpakt. Leuk met hand geschreven kaartje!

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!